violiksuza Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Hello!! A czy może będzie ktoś jechał na zlot w sobotę przed południem przez Łowicz,Skierniewice a może Sochaczew?? Będziemy z koleżanką jechały z Sochaczewa przez Skierniewice i byłoby nam przyjemnie gdybyśmy mogły do kogoś dołączyć. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Musi się też opiekować moim wnuczkiem, który do Waszego towarzystwa się raczej :icon_razz: nie nadaje. cholera.. juz Marcin Ci powiedzial ze dzieci sie mnie boja?!zostawilem Was w CZD samych na 10 minut i juz mnie obgadaliscie? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dziewczę płoche jest i w Borkach nie wystąpi. Musi się też opiekować moim wnuczkiem, który do Waszego towarzystwa się raczej :icon_razz: nie nadaje. Ja nie wiem czy ten "wnuczek" to jest podobny do matki :icon_razz: Był kiedyś taki żart: ciesz się że nie szczekasz taka była impreza :) zarcik chyba na miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 miej nadzieje ze chodzi o Foxy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Czyli płoche dziewcze jest samotną Matką? Dobrze rozumiem? Niiiiii ! Co też Wam do głowy przychodzi ! To porządna dziołcha jest.Wnusio to Badie i jest tu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5d416d7017e9480.htmlMusieliśmy sobie kupić wnusia bo Belgu się leni a płoche dziewczę nie może się zdecydowac na kawalera.A do Borek nie pojedzie, bo i za dużo "dzikusów" się tam zwali i narażać jej nie będę. :crossy: Dlatego Mamakis najpierw zrobi casting. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Niiiiii ! Co też Wam do głowy przychodzi ! To porządna dziołcha jest.Wnusio to Badie i jest tu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5d416d7017e9480.htmlMusieliśmy sobie kupić wnusia bo Belgu się leni a płoche dziewczę nie może się zdecydowac na kawalera.A do Borek nie pojedzie, bo i za dużo "dzikusów" się tam zwali i narażać jej nie będę. :D Dlatego Mamakis najpierw zrobi casting. :PAha, to takie kombinacje :buttrock: p.s. Co to za rasa? Lhasa Apso? MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 p.s. Co to za rasa? Lhasa Apso?To nieistotne. Ważne, żeby smaczny był :buttrock: . Szkoda tylko, że taki mały :D .A propos, bierzecie pieska do Borek? Pytam w kontekście ogniska i urozmaicenia konsumpcji :P .pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 To nieistotne. Ważne, żeby smaczny był :buttrock: . Szkoda tylko, że taki mały :D .A propos, bierzecie pieska do Borek? Pytam w kontekście ogniska i urozmaicenia konsumpcji :P .pzdrIgor, apeluje o więcej uwagi w Temacie. Napisane jak byk że Dziewcze płoche musi zostać w Wawie i opiekować sie wnuczkiem ............. tzn. kudłaczem :clap: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 To nieistotne. Ważne, żeby smaczny był :buttrock: . Szkoda tylko, że taki mały :D .A propos, bierzecie pieska do Borek? Pytam w kontekście ogniska i urozmaicenia konsumpcji :P .pzdr nie nasycili byśmy się tym kudłaczem za bardzo :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Igor, apeluje o więcej uwagi w Temacie. Napisane jak byk że Dziewcze płoche musi zostać w Wawie i opiekować sie wnuczkiem ............. tzn. kudłaczem :PGdybyśmy zeżarli pieska to uwolnilibyśmy dziewczę od obowiązku. Chyba, że panna chce mieć wolną chatę ... z pieskiem :D .pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 IIIIIiiigggooorrrrr!!!!!!!!!!!:D :P :buttrock:miej litość :clap: (you made my day, dude) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Nie chce mi się czytać całego wątku o jakiejś lasce i jej piesku ale co za problem, żeby wpadła do Borek ze swoim pupilem. Wytresujemy brytana i browary bedzie nam skubaniec donosił :D :P :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ech ludziska... casting bedzie i kropka...Tylko uprzedzam bo Mamakis wymagajaca jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Nie chce mi się czytać całego wątku o jakiejś lasce i jej piesku ale co za problem, żeby wpadła do Borek ze swoim pupilem. Wytresujemy brytana i browary bedzie nam skubaniec donosił :) :D :Dsadzac po wielkosci pieska to chyba przyniesie paczke fajek ;Pdo browarow to musialbym mojego laba zabrac.. ale ona na moto nie wejdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 do browarow to musialbym mojego laba zabrac.. ale ona na moto nie wejdzie mrugacz.gifMoją goldenke moze bym i zapakował na motka ale z browarami byłoby cienko.Chyba że w puszkach to wtedy ta wariatka ich nie potłucze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi