piasektt Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Koledzy pytanko. Stopki dla pasazera Exc 125 01' potrzebne wiecie moge gdzie owe dostane? Wazne i bardzo potrzebne ! Z gory dzieki.[ albo dajcie jakies wlasne koncepcje jak je samemu zrobic ] Po pierwsze primo po co Ci to ? Po drugie i tak nie masz homologacji na 2 osoby. Po 3 zrób cos takeigo http://w1.bikepics.com/pics/2005/08/27/bik...417205-full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Po pierwsze :icon_eek: Bo czasem mam potrzebe kogos przewiesc np. z łodzi do zgierza, badz czasem wypadaloby zabrac dziewczyne na jakas przejazdzke. Po drugie :icon_question: Nie interesuje mnie to ze nie mam homologacji [ i to tylko i wylacznie moja prywatna sprawa ]Po trzecie :icon_eek: chyba cos takiego zrobie, lecz moze to byc nie wygodne dla mnie i pasazera.A tak ja od siebie dodam ze ktos pisal juz na forum jak sie pytalem o stopki ze on ma u siebie zamontowane. I jakos jak zaczalem sie dopytywac to nagle zamilkla ta osoba. Mowil ze nie ma problemu z montazem i on ma oryginalne wiec pytam ponownie, bo wtedy ze uzyskalem zadowalajacej mnie odpowiedzi. Edytowane 1 Czerwca 2008 przez rivera666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jak masz rivera wersje bez homologacji dla dwoch osob to cokolwiek Ci nie powiem na temat montazu to i tak dalej bedziesz mial wersje jednoosobowa. Specjalnie dla Ciebie porobie zdjecia jak odbiore moto z warsztatu. Pozdro. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 stormraiderczyli mam rozumiec ze jak mam wersje z hom na jedna osobe to trudniej bedzie zamontowac?No dzieki dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mam pytanie czy ten ktm egs to jest to samo co exc (ma taki sam silnik ?) http://allegro.pl/item379907947_ktm_125_eg...e_zabawka_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mam pytanie czy ten ktm egs to jest to samo co exc (ma taki sam silnik ?) http://allegro.pl/item379907947_ktm_125_eg...e_zabawka_.html silnik ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mam takie nie typowy problem.Otoz podczas ostatniej jazdy pekl mi lancuch w moim Exc.Ale na tyle szczesliwie ze pekl na spince od lancucha.i teraz pytanie z mojej strony.Czy dokupie gdzies tata spinke czy tez musze kupowac caly nowy lancuch? A jak wiecie moze gdzie kupie taka spinke poprose jakies namiary.Z gory dzieki wam. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mam takie nie typowy problem.Otoz podczas ostatniej jazdy pekl mi lancuch w moim Exc.Ale na tyle szczesliwie ze pekl na spince od lancucha.i teraz pytanie z mojej strony.Czy dokupie gdzies tata spinke czy tez musze kupowac caly nowy lancuch? A jak wiecie moze gdzie kupie taka spinke poprose jakies namiary.Z gory dzieki wam. :) Pewnie że kupisz...np:http://www.motox.com.pl/sklep/index.php?cPath=49_182i w każdym innym sklepie z cześciami motocyklowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jak masz rivera wersje bez homologacji dla dwoch osob to cokolwiek Ci nie powiem na temat montazu to i tak dalej bedziesz mial wersje jednoosobowa. Specjalnie dla Ciebie porobie zdjecia jak odbiore moto z warsztatu. Pozdro. I jak odebrales juz moto z warsztatu? Bo nie moge sie doczekac tych fot i prob montazu a zwlaszcza zabrania Dziewczyny na przejazdzke nowym moto. :D Przepraszam za spam ale nie moglem wyslac wiadomosci na PW. Zablokowany odbior badz pelna skrzynka.Z gory dzieki. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 I nadszedl czas wymienic klocki. Klocki zdjete z przodu.Fotki moich klockow. Lekko przesadzilem i pozno zmienilem. :biggrin: Klocki1 Klocki2 Klocki3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 no to jak długo jeździłeś na tych "klockach" to pewnie niedługo tarcza do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam, chciałbym się dowiedzieć czym dokładnie się różnią sx 125 i exc 125 z 2003rCzy rama jest ta sama ?Co w śliniku jest innego ?Zawieszenie ?Waga ?Eksploatacja exc - koszty (czy takie same jak w przypadku full cross ) ?No i jak czymś się różnią to piszczcie biggrin.gifCzy exc jest wyższy ?Felgi mają tego samego rozmiaru ? No i jeszcze czym się różni exc od exc sxi days ???? No i co siądziecie o tym sprzęcie, bo coś długo na allegro stoi ;dhttp://www.allegro.pl/item399261770_ktm_ex...04_okazja_.html No i z góry dzięki za odp.Pozdrawiam Rafał biggrin.gif biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 ja mam na sprzedaż exc 125 98rpetarda, silnik wzorowy, przednia opona do wymiany, jesli kogoś interesuje - pisać - cena ok 6200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 > po czym poznać ze six days 125 to six days ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 > po czym poznać ze six days 125 to six days ??? :P Nawet jak ktoś odpowie na to pytanie to postaram się je jak najszybciej je usunąć. :flesje: Nawet Ci się nie chiało kilku stronek przeczytać. Gdzie ja i Gawron wyjaśnialiśmy po czym poznać Six daysa. następnym razem dostaniesz 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi