Gość joserodo Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Właśnie wysłałem na serwer. No, ale co? Oczywiście stronę o tuningu Jawki/Ogara. Trapią ją jeszcze przypadłości wieku dziecięcego, no ale nie od razu kraków zbudowano. Zapraszam na:www.jawa50cr.friko.pl Chętnych do wspólpracy proszę o mejla lub PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Bardzo fajna stronka - i przydatna :-) PS: Cytat z twojej stronki: Potrzebne będą:- cewki zapłonowe sztuk: dwie (ta co jest w magnecie, co kabel z niej idzie na przerywacz). Nie poplatalo ci sie z kondensatorem ??Albo moze ci chodzi o te cewki na magnecie - z tego co wiem to cewka zaplonowa jest pod bakiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 GRATULACJE !!!!!!!!!! Stronka naprawdę fajna, oby tak dalej. :lapagora: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 No no spoko stronka. Zarówno ze strony wizualnej ( spoko layout ) jak i materiału na niej. Napewno skorzystam na niej PS. Rozumiem, że brak zdjęc jest spowodowane tym że nie masz dojścia do aparatu cyfrowego ( wiadomo że klisze dużo kosztują więc zwyczajny odpada) ale postaraj się w przyszłości o chociaż kilka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 siemka. sam mam stronkę www.enduro-slabek.prv.pl i chciałbym się wymienić z Tobą linkami :) ja bym umieścił Twój link w dziale ,,linki" na mojej stronie, a Ty mój link na Twojej. poszedł byś na taki układ?? równie dobrze możemy wymienić sie banerami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr.21 Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 MAM PYTANIE CO DO TYCH CEWEK GDZIE JE KUPIŁEŚ I OD CZEGO ONE SĄ ORAZ ILE KOSZTUJĄ. STRONA JEST SUPER.POZDARWIAM. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 PS: Cytat z twojej stronki: Potrzebne będą:- cewki zapłonowe sztuk: dwie (ta co jest w magnecie' date=' co kabel z niej idzie na przerywacz). Nie poplatalo ci sie z kondensatorem ??Albo moze ci chodzi o te cewki na magnecie - z tego co wiem to cewka zaplonowa jest pod bakiem :-)[/quote'] Chyba tobie się poplątało :?: :!: Przecież od wieków wiadomo że to kondensator jest pod bakiem. Sami przeczytajcie: http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=6896 A tak w ogóle to mi się stronka nie uruchomiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Bardzo fajna stronka - i przydatna :-) PS: Cytat z twojej stronki: Potrzebne będą:- cewki zapłonowe sztuk: dwie (ta co jest w magnecie' date=' co kabel z niej idzie na przerywacz). Nie poplatalo ci sie z kondensatorem ??Albo moze ci chodzi o te cewki na magnecie - z tego co wiem to cewka zaplonowa jest pod bakiem :-)[/quote'] Właśnie o nie chodzi sorka za niezrozumiałość ale stronke tworzyłem najczęściej pod gazem. I stąd ten bełkot. siemka. sam mam stronkę www.enduro-slabek.prv.pl i chciałbym się wymienić z Tobą linkami icon_smile.gif ja bym umieścił Twój link w dziale ' date=',linki" na mojej stronie, a Ty mój link na Twojej. poszedł byś na taki układ?? równie dobrze możemy wymienić sie banerami[/quote'] No jasne, nie widzę żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 zgrabna zgrabna - widac masz estetyczna smykalke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 masz może jakiś numer gg?? byśmy się zgadali :wink: ja 16 września podczas aktualizacji umieszczę na mojej stronie w dziale linki adres Twojej stronki. :) tego samego oczekuję od Ciebie i z góry dzięki za współpracę :) jeśli by Ci coś nie pasowało to mów śmiało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Witam! Spoko stronka!Moto też fajne, ale moim zdaniem przód jakoś nijak prezentuje się przy tyle......Chodzi mi o ten przedni błotnik - śiakiś taki za duży, ale to tylko moje zdanie :) Ach, gdyby tak można by było się cofnąć w czasie tak ze 12 lat.........gdzie mój czerwony ogar :cry: .............................. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 Nie poplatalo ci sie z kondensatorem ??Albo moze ci chodzi o te cewki na magnecie - z tego co wiem to cewka zaplonowa jest pod bakiem :-) Jedna cewka jest w silniku jej kabel idzie do przerywacza a druga cewka wysokiego napiecia jest pod bakiem 8V z niej wychodzi kabel do swiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 :) ładna stronka!! podobają mi sie twoje rozwiązania, zima będzie pracowita!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 Hey! Może połączymy nasze stronki, bo ja też mam strone o podobnej tematyce www.jawa-micek.prv.pl i szukam kogoś to pomógł by mi prowadzić taką witrynkę bo sam rady niedaje - nie mam za dużo czasu na siedzenie przy kompie stąd też tak żadko na forum jestem :x PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 A JA ZOSTAŁEM BARDZO URAŻONY CZYTAJĄC DZIAŁ PATENTY. CHODZI MI O SPORTOWY TŁUMIK OD SIMSONA, JA PIERWSZY ZAŁOŻYŁEM TAKI TŁUMIK W JAWIE, NAPISAŁEM JEGO ZALETY ITD. MOŻE TO POTWIERDZIĆ NAWET SAM emzet666WIĘC PROSZE O POPRAWIENIE TEGO BŁĘDU. :D :) :) :) :wink: :D :D :D :) :) :D :D :evil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi