WLD_Wlodi Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 wyczyść filtr powietrza, gaźnik - powinno być okTylko że teraz to już naprawde ocipiałem... Jak włączam Ssanie to obroty słabną, jak wyłączam to rosną...czy nie powinno być na odwrót czasem :buttrock: :cool: Koleś mi tłumaczył jak się włącza i wyłącza, tak więc już sam nie wiem czy to ja się myle, czy brat mistrza polski w trialu w latach 2001/2003 Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 czy nie powinno być na odwrót czasem Powinno :icon_biggrin: Czy oby na pewno dobrze je włączasz/wyłączasz ? ;)Sprawdź, bo może w tym jest haczyk, że mylisz włączenie z wyłączeniem heheh :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 też tak miałem w apce ze na wyokich nie miala sily bez ssania. daj wiecej paliwa,mniej powietrza w gaxniku i bedzie dobrze. tylko pamietaj ze reguluje sie na cieplym silniku. no chyba ze masz gaźnik 14mm stosowany czesto w minarelkach,wtedy o regulacji mozesz zapomniec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie myśle o sprzedaży bo podejrzewam że lepszego sprzętu z 50tek już nie ma :cool: Jak nie ma jak jest np. HM CRE 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jak nie ma jak jest np. HM CRE 50Ale nie ma takiego dużego przeskoku. Troche mocniejszy, troche ładniejszy, troche szybszy...Ale wszystko troche. Raczej tego Peugeota zostawie przez te 2 lata, potem A1 i się pomyśli co kupić. Chyba że jeszcze mały tuning zrobie na 65 albo 70ccm. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ciekawe moto, gratulacje i oczywiście gumowych drzew życzę. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) A...no chyba że tak...Czy ktoś kupował coś w sklepie http://www.moto-akcesoria.pl/ ;) Mam zamiar tam kupić kierunki,handbary i jeszcze kilka małych drobiazgówKupowałem tam buty (wszystko poszło bardzo szybko), a gdy przyszło do wymiany, też postarali się załatwić sprawę ekspresowo. Tak więc bez obaw można tam kupować. Edytowane 1 Lipca 2007 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Kupowałem tam buty (wszystko poszło bardzo szybko), a gdy przyszło do wymiany, też postarali się załatwić sprawę ekspresowo. Tak więc bez obaw można tam kupować.Ok, dzięki za informacje. Teraz musze kupić lampę, zdecyduje się na polisporta:http://moto.allegro.pl/item207573567_owiew...dual_od_ss.html Kierunki z przodu:http://moto.allegro.pl/item209476044_tunin...ale_stozek.html Lampe z tyłu jakąś dopasuje, jednak jeśli będe miał nadmiar kasy to założe lampę na diodach w stylu Lexus look. Jak wszystko zrobie to wkraczam na polskie drogi :banghead: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Jak wszystko zrobie to wkraczam na polskie drogi :notworthy: No to szerokiej ;) I oby sprzęcior się sprawdzał :) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Teraz musze kupić lampę, zdecyduje się na polisporta:http://moto.allegro.pl/item207573567_owiew...dual_od_ss.html Tak sie zawsze zastanawiam czy te takie halogenowe lampy swieca w ogole ? Kiedys do dt chcialem sobie zapodac taka owiewka,ale ktos mi odradzil miedzy innymi dlatego,ze po zmierzchu widac tyle jakbym sobie latarka sam swiecil,a nawet mniej. Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Z opinii użytkowników wiem że gówno daje. PS Dobra latarka może świecić całkiem dobrze-lepiej niż Ci się wydaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Tak sie zawsze zastanawiam czy te takie halogenowe lampy swieca w ogole ? Kiedys do dt chcialem sobie zapodac taka owiewka,ale ktos mi odradzil miedzy innymi dlatego,ze po zmierzchu widac tyle jakbym sobie latarka sam swiecil,a nawet mniej. PozdroHmm...pogadam z gościem(Mechanikiem) co mi robi moto, powinien coś załatwić...z niego to spoko gość :lapad: Teraz XP6 mam na regulacjach, czyszczeniu gaźnika, podłączanie instalacji elektrycznej.Coś mi się grzała za bardzo, koleś powiedział że tak powinno być, jednak później wszystko sprawdził i CHYBA mam do wymiany uszczelke pod głowicą... Ale spoko gość za wszystko oprócz tej uszczelki chciał 5 dych... A... i z boku mi plastik paliło bo mam za blisko wydechu...ale kolo coś wymyśli :lapad: PS. Na crossie wypaliłem przez dyfuzor 3 pary spodni... jakie było moje zdziwienie jak kiedyś wracałem do domu, patrze i nie mam lewej nogawki :lalag: I dlatego jeżdże w krótkich :crossy: :biggrin: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Mam już taką upatrzoną:http://moto.allegro.pl/item207573567_owiew...dual_od_ss.html Ogólnie myśle tego Peugeota wzorować na KTMie, czyli barwy, lampy itp... Pytanko:Moja XP6 wyraźnie słabnie jak wyłącze ssanie(w górnej partii obrotów przerywa, nie chce iść itp...), ale jak włącze ssanie to jest wszystko ok. Efektem tego jest to że jeżdże cały czas na ssaniu...Czy wtedy wzrasta zużycie paliwa?? Wstyd się przyznać, ale przejechałem 40-50 kilometrów i spaliło mi pół baku benzyny(2-3litry)... Witam przede wszystkim gratuluje sprzeta. Muli ci dla tego że na ssaniu sie moto nie trzyma to nie kaszlak. Ssanie włączasz przy zimnym silniku, gdy juz odpalisz możesz chwile go potrzymać jeszcze zanim wyłączysz. Aha i zapodaj jakieś zdjecia po tym liftingu :wink: pozdr EEE sory literki mi się poje*ały i źle zrozumiałem, ja nie moge na ssaniu jeśdzić bo wtedy jest słaby, a u ciebie na odwrót. Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam przede wszystkim gratuluje sprzeta. Muli ci dla tego że na ssaniu sie moto nie trzyma to nie kaszlak. Ssanie włączasz przy zimnym silniku, gdy juz odpalisz możesz chwile go potrzymać jeszcze zanim wyłączysz. Aha i zapodaj jakieś zdjecia po tym liftingu :clap: pozdr EEE sory literki mi się poje*ały i źle zrozumiałem, ja nie moge na ssaniu jeśdzić bo wtedy jest słaby, a u ciebie na odwrót. Dziwne.Narazie z liftingiem się wstrzymuje :biggrin: kasa mi się skończyła... Ale myśle teraz zarejestrować(bo odłożoną kase mam) i coś wykombinować żeby świeciła ta owiewka pseudo-ufo... Co do ssania to tydzień temu dałem moto do mechanika. Prawdopodobnie była zapchana dysza. Dzisiaj prawdopodobnie moto odbieram :flesje: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 no moto na wyglad fajne:) ale przekonania do peugeotow nie nabiore. JAPONIA albo nic. Wlodi wrzuc jakis filmik jak to chodzi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi