Kudłaty Opublikowano 11 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2002 Zakładam nowy temat w którym możemy zapręzentować swoje sprzęty. Na początek mój Ural. Obecnie na sprzedaż!!!! Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bassefect Opublikowano 11 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2002 Świetny pomysl Kudłaty!Swoje zdjęcie przysle jak tylko zrobie i wywolam :( --------------------------------Strzaleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2002 No nareszcie ktoś na to wpadł. Nie pisałem bo w sumie nie wiedziałem czy da się zdjątka załączać. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2002 A oto moje stare moto - obecnie na sprzedaż Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 12 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2002 Dniepr MT 10-36 Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2002 Panowie, pomysł jest bardzo dobry, tylko ma pewien problem techniczny - nie moge zamieścić fotki z twardego dysku mojego komputera. Nie mam zdjęcia na swojej stronce internetowej, tak jak Wy i sprawa się komplikuje. Może jednak istnieje możliwość załączenia zdjęcia z kopmuera? Proszę o rady.Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 13 Października 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2002 Podeslij mi zdjecie to wwale je do netu i wtedy łatwo je dołączysz do postu!!! Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2002 Zdjęcie już wysłałem, dzięki. Zapoczątkowałem Album na forum S-M !. Jest tam zdjęcie mojego sprzęta. Dodam, że jest on do sprzedania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 14 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2002 Czy w albumie mozna dokonywać zmian? Jak tak to jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2002 chyba coś spieprzyłem -ale zdj. jest w albumie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 15 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2002 Zakładam nowy temat w którym możemy zapręzentować swoje sprzęty. Na początek mój Ural. Obecnie na sprzedaż!!!! a nie szkoda ci? Ładny kawał motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 15 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2002 usunąłem zdjęcia z forum, teraz są w albumie. W dzień tylko spowalniały stronę albo się nie otwierały.pozdrawiamp.j.Eter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz Opublikowano 18 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2002 Właśnie umieściłem zdjęcie swojej szlifierki w albumie, myślę że to lepsze rozwiązanie niż ładować wszystko na forum. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 18 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2002 Darek, ale odpierdzieliłeś sprzęta, no no nie wiedziałem że z CZetki można zrobić takie cacuszko. Moje gratulacje, bardzo podoba mi sie to moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2002 Thanx, jak zaczynałem nie wiedziałem co mi wyjdzie. Ale na motorku za 150 złotych można poeksperymentować Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi