dziur Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Z daleka wygląda jak moja Cezeta. Przykro mi ale nie gustuje w tego typu motocyklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Niewiem jak wygląda na żywca, ale tak z foto to poprostu cud miód. Nie powiedziałbym, że spędziłeś nad nią dwa tygodnie chyba, że była naprawdę w rewelacyjnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Z daleka wygląda jak moja Cezeta. Przykro mi ale nie gustuje w tego typu motocyklach.spoko, kiedyś kumpel z akademika powiedział że taka sama jjak jego jawka, tylko trochę większa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Piekny motocykl. Lubie ludzi ktorzy dbają o orginalność i ładny stan :buttrock: Jesli chcesz w podpisie mam fotki GSa tez "polepszony" ale był w tragicznym stanie i to jeszcze nie ten efekt.... PS. Porównanie do CZ świadczy niestety o kompletnej ignorancji porównującego. Edytowane 11 Lipca 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) :buttrock: :icon_evil:szacunek dla kolegi.jeszcze 3 lata temu mialem junaka, byl przerobiony na nie wiadomo co ni to drag ni to niewiem co, pewnego wrzesniowego dnia cos mi piklo zeby zrobic go na orginala i sie udalo trwalo to co prawda 6 miesiecy (wlacznie z zrobieniem od podstaw silnika) do dzisiaj zaluje ze go sprzedalem szkoda ze nie mam zadnych zdjęć bym sie pochwalił. Edytowane 11 Lipca 2007 przez ED manetka (KURCZAK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Lalunia :buttrock: :icon_evil: :crossy: Edytowane 11 Lipca 2007 przez radzio99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Piekny motocykl. Lubie ludzi ktorzy dbają o orginalność i ładny stan ;) Jesli chcesz w podpisie mam fotki GSa tez "polepszony" ale był w tragicznym stanie i to jeszcze nie ten efekt.... nie no twój gs też wygląda całkiem fajnie, zrobiłbym my jeszcze silnik w polerce albo szkiełkowaniu i felgi, a byłby całkiem rewelacja. PS. u mnie w podpisie też jest link do kojej stronki na bikespics, możesz zobaczyć jak wcześniej zrobiłem sr500 i etz150 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No prosze to sie nazywa perfekcjonizm. Mysle zeby to tak zrobic ale to jest na prawde gigantyczna robota :/ Nie mowiac juz o kompletowaniu orginalnych czesci, co pochłania kase i czas. Ale powoli to zrobie, tam było popier**lone wszystko, klasycznie elektryka i jakies patenty na zasadzie co sie urwało to od MZety albo innego "pszenta". Tak wiec bedzie na pewno ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 gawlik.bartek a co robiłeś z kolanami wydechu. Na fotkach to wygląda jak czarny chrom. Jak osiągnałeś taki efekt? Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 gawlik.bartek a co robiłeś z kolanami wydechu. Na fotkach to wygląda jak czarny chrom. Jak osiągnałeś taki efekt?bo to jest czarny chrom. cały wydech jest w czarnym chromie, kolanka były mocno zabrudzone, nie można ich było doczyścić zwykłą szmatką, ale filc z pastą lekkościerną i polerka świetnie sobie z tym brudem poradziły. Trzeba było tylko uważać żeby nie przycisnąć polerką za mocno, bo czarny jest kładziony na zwykły chrom i można się było do niego przetrzeć, co sprawdziłem na wewnętrznej stronie jednego kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Gratulacje, ciesze się, że mamy w mieście takich "rzeżbiarzy" ;-) i do, mam nadzieje, zobaczenia gdzieś w okolicy. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Pikny klasyk Panocku , pełen szacunek dla Ciebie gawlik.bartek głównie za to , ze Ci sie chciało :icon_mrgreen: Pozdrawiam i niech służy dalej !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Respect :notworthy: za efekt i checi. Mnie by sie naprawde nie chcialo :P A tak pozatym to ten silnik dziwnie podobnie wyglada do tego co byl jeszcze do 2003r montowany w zr 7 ?Poprawcie jesli sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Respect :buttrock: za efekt i checi. Mnie by sie naprawde nie chcialo :P A tak pozatym to ten silnik dziwnie podobnie wyglada do tego co byl jeszcze do 2003r montowany w zr 7 ?Poprawcie jesli sie myle. nie mylisz się, bo to w zasadzie te same silniki :) zaczęły karierę jeszcze w latach siedemdziesiątych w z650, poźniej rozwiercone do 750 w kz-ach, zephyrze 750 i zr7 :) przechodziły zmiany różniste ale silnik w zasadzie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Szacuneczek jak nic za odwalona robote :buttrock: Milo oko zawiesic na troche starszym,zadbanym jak z salonu sprzecie.Calkiem co innego,niz jak sie patrzy na obecne motocykle. Pozdro :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi