pierwoszow Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 widze, ze to zlot dla wszystkich, moze nawet dziwolągów jak ja ..... :DXylo przestań się boczyć .Wpisujcie się na listę i basta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 widze, ze to zlot dla wszystkich, moze nawet dziwolągów jak ja ..... :D Xylo... A widziałeś jakiegoś z EKG, a prz tym nie-dziwoląga??? Wskakuj na listę i do zobaczyska w Borkach. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 a ja jestem wystarczająco stara,no niezle :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dobra, Max wezme Cie jako mojego giermka. Bedzie miał kto po piwo i kiełbase latać :) Mam nadzieje tylko, że do zlotu znajde jakiś motocykiel... :|Pamietaj ze giremek nie posredniczy w przyjeciu moich podziekowan za komplikacje w karierze mistera - musze podziekowac osobiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 dobra, przyznam się bez bicia.Sfałszowałem wiek w profilu. Tak naprawdę mam 20lat :P ,,Młody" Mamuske ,,urobiłeś?" na wyjazd ? czy pomóc.. w urabianiu... UWAGA... Mam częściowe pozwolenie..... :crossy: także zacne towarzycho odwiedze.,...już w Piątek..... i do ODCIECIA>> :flesje: :clap: A tak na powagę to Cięzko mi cośśś teraz powiedzieć ,,, ale postaram się być.,... koniecznie.. BRAĆ FARELKĘ ... w zeszłym roku sie przydała.. :crossy: widze, ze to zlot dla wszystkich, moze nawet dziwolągów jak ja ..... :notworthy: EEEEEeeee nie pitolllll jak dziwoląg :icon_razz: dawaj na Borki trzepniem jakieś piwo .ewe., 0,7 zgłoś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Pamietaj ze giremek nie posredniczy w przyjeciu moich podziekowan za komplikacje w karierze mistera - musze podziekowac osobiscie. Spoko, mnie to na rękę, ale zamiast browarów poprosze z 5 litrów Pb98 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Spoko, mnie to na rękę, ale zamiast browarów poprosze z 5 litrów Pb98 :]A po co ci Pb98? :icon_mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A po co ci Pb98? Jakoś sie musze zwolnić ze szkoły w Borkowy piątek... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Takiej imprezy :crossy: nie idzie opuścić dwieście procent % bede i basta :lalag: :icon_mrgreen: i rezerwacja całego domku i już basta Edytowane 24 Lipca 2007 przez jan kalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 hmmm calego domkuczy znowu bedzie sie dzialo?? :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 A co tam... Z Krakowa wszędzie mam "rzut beretem". Nawet do Wilna czy Lwowa ;) Pewno, że będę :D Buziaki Wsiem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 A co tam... Z Krakowa wszędzie mam "rzut beretem". Nawet do Wilna czy Lwowa ;) Pewno, że będę :D Buziaki Wsiem :*Jak Lovelas Nr 3 pozwoli :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Napiszcie czy ktos juz mysli o sobotnim rajdzie turystycznym - czy bedzie cos takiego i czy zwiedzimy jakies inne zakatki niz w zeszlym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Jak Lovelas Nr 3 pozwoli ;) Eeee tam... Ja dam rade :biggrin: Nawet Lovelasowi Nr 3 :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 prawdopodobnie tez się pojawie w tamtym roku byłem dobrze sie zrobiłem :crossy: wiec tym razem szkoda by było nie być , moto mocniejsze niż w tamtym roku choć jakoś dawałem rade w czołówce swoim GSem tak teraz nie powiniem krecić non stop na czerwone i po 100km dolać 1l oleju :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi