Bart3z Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No to juz jest jakaś opcja! Dam ci znac niedlugo co i jak . Jesli okaze sie ze nie bedziesz jednak sam jechał to napisz. :clap:Będę wiedział w ciągu tygodnia pewnie czy jadę sam czy z plecaczkiem, więc dam Ci znać ;) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 spoookkkooo!!ze mną nikt nie zginie ;)i obiecuje Belgu że będę wlewał w siebie wina tylko wtedy jak nie będziesz patrzył!! co do spotkania to ja bardzo chętnie poznam kilka nowych twarzy, bo chwilowo z forum znam tylko grupę Ognisko Kabaty.no to mnie uspokoiles :banghead:a nie wiesz co Listkiem sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Będę wiedział w ciągu tygodnia pewnie czy jadę sam czy z plecaczkiem, więc dam Ci znać ;) Ok. Super. :) Czemu ja mam wszedzie tak daleko!! :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ok. Super. ;)Czemu ja mam wszedzie tak daleko!! :banghead: Przyjedz do Tarnowa to Cie z jokokiem wezmiemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Przyjedz do Tarnowa to Cie z jokokiem wezmiemy no ba nie ma problemu ;) i to poważnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Heh, w nastepny weekend, czyli 7-9.09 bede pewnie na chmielakach w Krasnymstawie :biggrin:. Ciezko sie zgrac. Wlasnie sobie przypomnialem ze jednak 1-go wrzesnia w sobote bede jeszcze w wawie. To moze wtedy. no to możemy się spotkać i obgadać co nieco :biggrin: ja mam cały ten weekend 1-2.09 wolny...a co bedę robił?? - tego jeszcze nie wiemniestety dwa weekendy - wcześniejszy i późniejszy - mam zajęte :icon_rolleyes: żeby nie przedłużać, o której godzince spotykamy sie w 2oo (koło zachodniego - rozumiem:)ja się dostosuję :crossy: kto jeszcze chętny na ww termin???? Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 no to możemy się spotkać i obgadać co nieco :icon_rolleyes: ja mam cały ten weekend 1-2.09 wolny...a co bedę robił?? - tego jeszcze nie wiemniestety dwa weekendy - wcześniejszy i późniejszy - mam zajęte :biggrin: żeby nie przedłużać, o której godzince spotykamy sie w 2oo (koło zachodniego - rozumiem:)ja się dostosuję :crossy: kto jeszcze chętny na ww termin????Ja jestem w pracy do 20:00 wiec moge byc o 20:30 :biggrin: Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a moze tak w tygodniu wieczorem? czwartek jakis? bo widac ze w weekend zzzawsze ktos wyjezdza (hmm.. sezon urlopowy, czy co?) :>np. ja za tydzien w weekend pewnie bede na mazurach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) a moze tak w tygodniu wieczorem? czwartek jakis? bo widac ze w weekend zzzawsze ktos wyjezdza (hmm.. sezon urlopowy, czy co?) :>np. ja za tydzien w weekend pewnie bede na mazurach. czemu nie.... można i tak :biggrin: każdy czwartek dobry jest:)czyli mamy dwie propozycje:1. sobota 1.09 po południu - na zapracowanych (Lime82) poczekamy lub powiemy gdzie aktualnie jesteśmy2. czwartek 30.08 - po południu ludziska określać się :icon_rolleyes: EDIT: Ja np. dzisiaj latam do nocy:) może jacyś chętni na wieczorne śmiganko??? Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zapracowany? Bynajmniej :icon_rolleyes:. Ale fakt faktem ze w ciagu tygodnia jestem w pracy codziennie do 23:00, tak ze druga opcja mi za bardzo nie pasuje, no chyba ze spotkanie bedzie jeszcze trwalo :biggrin:. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 np. ja za tydzien w weekend pewnie bede na mazurach.a ja 1.09 do Radomia na Air Show smigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Mi oba terminy odpowiadają , ustalcie jak Wam pasuje a ja się dostosuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Chłopaki zbieram ekipę na domek:) Tak chyba bedzie prościej, niż szukać noclegu na miejscu.Co wy na to?Pytanie do warszawskiej, piątkowej ekipy: są juz jakieś ustalenia co do miejsca i godziny wyjazdu?He, he mam nadzieję, że ja i moja deerzetka nadążymy za Wami :clap: Przeleciałem cały temat i widzę, że wszyscy mają Cię gdzieś.Jeżeli nie masz gdzie się zaczepić to my możemy (ktoś musi spać razem) mieć jedno wolne łóżko.Masz ochotę to zapraszam w imieniu swoim i chłopaków, których BTW o zdanie nie pytałem.Celowo w poście nie robię głupich podtekstów żeby Cię nie przestraszyć.Powiem tylko tyle: możesz nas nie polubić ale przystojni to jesteśmy jak ta lala :rolleyes: * *to nie żart :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 :o 14 stron No nic, Pawle a jak ktos bedzie z nalepą z borek 2005 to ma jakies gratiso-bonusy-mega-super-akcje? :)21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Przeleciałem cały temat i widzę, że wszyscy mają Cię gdzieś. nie przesadzaj, przeczytaj jeszcze raz... :icon_evil: IZULKA wyraziła sie chyba jasnoWitamKarolinka jedz z nami na pewno się gdzieś zmieścić chciałabym przygarnąć wszystkim ale nasza lista jest jak na razie zamknięta, ewentualnie podłoga zostaje, albo połówka łóżeczka u jakiegoś naszego Pana :-) w każdym razie mi tam nie przezkadza jak ktoś będzie chciał się na dostawkę u nas przekimać nie wiem jak tam reszka składu domkowego.P.S. Poza tym Tita jest rezerwowa więc może się okazać że jeszcze jedno lokum się u nas znajdzie. mimo to cieszę się że są gentlemani na świecie :clap: Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi