Skocz do zawartości

cross z silnikiem elektrycznym?

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd wiesz, że nie wypali? Jak ktoś chce po swojej okolicy pohasać na krótko to czemu nie? Pobawi się, wraca, poładuje 2.5h (zależnie od ładowarki) i znowu jazda. Dobra alternatywa dla tanich chińskich cross'ówek wystawianych masowo na allegro. Tylko ten wygląd :icon_mrgreen:

Jest nawet filmik na stronce (ale +100MB) jak dziewczyna tym zasuwała w wyścigu i była w czołówce póki łańcuch nie padł :notworthy:

Pozdrawiam!

Edytowane przez Dc-Lx-Vi

Wygląd może nie zachwyca ale jakie to musi być lekkie, moc też pewnie ma dużą tylko ciekawe jak długo wytrzymuje akumulator, mi sie podoba :wink:

Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków!

Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/

Skąd wiesz, że nie wypali? Jak ktoś chce po swojej okolicy pohasać na krótko to czemu nie? Pobawi się, wraca, poładuje 2.5h (zależnie od ładowarki) i znowu jazda. Dobra alternatywa dla tanich chińskich cross'ówek wystawianych masowo na allegro. Tylko ten wygląd :biggrin:

Jest nawet filmik na stronce (ale +100MB) jak dziewczyna tym zasuwała w wyścigu i była w czołówce póki łańcuch nie padł :evil:

Pozdrawiam!

Mam sentyment do odpalania na kope moto (po paru strzalach :biggrin: ) i nie wyobrazam sobie elektromoto. To jakis syf bedzie jestem pewien.jak chce sobie "pohasac" to odpalam prawdziwy silnik a nie to cos:P

Napewno ten pojaz ,bo niesmiem tego nazwac motocyklem znajdzie kilku zwolennikow.

;)

POZDRO.SIDI :bigrazz:

Dla tych co sie nie doczytali:)

waga 36.4 kg + waga baterii 13.6 kg jak dla mnie to 50 kg :D silnik ma moc 14,4 KW czyli ok 19KM :biggrin: zasieg ok 100km a czas ladowania to od 40 min do 2,5h :biggrin: wg mnie wypasik i napewno z taka masa i charakterystyka silnika elektrycznego niezle miecie, zauwazcie ze nie trzeba zmieniac tloka tylko co najwyzej remont silnika-wymiana lozysk?:bigrazz: i nawet nie jest zajebiscie drogi za pelen komplet najbardziej harcorowej wersji 7,900.00$ - 21,495zl, ciekai mnie tylko zywotnosc baterii

Usługi IT - www.tricori.com

Więcej w tym roweru DH niż motocykla tak patrząc na komponenty itp :buttrock:

Jak dla mnie fajna sprawa bo bedize mozna tym normalnie latać np po miescie i bawić sie w street no i własnie bedize mozna szlakami jezdzić :biggrin: Wygląd to w tej chwili ma raczej prototypowy niż końcowy.

No i wiadomo ze prawdziwego motocykla to nigdy nie zastąpi :bigrazz:

A tam mi sie to nie podoba. NIe ma jak to ryk na wysokich obroatach 2T :D Lecisz prosta , zapier****sz ile wzlezie patrzysz zakret, wiec redukcja 2 biegi nizej i gaz na maxa i sluchasz muzyki z tlumnika :P No dla ekologow i dla dziadkow na ryby to dobra sprawa, tak samo jak dla naszych sasiadow. No w sumie jak ktos wczesniej napisal , kiedys to paliwa zabraknie ....

Więcej w tym roweru DH niż motocykla (...)

Bo ten wynalazek projektowało dwóch facetów co wcześniej w konstruowaniu rowerów wiele lat siedziało :icon_twisted:

Ale wiadomo - dźwięku i przyjemności jeżdżenia na silniku spalinowym nie zastąpi hehe...

Pozdrawiam!