Skocz do zawartości

ZLOT FORUMOWY

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niestety dopiero przed chwilą uświadomiono mnie o zlocie w Borkach (tak tak wiem: "gdzieś ty chłopie był, że o Borkach nie słyszałeś"). W każdym bądź razie jakby komuś zwolniło się miejsce, albo stwierdził, że ma nadający się do spania kąt domku to chętnie się wybiorę.

Flaszka + wierszyk albo piosenka. Teksty sprośne będą lepiej punktowane przez komisję.

W komisji zasiądą:

- Klaudiusz

- Maro

- Belgu

- Spławik

- moja skromna i małomówna osoba :icon_rolleyes:

Punktowanie determinuje dostęp do atrakcyjniejszych miejscówek na koncercie Gołnejkedów - o ile zagrają...

Ty Tomasz widzę, jak nasza jedna pani minister ... "Donald bracie !!! "

Kiedyś było: " W komisji zasiądą ..." dalej patrz sygnaturka :icon_twisted: .... *

Ech Prot... pisz otwarcie, ze Tobie przecie chodzi o fakt nie zasiadania w komisji :biggrin:

Co innego komisja do spraw wyboru żony a co innego casting artystów-amatorów ludowych :buttrock: . Różnica w obiektach i sposobach testowania :icon_mrgreen: .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

A propos konkursów.

Uprzedzam, że Mamakis ma zamiar zorganizować w Borkach casting na kandydata na zięcia (tak jakby mamy też córkę). Mamakis nie znosi sprzeciwu, więc przystojne chłopaki mają przechlapane.

He, he, może zwolni się trochę miejsc w domkach. :icon_twisted:

A propos konkursów.

Uprzedzam, że Mamakis ma zamiar zorganizować w Borkach casting na kandydata na zięcia (tak jakby mamy też córkę). Mamakis nie znosi sprzeciwu, więc przystojne chłopaki mają przechlapane.

He, he, może zwolni się trochę miejsc w domkach. ;)

a pije tak jak synek? ;)

A propos konkursów.

He, he, może zwolni się trochę miejsc w domkach. ;)

a pije tak jak synek? ;)

:banghead: :icon_mrgreen: ;)

:wink:

A propos konkursów.

He, he, może zwolni się trochę miejsc w domkach. :)

a czy sama zainteresowana cos o tym wie? :)

a pije tak jak synek? :)

Wrona masz przesrane :)

Belgu1.gif

Uprzedzam, że Mamakis (zagląda teraz przez moje ramię) stawia już plusy i minusy.

Dodatkowy warunek: do 32 lat i bez cnoty! Więc Marcin nie zniechęcaj się, jak będzie ciemno no i dobrze .... te.... rzeczy robisz to masz szansę.

A Igor za "macanki" ma przechlapane, Ysanne to porządna i stateczna panna jest i na plecak dla staruchów z EKG się nie nadaje (to tak, żeby nie spamować w temacie Motobudu).

Nie pije, nie pali, ale ...... Wr0na też ma szanse.

Fotki nie zapodaje, bo za długa kolejka będzie.

Igor, a tak w ogóle, mógłbyś rozwinąć temat z kaloryferem ? Może być ciekawie.

No to ja już od dawna za stary jestem ale pozostałe warunki ... jak najbardziej - i piękny i bogaty i niecnotliwy :banghead: .

Nie chcę naruszać autorytetu moda :banghead: więc niech sam Klaudio opowie albo pogadamy w Ryni :banghead: .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...