matik Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 moim zdaneim tez wypalil, mi tam sie podoba, a moj brat pokazuje fotki calej rodzinie i zbija kase :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 matik po ile możesz załatwić autografy dla forumowiczów :lapad: ?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 NIE NIE NIE!!!!!To jest czyste oszustwo,kto wie czy to na serio twój brat................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Prosimy o jakże popularne w naszym kraju wyniki badań DNA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 a ja mam pomysl, jezeli chcecie jeszcze cos dopisac w tym temacie czytajcie wszystkie posty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 NIE NIE NIE!!!!!To jest czyste oszustwo,kto wie czy to na serio twój brat................ Nie k*rw* Twój :D Widać, że świeżak :biggrin: :cool: grr.... Mati mogliśmy tych fot nie robić, bo za chwile zostaniemy heretykami :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Gudaj, zluzuj pośladki :DOn żartował ... ::crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ludzie, trochę spokojniej, bo jeszcze trochę i temat zakończy się jak większość dyskusji na forum :biggrin: Tutaj ciekawostka http://bikepics.com/pictures/927492/ :biggrin: Pozdrawiam Marecki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 co o tym sadzicie naczy o mojm bracie :biggrin: http://www.bikepics.com/members/matik91/07k50/ NOOOOOOOOOOO zajefajne foty >>> jeszcze trochę i będzie lepszy od Ciebie >>> superowo zrobione i na kozackim sprzęcie >>> Pozdrowienia dla brata !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Gudaj, zluzuj pośladki :POn żartował ... :;) Nowy na forum, więc nie wiem :) :) Gdybyś to ty napisał to bym wiedział, bo ty już trochę jesteś, więc trochę cię znam. :) Pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 naprawde spoko pomysł :icon_razz: mozna sie posmiac chociaz :) ale i tak niektórzy odkryli ameryke w XX wieku hehe wiecie co mam na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 najpierw kup bratu kask bo bez kasku to tylko lanserzy jeżdzą i potemlondują w szpitalu,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A ja sie nie poznałem > na 1 rzut oka :) ;) ;) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi