PaQ Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam, niestety dopiero przed chwilą uświadomiono mnie o zlocie w Borkach (tak tak wiem: "gdzieś ty chłopie był, że o Borkach nie słyszałeś"). W każdym bądź razie jakby komuś zwolniło się miejsce, albo stwierdził, że ma nadający się do spania kąt domku to chętnie się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Flaszka + wierszyk albo piosenka. Teksty sprośne będą lepiej punktowane przez komisję.W komisji zasiądą:- Klaudiusz- Maro- Belgu- Spławik- moja skromna i małomówna osoba :icon_rolleyes: Punktowanie determinuje dostęp do atrakcyjniejszych miejscówek na koncercie Gołnejkedów - o ile zagrają... Ty Tomasz widzę, jak nasza jedna pani minister ... "Donald bracie !!! " Kiedyś było: " W komisji zasiądą ..." dalej patrz sygnaturka :icon_twisted: .... * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ty Tomasz widzę, jak nasza jedna pani minister ... "Donald bracie !!! "Kiedyś było: " W komisji zasiądą ..." dalej patrz sygnaturka :) .... *Ech Prot... pisz otwarcie, ze Tobie przecie chodzi o fakt nie zasiadania w komisji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ech Prot... pisz otwarcie, ze Tobie przecie chodzi o fakt nie zasiadania w komisji :biggrin:Co innego komisja do spraw wyboru żony a co innego casting artystów-amatorów ludowych :buttrock: . Różnica w obiektach i sposobach testowania :icon_mrgreen: .pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 A propos konkursów.Uprzedzam, że Mamakis ma zamiar zorganizować w Borkach casting na kandydata na zięcia (tak jakby mamy też córkę). Mamakis nie znosi sprzeciwu, więc przystojne chłopaki mają przechlapane.He, he, może zwolni się trochę miejsc w domkach. :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A propos konkursów.Uprzedzam, że Mamakis ma zamiar zorganizować w Borkach casting na kandydata na zięcia (tak jakby mamy też córkę). Mamakis nie znosi sprzeciwu, więc przystojne chłopaki mają przechlapane.He, he, może zwolni się trochę miejsc w domkach. ;)a pije tak jak synek? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A propos konkursów.Uprzedzam, że Mamakis ma zamiar zorganizować w Borkach casting na kandydata na zięcia (tak jakby mamy też córkę). Mamakis nie znosi sprzeciwu, więc przystojne chłopaki mają przechlapane.He, he, może zwolni się trochę miejsc w domkach. ;) a pije tak jak synek? ;) :banghead: :icon_mrgreen: ;) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A propos konkursów.Uprzedzam, że Mamakis ma zamiar zorganizować w Borkach casting na kandydata na zięcia (tak jakby mamy też córkę). Mamakis nie znosi sprzeciwu, więc przystojne chłopaki mają przechlapane.He, he, może zwolni się trochę miejsc w domkach. :)a czy sama zainteresowana cos o tym wie? :) a pije tak jak synek? :)Wrona masz przesrane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Wrona masz przesrane :clap:I teraz Belgu dostanie szlaban na wychodzenie z domu, na dwa tygodnie i może zapomnieć o Borkach :clap: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 I teraz Belgu dostanie szlaban na wychodzenie z domu, na dwa tygodnie i może zapomnieć o Borkach :banghead:Belgu juz dawno wyfrunal z gniazda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Belgu juz dawno wyfrunal z gniazda...Tiaaa....? Wypytaj Klaudiego o jego związki z kaloryferem * :D pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Uprzedzam, że Mamakis (zagląda teraz przez moje ramię) stawia już plusy i minusy.Dodatkowy warunek: do 32 lat i bez cnoty! Więc Marcin nie zniechęcaj się, jak będzie ciemno no i dobrze .... te.... rzeczy robisz to masz szansę.A Igor za "macanki" ma przechlapane, Ysanne to porządna i stateczna panna jest i na plecak dla staruchów z EKG się nie nadaje (to tak, żeby nie spamować w temacie Motobudu). Nie pije, nie pali, ale ...... Wr0na też ma szanse.Fotki nie zapodaje, bo za długa kolejka będzie. Igor, a tak w ogóle, mógłbyś rozwinąć temat z kaloryferem ? Może być ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 No to ja już od dawna za stary jestem ale pozostałe warunki ... jak najbardziej - i piękny i bogaty i niecnotliwy :banghead: .Nie chcę naruszać autorytetu moda :banghead: więc niech sam Klaudio opowie albo pogadamy w Ryni :banghead: .pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ale ja nie mam Kaloryferów w domu :clap: Nie wiem o co chodzi :flesje: p.s. Tatakis ................ zdjęcia to podstawa :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Dobra chłopy. Chceta zdjęcia, to mata. Trofeum Mamakisa wystawione. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/03173c4a72badae5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi