zakwas Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Według mnie to w zecie ochrona przed wiatrem jest słaba ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić .Pozycja jest bardzo wygodna (z1000). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryEvo Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z modelem Kawasaki Z750 na rok 2007? Czy ma jakieś istotne wady? Może ma jakieś bardzo istotne zalety (coś poprawili ważnego w nowym modelu)? Jak z awaryjnością? Jak wypada na tle konkurentów (Hornet, Fazer, Bandit - też modeli aktualnych czyli najnowszych). Zdaję sobie sprawę, że to nowy model ale może jednak ktoś coś wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 W majowym numerze MOTOCYKLa jest cos o nowej KAWIE Z750. Ostatnio ogladalem taka w INTERMOTORS. Prezentuje sie duzo ladniej od poprzedniej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryEvo Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 W majowym numerze MOTOCYKLa jest cos o nowej KAWIE Z750. Ostatnio ogladalem taka w INTERMOTORS. Prezentuje sie duzo ladniej od poprzedniej wersji. Ktoś może posiada skan tego artykułu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) NAstepnym razem pisz na priv i podaj e-mail. Zeskanuje Ci. Pozdr Ps Niedawno byl podobny temat http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=71519&st=0 Edytowane 7 Lipca 2007 przez Mutomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik24 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 No na tle konkurencji najwiekszym plusem jest cena z rabatem mozna juz kupic za niecale 27 tys zl,o awaryjnosci narazie nei mozna nic powiedziec, spalanie to ok 5-5,5 przy spokojnej jezdzie tak do 130 dobrze ciagnie od dolu,bardzo niewygodny dla plecaczka na dlugie trasy.Moim zdaniem z750 troche niedoceniany w Polsce bo w innych krajach (Wlochy,Hiszpani,Francja) bardzo popularny.Rozmawialem juz z 3 osobami ktore posiadaja nowy model i narazie nie narzekaja:DJedno jest pewne nastepny sezon zaczne od kupna wlasnie kawasaki 750 (wybieralem sposrod gsr600,fz6,honda hornet).Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizzt Do'Urden Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam minął prawie rok od ostatniego wpisu w tym poście, noszę się z zamiarem kupna Z 750 i jestem ciekawy Waszych opini i wrażeń z jazd nowymi modelami pow. 07r-... Jestem po jazdach nowym z 1000 dla mnie miodzio ale jestem nowicjuszem i rozum podpowiada mi, że jednak powinienem zacząć od mniejszego Zetorka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 powiem ci ze jezdziłem ostatnio Z750 z 2003 roku i na K7 750 i suzuki sie w porównaniu do kawy nie zbiera:) dziwne? ja tez byłem w szoku!do 180 to poprostu zap....ala ze szok! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizzt Do'Urden Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Tzn. Zet szedł lepiej w/g Ciebie? Edytowane 16 Października 2008 przez Drizzt Do'Urden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 jeżdzę na zetie '07 -> baaardzo fajny motorek. lekki, zwinny, przyspieszający - ogólnie git. polecam.natomiast miej też świadomość, że bedziesz musiał kontrolować prawą rękę - można się na nim wystrzelić w kosmos jak przegniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 A jak wpływa ciężar i jak daje radę zawieszenie? To bydle jednak pona 220 kg waży... a zawiecha nie ma regulacji o ile pamiętam (odbicia, dobicia...). Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizzt Do'Urden Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Wydaje mi się, że radzi sobie całkiem nie źle ja waże 145kg i dawałem rady ale na roczniku 07 który ma regulacje wstepna odbicia a z tyłu ma pełną regulacje amora. Natomiast miałem przyjemnośc polatać również rocznikiem 05 i przód był bardziej miękki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Dziwne ze tu nie spamowalem, zapraszam na forum o Zetach tych duzych i tych malych : www.z1000.fora.pl Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Nabyłem kilka dni temu Z750 z 2004r. gdy sie zrobi troch cieplej polatam troche to tez "zopiniuje" maszyne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 To może ja się wypowiem bo użytkuję taki sprzęt i użytkowałem go jakiś czas równolegle z CBR 600 F4 z 2003 roku. W skórcie to: - 110 kM niby to samo co w CBR ale moment obrotowy już inna bajka i moto w porównaniu z CBR niesamowicie elestyczne, praktycznie na każdym biegu od 2,5 tys rpm już ciągnie, - skrzynia - bez zarzutu, pracuje miekko i cicho, sprzęgło lekko bez opotu, - V-Maks 250 km/h licznikowe i wydaję mi się że 200 pojawia się szybciej niż w CBR, - silnik mocy w całym zakresie obrotów, i w górze też ciągnie jak oszalały, - kolejny argument to wrażenia z jady, w CBR wszytko dziaje się jakby spokojnie, przewidywalnie, silnik mimo że kręci to jakoś brakuje mu "świra" w Z 750 oddaję moc zupełnie inaczej, czasem brutalnie i ostro i to mi się akurat podoba :bigrazz: - posiadam wersję S więc nie ma porblemu z jazdą w trasie z dużymi prędkościami, łba nie urywa :biggrin: - hamulce - jak dla mmnie trochę za słabe, może przyzwyczajenie z CBR która miała monoblock 4 tłoczkowe a tu jest 2 tłoczkowy zacisk pływający i jak dla mnie mógłby być bardziej skuteczny, - zawieszenie - tył OK, przód brak regulcaji i jak dla mnie również mógłby być twardszy ale to chyba zonwu przyzwyczajenie ze sporta, pozatym może warto pomyśleć o wymianie oleju w laach bo mam 13,5 tys a nigdby nic nie ruszane, - pozycja - rewelka do miasta, w trasie też OK, nie pasi do ostrej sportowej jazdy, Generalnie to całkiem fajne moto, bez wątpienia lepsze niż 600 tki w tej klasie bo silnik zaskakuje elastycznością i mocą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi