&REW Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Tobie jakiś palant przypadkiem przypalił.Mi na zlocie w Łagowie celowo ktoś zgasił peta na siedzeniu. K***a, przecież sami motocykliści tam byli! :bigrazz: :icon_mrgreen: ;) No to już normalnie kryminał ... wrrr :) ... jakbym dorwał takiego to przecież bym mu łapska przy samej szyi upi***olił. ... :evil: ... co za ludzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Alarm się włączył, nie był zbyt głośny. Gdy skończył lekcje miał rozładowany cały akumulator :banghead: ...trochę nie w temacie... ale jak jadę swoim motocyklem blisko zaparkowanych samochodów i ciut odkręcę, to w niektórych się włączają alarmy :-) .... radoche mam jak głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ...trochę nie w temacie... ale jak jadę swoim motocyklem blisko zaparkowanych samochodów i ciut odkręcę, to w niektórych się włączają alarmy :-) .... radoche mam jak głupi Ciekawe czy też wylatują na złamanie karku... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Ciekawe czy też wylatują na złamanie karku... :icon_twisted: Wot zgrywusy ... :evil: Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Draniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 To trzeba nauczyć nasze motorki robić tak I niech tylko znajdzie się kozak :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ciekawe czy też wylatują na złamanie karku... :) ... tego nie wiem... jestem już daleko... ale gdy jadę z kolegami to jest frajda.... w kaliszu jest jedna taka wąska w miarę ulica z blisko jezdni stojącymi kamienicami które działają jak pudło rezonansowe w gitarze.... mówię wam jaki czad :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ... tego nie wiem... jestem już daleko... ale gdy jadę z kolegami to jest frajda.... w kaliszu jest jedna taka wąska w miarę ulica z blisko jezdni stojącymi kamienicami które działają jak pudło rezonansowe w gitarze.... mówię wam jaki czad :-) Domyślam sie że wydeszki w Marauderze są puste :bigrazz: . Czy taki ładny efekt wychodzi też na fabrycznych wydechach :icon_twisted: ? Pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A ja miałem ostatnio tak:Poszedłem do sklepiku, wracam, i sie koles tak przymierza, jakby chciał wsiadać, czy co, no nie było pewne, ale był w krótkich spodenkach, a moto na nóżce, nie na centralnej. Zblizył sie za bardzo i..... "o ku**wa, gorące!!!" O rurę się oparzył!! Normalnie banana miałem na pół metra..... POdeszłem i powiedziałem żeby sobie owszem oglądał, ale z boku... :bigrazz: No miałem taki klajne satysfakszyn..... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A ja miałem ostatnio tak:Poszedłem do sklepiku, wracam, i sie koles tak przymierza, jakby chciał wsiadać, czy co, no nie było pewne, ale był w krótkich spodenkach, a moto na nóżce, nie na centralnej. Zblizył sie za bardzo i..... "o ku**wa, gorące!!!" O rurę się oparzył!! Normalnie banana miałem na pół metra..... POdeszłem i powiedziałem żeby sobie owszem oglądał, ale z boku... :biggrin: No miałem taki klajne satysfakszyn.....Masz u siebie na dwie strony wydech tak ? :icon_rolleyes: Ja mam tylko po lewej, to wiele mi to nie da :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no to moze ja tez sie wypowiem w tym temacie ;pOtóż jak byłem mały tez sie przysiadłem na cudze moto :wink: no cóż... pokusa była straszna, zwłaszcza ze kolega siadł wczesniej....no i sie zdecydowałem...zaraz opier*** dostałem od jakiegos parkingowego i tyle ;p ale tak bardzo mi to zapadło w pamięc że teraz po wielu latach sam zasiadam na swoim :D :D ot piękna historia :D hehe teraz se nie dam wejsc komus na moto ;p pozdrawiam wszystkich niezadowolonych z tego faktu :D o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 może ku przestrodze ale ktoregos pieknego dnia w kazimierzu ustawilismy moto na ryneczku standardowo pod barem i poszlismy na mazowszanke. Po chwili cos trzasnelo i tylko odglosy zdziwnienia. Koles sie przymierzyl do VTRy i nie utrzymal - poleciala mu na bok i z nia reszta na zasadzie domino.Policja spisala odnotowala i jak dobrze pamietam jeszcze nam chcieli mndaty wypisac a koles tylko zeznania dal k...wa Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi