markom13 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie trafiłeś marknt.Ale nie zbaczajmy z tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 może przesadziłem, te fiaty też były róźne , ale ile razy fiat był autem roku , a ile inne auta .Ktoś to wybiera , liczy się też wygląd auta. Pewnie jeżdzisz golfem II albo III , lub fordem eskortem ,albo nie mów że BMW, piękne auta nie....? A ty czym jeździsz??? Fiatem Uno czy Temprą??? A może masz Tipo... :icon_mrgreen: Piękne auta nie....? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Heh, mi te twarde siedzenia w niemieckich samochodach akurat odpowiadają. Jak siadam w francuzie, to mam wrażenie, jakbym zapadał się w kupę :notworthy: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Heh, mi te twarde siedzenia w niemieckich samochodach akurat odpowiadają. Jak siadam w francuzie, to mam wrażenie, jakbym zapadał się w kupę ;) pozdrLYsYA ja akurat lubię. Znaczy nie zapadać się w kupę, ale francuskie samochody - za ich wygodę i ergonomię. pozdr Edytowane 25 Lipca 2007 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja na skode nic złego nie powiem. Napewno sa ładniejsze, szybsze, wygodniejsze, tańsze auta ale skoda to taki kompromis i to całkiem udany. A ja akurat lubię. Znaczy nie zapadać się w kupę, ale francuskie samochody - za ich wygodę i ergonomię. pozdr Nic na "F" - zadnego Fiata, Forda i francuza :) P.S. Miałem Clio II - bardzo fajny samochodzik :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 A ja akurat lubię. Znaczy nie zapadać się w kupę, ale francuskie samochody - za ich wygodę i ergonomię. pozdr Za przestoje w warsztacie, zpieprzone czujniki, przekaźniki, niemożność dotarcia na próbę lub po przygodach :biggrin: Spoko, i tak Cię lubię więc zapewne jeszcze nie raz przchowam Ci wiosełko :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Za przestoje w warsztacie, zpieprzone czujniki, przekaźniki, niemożność dotarcia na próbę lub po przygodach :D Spoko, i tak Cię lubię więc zapewne jeszcze nie raz przchowam Ci wiosełko :PTo wynika z tego, że zamiast pojechać do warsztatu od razu, czekam aż coś już pójdzie na maksa. Ile już jeżdżę bez wolnych obrotów? Hmmmm.... niech pomyslę??? :biggrin: 2 lata? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj w drodze do roboty w Nissanie nastąpiła eksplozja akumulatora :icon_mrgreen: hehehehehehehe pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Polecam Nissana Primerke P12 Silniczek 1,8 w benzynie 116KMalbo dieselek 2,2 140KMBardzo ekonomiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newman_noe Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jestem po trasce 700 km Fordem Focusem 1.8 TDDI, jako pasażer z tyłu :buttrock:Co do silnika - to jeździ świetnie, 10 x lepiej od starszego 1.9 TDI (w V40tce starszego). Jak na razie samochód ma bodajże 60 tyś. km przejechanych i jak na razie żadnych awarii nie ma. Ogólnie mniej wygodny od np. tej V40. Zapierdzielaliśmy ile się dało, bo byliśmy spóźnieni i wyprzedzania na trasce nie były żadnym problemem :flesje:Jedyny problem to policja ... :notworthy: http://img150.imageshack.us/my.php?image=photo0007dp0.jpg:crossy: WITAJ - ja mam swoją Octavkę jedynkę (2004, 1.9TDI 110KM) już od 100kkm (przebieg łączny 130kkm), więc znam to auto. MOJA OPINIA: Octavka to wół do roboty, niezawodna, prosta, zero fajerwerków. typowo klasyczna bryła, w środku NIC ciekawego ale jest to pojazd niezawodny, jeżeli nie szukasz nic co by przykuwało wzrok, a auto do przemieszczania się to KUPUJ. - moc 110KM wystarczy do normalnej jazdy, moment chyba 225Nm też OK... uważaj: na tylnej kanapie BARDZO mało miejsca dla pasażerów, ale kufer MEGA DUŻY. jak chcesz kupić z przebiegiem około 100kkm to KONIECZNIE o rozrząd się spytaj (robi się na 90kkm) - z innych awarii to miałem tylko wymianę łożyska koła I NIC WIĘCEJ. AAA - opony na których octavka wychodziła czyli MATADORY są DO BANI!!! - jeszcze jedno: BARDZO NISKO osadzony przedni zderzak jest uciążliwy szczególnie w podjeżdżaniu do krawężnika lub na wybojach polnych czy leśnych... w razie czego pytaj mnie na gg co do octavki (gg: 2724007) - przejechałem nią ponad 100.000 km to mogę coś pewnie doradzić... ;) POZDRO, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 DIESLE w "niemcach" chodzą jak w traktorach. Uparli się na te swoje pompowtyskiwacze a świat z common rail daleko odjechał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 skodzianka to przyjemne tanie auto... w rodzince mam 306... silnik krokowy nie odezwał sie juz do mnie przez 5lat:PP nawet niemam ochoty go wymieniac:P Era długowiecznych aut skończyła sie na roku 95... a w niektórych markach duzo wczesniej;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi