Dc-Lx-Vi Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Skąd wiesz, że nie wypali? Jak ktoś chce po swojej okolicy pohasać na krótko to czemu nie? Pobawi się, wraca, poładuje 2.5h (zależnie od ładowarki) i znowu jazda. Dobra alternatywa dla tanich chińskich cross'ówek wystawianych masowo na allegro. Tylko ten wygląd :icon_mrgreen: Jest nawet filmik na stronce (ale +100MB) jak dziewczyna tym zasuwała w wyścigu i była w czołówce póki łańcuch nie padł :notworthy: Pozdrawiam! Edytowane 15 Lipca 2007 przez Dc-Lx-Vi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Wygląd może nie zachwyca ale jakie to musi być lekkie, moc też pewnie ma dużą tylko ciekawe jak długo wytrzymuje akumulator, mi sie podoba :wink: Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jakoś mi nie podchodzi wyglądem śmierdzi mi jakos tak chińszczyzną chyba przez ten "lipny" wyglądTakie moje zdaniePozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Mi tez nie pasi i kojarzy sie z chińskimi skuterami:) a w ogóle brzmii jak maszynka do golenia-nie ma to jak ryk z silnika 4t:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoco Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 a jak dla mnie jest to swietna alternatywa aby przyjemnie pozwiedzac sobie parki narodowe... juz widze miny ludzi w tpn jak sobie smigam czyms takim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Skąd wiesz, że nie wypali? Jak ktoś chce po swojej okolicy pohasać na krótko to czemu nie? Pobawi się, wraca, poładuje 2.5h (zależnie od ładowarki) i znowu jazda. Dobra alternatywa dla tanich chińskich cross'ówek wystawianych masowo na allegro. Tylko ten wygląd :biggrin: Jest nawet filmik na stronce (ale +100MB) jak dziewczyna tym zasuwała w wyścigu i była w czołówce póki łańcuch nie padł :evil: Pozdrawiam! Mam sentyment do odpalania na kope moto (po paru strzalach :biggrin: ) i nie wyobrazam sobie elektromoto. To jakis syf bedzie jestem pewien.jak chce sobie "pohasac" to odpalam prawdziwy silnik a nie to cos:PNapewno ten pojaz ,bo niesmiem tego nazwac motocyklem znajdzie kilku zwolennikow. ;) POZDRO.SIDI :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 nie trzeba wydawać kasy na paliwo, chyba to też duży plus za tym elektromoto. zawsze można kase na ciuchy przeznaczyć, które te są kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Dla tych co sie nie doczytali:)waga 36.4 kg + waga baterii 13.6 kg jak dla mnie to 50 kg :D silnik ma moc 14,4 KW czyli ok 19KM :biggrin: zasieg ok 100km a czas ladowania to od 40 min do 2,5h :biggrin: wg mnie wypasik i napewno z taka masa i charakterystyka silnika elektrycznego niezle miecie, zauwazcie ze nie trzeba zmieniac tloka tylko co najwyzej remont silnika-wymiana lozysk?:bigrazz: i nawet nie jest zajebiscie drogi za pelen komplet najbardziej harcorowej wersji 7,900.00$ - 21,495zl, ciekai mnie tylko zywotnosc baterii Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Więcej w tym roweru DH niż motocykla tak patrząc na komponenty itp :buttrock: Jak dla mnie fajna sprawa bo bedize mozna tym normalnie latać np po miescie i bawić sie w street no i własnie bedize mozna szlakami jezdzić :biggrin: Wygląd to w tej chwili ma raczej prototypowy niż końcowy.No i wiadomo ze prawdziwego motocykla to nigdy nie zastąpi :bigrazz: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A tam mi sie to nie podoba. NIe ma jak to ryk na wysokich obroatach 2T :D Lecisz prosta , zapier****sz ile wzlezie patrzysz zakret, wiec redukcja 2 biegi nizej i gaz na maxa i sluchasz muzyki z tlumnika :P No dla ekologow i dla dziadkow na ryby to dobra sprawa, tak samo jak dla naszych sasiadow. No w sumie jak ktos wczesniej napisal , kiedys to paliwa zabraknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Więcej w tym roweru DH niż motocykla (...) Bo ten wynalazek projektowało dwóch facetów co wcześniej w konstruowaniu rowerów wiele lat siedziało :icon_twisted: Ale wiadomo - dźwięku i przyjemności jeżdżenia na silniku spalinowym nie zastąpi hehe... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi