skrzydlaty Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Witam! Mam problem z Hondą 125 (4T) Pantheon. Skuter ściagnięty z zachodu, świeży rocznik 2005, po niewielkich przejściach i kupiony okazyjnie.Wymieniłem w nim olej, bo świeciła sie Żółta (nie czerwona) kontrolka zmiany oleju.Nie uśmiecha mi się jechać na serwis, tylko poto, żeby skasowali mi świecenie lampki.Zapewne jest na to sposób.. inny niż wyjęcie żarówki :) Jesli ktoś zna metodę, lub ma "manuala" do tego modelu i serwisówkę, będę zobowiązany. pozdrawiamPiotr Edytowane 12 Lipca 2007 przez skrzydlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Czesc Skrzydlaty. Niestety z tą kontrolką ci nie pomoge ale mam prosbe: oproznij skrzynke bo nie moge ci wyslac PM. Dzieki :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jak Ci się nie uśmiecha jechać do Hondy to strzel do niej z wiatrówki a powinna zgasnąć. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A może warto poszukać jakiegoś "myka" który fabryka sobie wymyśliła, moze coś jak w samochodach, które "przypominają" o wymianie oleju czy przeglądzie, np. u mojego brata w Astrze 2 jest jakaś metoda na kilka przekręceń kluczykiem żeby zniknęło takowe ostrzeżenie...proponuję załatwić dobrą serwisówkę (haynes'a na przykład) :wink:powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi