izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Izula, najpierw powinnismy sie upewnic ze zmiescimy sie w piecioro w domku. Ja tam jeszcze nie bylem wiec nie wiem jak duze sa. Adam, jak myslisz? A pewnie ze was nie puscimy :icon_mrgreen: Lime no to zostaje jeszcze moja połowa, haha jakoś damy rade myślę ja jestem malutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 I utulił do snu-naszych Panów ( i nie tylko do snu :biggrin: ) A miałam być Aniołem Stróżem! :icon_mrgreen: Chłopaki- nie bójta się My Was nie opuścimy - NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja myślę, że u Was już sie nie zmieszczą :wink: Adam kto się nie zmieści?? HAHA zaraz nam wyjdzie opcja piętrowa, jeszcze troche chętnych jak się zgłosi I utulił do snu-naszych Panów ( i nie tylko do snu :wink: ) A miałam być Aniołem Stróżem! :icon_mrgreen: Chłopaki- nie bójta się My Was nie opuścimy - NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE :icon_razz: Nulka postróżujesz kiedy indziej :biggrin: nic straconego O słuchajcie a może tam dałoby rade z jakąs dostawka pokombinować ( niniejszym skład domku trzeba uznac za zamkniety tak czy siak : Nulka, Mycha, Lime i Tomek + mała Izulka jakby co podziele się połówką łóżeczka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jakby co podziele się połówką łóżeczka)i właśnie dlatego ja wzięłam sobie tylko dwu chłopów do domku i mam dla siebie całą kanapę :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zrobimy kanapke - pomiędzy dwóch Facetów wsadzimy Babke. A jak będą trzy Babki - to się rozmnożąEKSTRA KANAPKI. :wink: :cool: Chyba ,że piętrowo :icon_rolleyes: Wybierajcie.Jezuuuuuuuuu- jak zaczniemy im śpiewać to tak nas pogonią ,że rekord świata w biegu na 100m murowany.Bo ja się boję sama spać- nie wiem dlaczego :wink: :cool: :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Lime no to zostaje jeszcze moja połowa, haha jakoś damy rade myślę ja jestem malutkaHeh, no nie wiem co powiedziec. Prawdziwa polska goscinnosc :icon_rolleyes: Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 HaHa i lepiej jej nie nadużywac :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ojojoj! A sie narobiło. :wink: Mnie, jak najbardziej, wszystko pasi. Skład pierwsza klasa.Karimaty nie mam, ale mieć mogę.Póki co, wirtualne dzięki :icon_razz: , buziaki potem... Toż to opcja all inclusive... no i animacje będą... :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja pewnie tez bym sie pisal :) Zapowiada sie fajna imprezka!A jesli chodzi o kapele... w innym poscie ktos dawal linczura do swoich dokonan na jutjubie :D foks... masz już jakąś ekipę nagraną??? na liście nic nie widzę, w LUźNYCH GATKACH też nic... :wink: poczytałem przed chwilką wszystkie wątki związane z tą imprezą :icon_razz: musze być!!! Mam takie zaległości towarzyskie , że szkoda mówić.... gdzie się nie wybierałem tam wypadały inne, ważniejsze sprawy :evil: osobiście znam jeszcze Tomka Kulika vel. HHK :crossy: , ale u nich w domu ciasno heh choć cyt. Paweł MOD : "120 zł za dobę, domek jest na 4 osoby - 2 oddzielne i 2 co mają coś ku sobie" - o ile to nie żart :wink: hehehe to jak tam będą kimać to nie wiem i nie chcę wiedzieć :cool: ehh ... a widze, że warszafka się zbiera nieważne...w razie co do przygarnięcia :icon_rolleyes: PS. Zabezpieczenie ppoż mogę posprawdzać itp :cool: Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Norbik nas jest 5 + Ty to 6 jesli się dobierze jeszcze 2 osóbki to robi nam się składzik na 2 domki a wiec działajmy , myślę że damy radę zorganizować to tak aby wszyscy byli przygarnięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Matko jedyna ! Oj będzie się działo. Belgu - a my frajerzy własne drzewa do lasu wieziemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Myślę że już by można rezerwować 2 domki po 3 na razie w każdym ja mam chetna Amazoneczkę z Łodzi ale jeszcze nie na 100% nawet jeśli nas bedzie 3 w domku to kosztami jakoś sie podzielimy i tyle, nie chciałabym zeby ktoś został na lodzie a im więcej nas tym razniej prawda? :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Norbik nas jest 5 + Ty to 6 jesli się dobierze jeszcze 2 osóbki to robi nam się składzik na 2 domki a wiec działajmy , myślę że damy radę zorganizować to tak aby wszyscy byli przygarnięci. byłoby nice :cool: z Tomkiem i tak muszę się napi....ć , znaczy napić :wink: przede wszystkim dzięki niemu tak naprawdę :wink: prawko za 1 razem zdane :icon_rolleyes: poza tym ekipa z "kabackiego lasu" (ze 3 ognicha już były + szanty jakoweś)tyle osób będzie można poznać na lajfie :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A ktoś wie czy jeszcze sa i ile jest wolnych domków?? I jak to można rezerwować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Myślę że już by można rezerwować 2 domki po 3 na razie w każdym ja mam chetna Amazoneczkę z Łodzi ale jeszcze nie na 100% nawet jeśli nas bedzie 3 w domku to kosztami jakoś sie podzielimy i tyle, nie chciałabym zeby ktoś został na lodzie a im więcej nas tym razniej prawda? :biggrin: no jasne :biggrin: mam nadzieję że chłopaki w tej sytuacji nie nakopią mi do d......,mieliście "chałupkę" tak ładnie przemieszaną :biggrin: zresztą jak coś to na priva :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi