stormraider Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 @Mati kmx w zasadzie nie zwrocilem uwagi,ze sie rozchodzi tylko o wyczyna. Wtedy to jest inna bajka,racja. Co nie zmienia faktu,ze sie moze zainteresowac exc ,a nie sx'em. Wygodniejsze rozwiazanie. @radzio99 to nie chodzi czy ty na tym ujedziesz czy nie,jakbym sie tak kierowal to powinienem teraz smigac wr450,bo przeciez ujade na exc 125. Nie namawiam znowu tak bardzo do 125,ale na pewno na niej sie predzej nauczysz jezdzic ,niz na 250. Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 exc, wr, ec, te, fe, xr, drz, dr, lc4 icoś tam jeszcze to też wyczyny ja powiem tylko jedno, jak raz wsiądziesz na coś co ma siłę w każdej sytuacji to nie zamienisz takiego sprzęta na nic słabszego.Co do wyboru mocy to musisz sam zdecydować, chcesz brać udział w zawodach bierz 125, wolisz bardziej popyrkać w terenie bierz coś większego (exc200 ?)Jeszcze zależy jaką masz masę , bo jeśli ważysz więcej niż 70kg to będziesz przeklinał 125 :smile: ja w twoim wieku wybrałem exc250 i nie żałuję, bardziej przyjazny niż setka, nie ma wachlowania biegami, warunek to siła w łapach i rozsądek twój wybór, twoje pieniądze, twoje zdrowie amen :crossy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Myśle że exc200 będze wsam raz. Dobry zawias, lekki i zgrabny i mocy też mu nie brakuje. A jak czujesz się na siłach to możesz sprubować na exc250. Ale lepiej 200 bo to taki mały diabełek podobno :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukopr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ile pali taki EXC 200/250? tak z ciekawości pytam.... jeżeli tyle ile moja 600ccm w terenie to chętnie bym sie przesiadł na jakąś 200ccm :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ile pali taki EXC 200/250? tak z ciekawości pytam.... jeżeli tyle ile moja 600ccm w terenie to chętnie bym sie przesiadł na jakąś 200ccm :icon_twisted: Myśle że 200ccm pali tyle co seta czyli coś koło 9-10 a 250 nie wiele mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @lukopr pali tyle ile mu zalejesz :icon_twisted: Jak po piachu smigasz to niech Ci drugi kumpel kanister benzyny wozi. Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No ale za Hard Enduro trzeba juz troche dac:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 To juz chyba lepiej poczekac i dozbierac, niz potem w brode sobie pluc,ze moglem jednak hard enduro kupic ,a nie wyczyna. Ceny sie troche roznia,to fakt. Ponizej kilka przykladow : Exc 250 Exc 200 Sx 250 Sx 250 Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Jak chcesz jezdzic wyczynowo MX to kup sete bo w pow.175 ccm nie bedziesz doganial stawki skoro dopiero zaczynasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 no Tu masz racje z KTM-y sie cenami zbtnio nie roznia ale jak chodzi o Yamahe czy Honde to juz mozna taniej dostac:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ja kupilem KTM-a sx 125 z 2004r w piatek i jak narazie jestem bardzo zadowolony :crossy: i mocy mi nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 To juz chyba lepiej poczekac i dozbierac, niz potem w brode sobie pluc,ze moglem jednak hard enduro kupic ,a nie wyczyna. Ceny sie troche roznia,to fakt. Ponizej kilka przykladow : Exc 250 Exc 200 Sx 250 Sx 250no ten EXC z pierwszego linka to na bank nie ma papierów bo to jakas smieszna cena jest. A tak wogole to stawiam ze to SX tylko kolo lampe załozył.. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Na początek 125 starczy spokojnie, na mnie jako 125-ka zrobiła duże wrażenie.Obecnie sprzedaje ale na przyszły sezon kupuję znowu crossa na bank ale chyba już jednak 250 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) No dobra juz wiem raczej ze kupie 125 ale jaka bo KTM-y sa dobre i sie cenia. A jak jest z japońcami??? Edytowane 24 Czerwca 2007 przez radzio99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No dobra juz wiem raczej ze kupie 125 ale jaka bo KTM-y sa dobre i sie cenia. A jak jest z japońcami???Drogie to sa na allego ale jak sie pojedzie i konkretnie pogada to cena ulega zmianie jak ktos chce naprawde sprzedac i potrzebuje kasy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi