motocyklista 45 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dawno temu Ojciec wkopal mi do piaskownicy swojä WSK, potem juz na kolach: -komar 3, IZ 56 Planeta, Jawa 250, Suzuki GZ 250 Marauder, i nadal obecna Yamaha XVS 650 custom. CdnWitammilo sie czyta ze ktos cos mial takie jak ja , ale lata leca i to juz 45 lat zna puszce i motorku, zaczynalem na motorowerku Rys , kto to pamieta, pozniej simsonem, shl rocznik 53,zindap, Avo sport, BK -350 bez kosza,Ural,SHl 175, Koboz 175,Jawa 350,Junak 250, Panonia, Norton, i od roku chinczyk 250-5 ha ha zeszedlem na psy, ale musze powiedziec ze silniczek igielka, tylko reszte trzeba pilnowac, dokrecac, i brak tego 6 biegu,Pozdrawiam wetewranow, i mlodych, szerokiej drogi, pozdrowienia na trasie :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Naukę jazdy zacząłem na dziadkowym Komarku 2352 - potem był Romet Kadet M780 - następnie Junak M10 - Junak M10+kosz WB1 - Dniepr MT 11 - BMW R80 - Dniepr /wydumka/ - przerwa - XVS 1100 Custom. W przyszłości - zachorowałem na Road Stara 1700 - może się ziści :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja zacząłem nie typowo w zeszłym roku od M1800RI daje radę. Wcześniej nie miałem nic - jest dużo do nadrobienia ale czasu nie ma więc od razu na docelowego sprzęta sobie wsiadłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 MOTORYNKA, SIMSON, WSK 125, .......................... VN900 CLASSIC :D A DALEJ TO SIE JESZCZE ZOBACZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnyk Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Na początku był Romet Ogar 205 - ledwo nogami dosięgałem do ziemi;) Potem WSK 125 - choć więcej przesiedziałem w garażu aniżeli nią jeździłem;/ Kolejne moto to MZ 250 - ale krótko. Po długiej przerwie i wielu wyrzeczeniach zarobiłem na Yamahe FZS 600 Fazer :D Póki co nie myślę o zmianie, gdyż jeszcze sporo się muszę nauczyć... Fazer ma wystarczająco dużo mocy aby pośmigać nim więcej niż jeden sezon. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandokan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Mój pierwszy motocykl to VN 750 wcześniej nawet skuterem nie jeździłem, jedynie 250 na nauce jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Oczywiście Virago 535. Virażka jest doskonała na początek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ja zaczynałem od Komarka (nie wiem jaki to model) był niebieski i miał biegi przy kierownicy. Wyciągnąłem go z garażu dziadka i zacząłem remontować z moim wujem, a właściwie to on remontował a ja podawałem klucze bo byłem bardzo mały :icon_razz: Niestety Komar nie miał sprężania i dziadek go komuś oddał bo naprawa się nie opłacała. Pół roku później pod koniec sezonu kupiłem WSK 125 z 82r z olejowym zawieszeniem z opłaconym OC ale bez przeglądu za symboliczne 100PLN. Teraz bardzo się ten sprzęt przywiązał do mnie i nie może mnie opuścić choć chętnie bym zamienił go na Japonie (ahhhh marzenia) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Jawka 50SHL M-11 mojego tatySHL M-11 mojaWSK 4CZ 350MZ 250Jawa 350SUZUKI GS 550 i znowu JAWA 350 potem długo długo nic i od ubiegłego roku ROMET 250 i JAWA 250 w trakcie renowacji. A dalej ? napewno chopper, ale jaki ?, czas pokarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Na pierwsze moto kupuje sie zazwyczaj marzenie - w moim wypadku Suzuki Intruder m800.25 tys przejechanych kilometrow zweryfikowaly moje oczekiwania wzgledem sprzeta i mam nadzieje juz na dniach przeskakuje na Triumph'a Sprinta ST :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Honda Shadow VT700, która czeka na mnie od zeszłego roku, ale dosiądę ją za ok 1-2 tyg... Booooże!!! Już się nie mogę doczekać :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Honda Shadow VT700, która czeka na mnie od zeszłego roku, ale dosiądę ją za ok 1-2 tyg... Booooże!!! Już się nie mogę doczekać :cool: Doczekasz się Raf.I na dodatek śmigniemy gdzieś razem jeszcze w tym sezonie :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Komar okrąglak który przetrwał cała zimę katowania bez żadnego grzebania!!! Później trafiła się włoszka i 2 własnoręczne wynalazki. W końcu teraz GS 500 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 1. Pierwszym motorkiem byla SHL ojca, 2. Pozniej ojciec kupil mi Jawe 250, to byla 6 lub 7 klasa podstawowki, niestety została sprzedana po kilku miesiacach, bo byla dla mnie jeszcze za duza i ciezka (chudzina bylem), no i po paru glebach wtracila sie mama.3. Romet Ogar kuzyna4. Moj pierwszy kupiony to WSK Kobuz w 1986 i zaraz WSK Enduro 125 ze skrzynia 5 biegowa (ma ktos moze orginalny silnik ?? był niestety zarzniety i lepiej nie mowic). I dluga przerwa.5. Teraz jest motorynka Pony - kupiona dzieciom :banghead:6. Dla siebie szukam7. Jezeli pozniej na cos zmienie, to bedzie to VTX 1800 C lub VZR 1800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Pierwszy - Yamaha DT 125 `98Obecnie - Yamaha DT 125 `00Planowany - Suza V-Storm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi