Skocz do zawartości

ZLOT FORUMOWY

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hello!!

A czy może będzie ktoś jechał na zlot w sobotę przed południem przez Łowicz,Skierniewice a może Sochaczew?? Będziemy z koleżanką jechały z Sochaczewa przez Skierniewice i byłoby nam przyjemnie gdybyśmy mogły do kogoś dołączyć.

Pozdrowionka

Musi się też opiekować moim wnuczkiem, który do Waszego towarzystwa się raczej :icon_razz: nie nadaje.

cholera.. juz Marcin Ci powiedzial ze dzieci sie mnie boja?!

zostawilem Was w CZD samych na 10 minut i juz mnie obgadaliscie? ;P

Dziewczę płoche jest i w Borkach nie wystąpi. Musi się też opiekować moim wnuczkiem, który do Waszego towarzystwa się raczej :icon_razz: nie nadaje.

Ja nie wiem czy ten "wnuczek" to jest podobny do matki :icon_razz:

Był kiedyś taki żart:

ciesz się że nie szczekasz taka była impreza :)

zarcik chyba na miejscu :)

Czyli płoche dziewcze jest samotną Matką? Dobrze rozumiem?

Niiiiii ! Co też Wam do głowy przychodzi ! To porządna dziołcha jest.

Wnusio to Badie i jest tu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5d416d7017e9480.html

Musieliśmy sobie kupić wnusia bo Belgu się leni a płoche dziewczę nie może się zdecydowac na kawalera.

A do Borek nie pojedzie, bo i za dużo "dzikusów" się tam zwali i narażać jej nie będę. :crossy:

Dlatego Mamakis najpierw zrobi casting. :biggrin:

Niiiiii ! Co też Wam do głowy przychodzi ! To porządna dziołcha jest.

Wnusio to Badie i jest tu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5d416d7017e9480.html

Musieliśmy sobie kupić wnusia bo Belgu się leni a płoche dziewczę nie może się zdecydowac na kawalera.

A do Borek nie pojedzie, bo i za dużo "dzikusów" się tam zwali i narażać jej nie będę. :D

Dlatego Mamakis najpierw zrobi casting. :P

Aha, to takie kombinacje :buttrock:

p.s. Co to za rasa? Lhasa Apso?

p.s. Co to za rasa? Lhasa Apso?

To nieistotne. Ważne, żeby smaczny był :buttrock: . Szkoda tylko, że taki mały :D .

A propos, bierzecie pieska do Borek? Pytam w kontekście ogniska i urozmaicenia konsumpcji :P .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

To nieistotne. Ważne, żeby smaczny był :buttrock: . Szkoda tylko, że taki mały :D .

A propos, bierzecie pieska do Borek? Pytam w kontekście ogniska i urozmaicenia konsumpcji :P .

pzdr

Igor, apeluje o więcej uwagi w Temacie.

Napisane jak byk że Dziewcze płoche musi zostać w Wawie i opiekować sie wnuczkiem ............. tzn. kudłaczem :clap:

Igor, apeluje o więcej uwagi w Temacie.

Napisane jak byk że Dziewcze płoche musi zostać w Wawie i opiekować sie wnuczkiem ............. tzn. kudłaczem :P

Gdybyśmy zeżarli pieska to uwolnilibyśmy dziewczę od obowiązku. Chyba, że panna chce mieć wolną chatę ... z pieskiem :D .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

Nie chce mi się czytać całego wątku o jakiejś lasce i jej piesku ale co za problem, żeby wpadła do Borek ze swoim pupilem. Wytresujemy brytana i browary bedzie nam skubaniec donosił :) :D :D

sadzac po wielkosci pieska to chyba przyniesie paczke fajek ;P

do browarow to musialbym mojego laba zabrac.. ale ona na moto nie wejdzie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...