Techniacz Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 No spox seba o to mi chodzilo wlasnie (chodzi o to ze trza trzymac). Tak wogle kupilem sobie dzis akumulator :P Aha no teraz jusz wiem ze nie trza miec akumulatora:) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Ja w swoim simsonie tez mam wcisniete. Jak mozna przerobic zeby mozna bylo mrugac dlugimi????Najpierw kup odpowiedni podwójny przycisk, trochę kabla 0,75 mm^2 a potem dorwij schemat i łap za lutownice. Jak chcesz schemat to pisz mi pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 19 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 seba78 to wyslij mi schemat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 17 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 Czy w Simsonie da sie zrobic tak, aby ladowanie szlo z pradnicy a nie z akumulatora??Czy wystarczyloby tylko wymienic pradnice na inna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 Czy w Simsonie da sie zrobic tak' date=' aby ladowanie szlo z pradnicy a nie z akumulatora?? Czy wystarczyloby tylko wymienic pradnice na inna???[/quote']No jak to :?: Przecież dokładnie tak jest, więc co chcesz zmieniać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 18 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 Przecież dokładnie tak jest' date=' więc co chcesz zmieniać :?:[/quote'] Zle sie wyrazilem :) Chodzilo mi oto, aby swiatlo pozycyjne,kontrolki, migacze i sygnal pobieraly prad z pradnicy a nie z akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 Zle sie wyrazilem Chodzilo mi oto' date=' aby swiatlo pozycyjne,kontrolki, migacze i sygnal pobieraly prad z pradnicy a nie z akumulatora.[/quote']światło pozycyjne jest standardowo z prądnicykontrolki kierunków podobnie jak i same kierunki MUSZSĄ być z akumulatoraklakson też musi z akukontrolka luzu i podświetlanie licznika jest z aku, można zrobić z prądnicy (ale czy jest sens?)kontrolka długich jest z prądnicy i tak musi być. Nie widzę sensu zmieniania tego. Czy na pewno chcesz tego :?: Bo nie będe pisał na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 Seba - jedno pytanko - jaka moc ma pradnica w simie ?? Bo chyba nawet by nie pociagnella tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 jaka moc ma pradnica w simie ??Różnie to było.Bo chyba nawet by nie pociagnella tego wszystkiegoDlatego pytam czy jest sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 wlasnie - po co komplikowac zycie jak ktos cos wymyslil i to dziala ? wg mnie nie ma. jest tak jak jest i dziala - nie zmieniac. no chyba ze jakies modyfikacje, ale wszystko z GŁOWĄ NA KARKU ! kolejny raz powtarza sie temat ze ktos robi z "wielblada konia arabskiego".pzdrLUDZIE JAK NIE POTRZEBA TO NIE KOMBINUJCIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 Moze poprostu koles nie ma aku i chcial uniknac wydatku na jego zakup :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 21 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Moze poprostu koles nie ma aku i chcial uniknac wydatku na jego zakup :-) Dokladnie!Mam zje**ny akumulator i bardzo szybko rozladowuje sie' date=' a zal mi kasy na nowy(cala kase wydaje na Jawe). Seba - Kontrolke luzu i podswietlanie licznika juz przerobilem. Seba - jedno pytanko - jaka moc ma pradnica w simie ?? Bo chyba nawet by nie pociagnella tego wszystkiego. A jak bylaby dobra??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Brt - obawiam sie ze bez zakupu aku sie nie obejdzie bo jak bys to chcial przerobic to Cie drozej wyniesie (i to duzo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Jakbyś mial kierunki z prądnicy to na skrzyżowaniu musiałbyś go na dużym gazie trzymać a w ogóle byłoby dużo kombinowania bo przerywacz chodzi na prąd stały a z prądnicy jest zmienny (chyba że alternator zamontujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 To w simsonie jest prądnica, a nie alternator ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi