zielorz Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale dysza nie spowolni cię chyba o 60 km :twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 nowytzrdt ja nie wiem czy ty jesteś jakiś głupi czy coś, moja tdr na orginalnych zembatkach i skatowanym tłoku leciała 150km/h, więc z dobrym tłokiem spokojnie 160.I nie gadaj że to jest nie możliwe bo śmiać mi się chce z ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 nowytzrdt ja nie wiem czy ty jesteś jakiś głupi czy coś, moja tdr na orginalnych zembatkach i skatowanym tłoku leciała 150km/h, więc z dobrym tłokiem spokojnie 160.I nie gadaj że to jest nie możliwe bo śmiać mi się chce z ciebie ... Lol... To widze ze mozna spoko wbic zebatki na predkosc i super extra nowy tlok i poleci ponad 200 :icon_twisted: hahaha Wez sie nie osmieszaj. Jeszcze ten text ze 150 na skatowanym tloku... Niezle przeklamania miales w liczniku... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTesX Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam! Mam pewien problem z moja tdrka... mianowicie mam ja w pelni odblokowana dyfuzor i koncowka.Bylem u mechanika zeby mi sprawdzil czy nie jest bloknieta na CDI, oblukal i powiedzial ze jest tylko kosteczka z modulem oryginalnym yamaha i nie ma zadnej innej CDI , a zeby byla blokowana fabrycznie to tez niemozliwe bo jak by byla to chyba bym nie mogl na kazdym biegu przekroczyc 6-7k obrotow co u mnie nie ma z tym problemu, jedynym jest max predkosc jaka moge osiagnac.... dochodze do 90km/h i ni kilometra wiecej....Nie wiem naprawde co moze byc tego przyczyna... Wiem ze gaznik moze miec duzo do powiedzienia bo przerywa mi czasami na niektorych biegach... i tak samo zebatki bo mam z tylu 57 zebow... ale czy to moze miec az taki wplyw na predkosc?? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 nowytzrdt ja nie wiem czy ty jesteś jakiś głupi czy coś, moja tdr na orginalnych zembatkach i skatowanym tłoku leciała 150km/h, więc z dobrym tłokiem spokojnie 160.I nie gadaj że to jest nie możliwe bo śmiać mi się chce z ciebie ...Kurr ludzie TDR 150km/h jeszcze na skatowanym tłoku to na dobrym tłoku chyba z 200 pojdzie????Odpisz czy tak bo jak 200km/h to chyba nie kupuje 250cm3 tylko kupie TDR i spokojnie będe brał 250cm3!HAHA śmieszni zdeczka jesteście:d A TDR to szosowo-turystyczny??ścigacz czy enduro???bo to jakoś nie wygląda na nic ;) To chyba klasa SUW :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 nowytzrdt ja nie wiem czy ty jesteś jakiś głupi czy coś, moja tdr na orginalnych zembatkach i skatowanym tłoku leciała 150km/h, więc z dobrym tłokiem spokojnie 160.I nie gadaj że to jest nie możliwe bo śmiać mi się chce z ciebie ... Nie żebym sie czepiał ale 150 to miałeś chyba jak cie ze samolotu zrzucili:]:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) A TDR to szosowo-turystyczny??ścigacz czy enduro???bo to jakoś nie wygląda na nic :P To chyba klasa SUW :biggrin:Ja mówie: turystyczne enduro ;) nowytzrdt ja nie wiem czy ty jesteś jakiś głupi czy coś, moja tdr na orginalnych zembatkach i skatowanym tłoku leciała 150km/h, więc z dobrym tłokiem spokojnie 160.I nie gadaj że to jest nie możliwe bo śmiać mi się chce z ciebie ...Nikogo nie oszukasz, nie jechales 150 na skatowanym tłoku i watpie zebys pojechał tyle na super nowym tłoku. :( Edytowane 10 Lipca 2007 przez MACIAS1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_1990 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Moja DT jak jeszcze zyla to miala tylko 5 biegow, 6 nie wchodzila nie wiadomo czemu, ale tlum ludzi moze potwierdzic ze na tej 5 jechala bez problemu 120 LICZNIKOWE podkreslam ... a przeciez tdr ma ten sam silnik i jest ciezsze wiec bajki o 150 kmh i zajechanym tloku to mozesz opowiadac swoim kolegom z osiedla ktorzy jezdza na komarachi bierzesz ich na 2 pierwszych biegach... max co sie na tym silniku poleci odblokowanym i w stanie dziewica to 135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTesX Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 poszperalem troche w niemieckiej instrukcji i znalazlem cos takiego: Nur deutsche modellle mit drehzahlbegrenzer:Der drehzahlbegrenzer, mit dem sieses motorrad ausgerustet ist, verhindert, dass die fahrgeschwindigkeit 80km/h uberschreitet. co po przetlumaczeniu wyglada mniej wiecej tak: Der drehzahlbegrenzer, mit dem sieses motorrad ausgerustet ist - ten uchwytowy licznik przy motorze jest wyposazony w takie cos co powstrzymuje(=verhindert sein=byc powstrzymywanym) żebys nie przekraczal 80km/h. nie wiem tylko jak interpretowac drehzahlbegrenzer.... moze jest to modul ktory jest fabrycznie zablokowany skoro nie ma podpietej kostki CDI....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Kurr ludzie TDR 150km/h jeszcze na skatowanym tłoku to na dobrym tłoku chyba z 200 pojdzie????Odpisz czy tak bo jak 200km/h to chyba nie kupuje 250cm3 tylko kupie TDR i spokojnie będe brał 250cm3!HAHA śmieszni zdeczka jesteście:d A TDR to szosowo-turystyczny??ścigacz czy enduro???bo to jakoś nie wygląda na nic :D To chyba klasa SUW :) Jak nie wiesz jakiej klasy jest TDR to znaczy ze jesteś PAJAC. A na co wygląda RX 125?? Mi wygląda na włoski SZROT który się zesra w terenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 jak któryś jest taki k*rwa mądry to zapraszam żeby się ścignąć bo odkupił ją odemnie mój kolega PUCEK123123, i powiem wam pajace że z nią nawet cagiwa planet po tuningu na 160ccm nie ma szans. Nsr 125 też nie ma szans, jakieś tam aeroxy po tuningach za 6 tys to nawet nie mają co myśleć o wygranej.A skoro wasze tdr tyle nie ida to znaczy że ostre gówna macie i skatowane na śmierć. A jak ktoś dalej nie wierzy to mnie to gówno obchodzi!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTesX Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Moglibyscie sie zajac tym o co w tym temacie chodzi czyli pomoca potrzebujacym takim jak ja:D a nie jechaniem sie nawzajem ktore mozecie robic na gg albo osobiscie... JUPI odlaczylem licznik i moto smiga zajebsicie!!!!!!teraz musze tylko sprawdzic linki zeby licznik dzialal i mi nie odlaczalo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jak nie wiesz jakiej klasy jest TDR to znaczy ze jesteś PAJAC. A na co wygląda RX 125?? Mi wygląda na włoski SZROT który się zesra w terenie!!RX wygląda na klasyczne enduro które ma 33 konie i silnik rotax 123 i TDR z 26 km może patrzeć tylko na błoto wyrzucane przez moją kostke :crossy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Conajwyżej ty możesz poczuć zapach palonej gumy gdy będe wrzucał szóstke. A RX to nie jest żadne klasyczne enduro tylko piździadło na działke u babci. A yamaha to jest prawdziwa marka a nie włoski gruz. I wiem bo miałem 2 aprilie MX i to był szrot!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Koles nie porówuj Aprili RX do MX. Ja chodź sam mam DT 125 chętnie zamienił bym sie na RX 125. A TDRka jest na pewno słabsza od RXa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi