cabaniero Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Feri Potzner bawił się Z-ką jak zapawką. Widać ze opanowanie sprzęta nie sprawiało mu żadnego problemu.Szkoda tylko ze odszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Z1000 mnniiiaaaammmmmmm...zachorowalem na ten motocykl Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Z1000 mnniiiaaaammmmmmm...zachorowalem na ten motocykl mam to samo :bigrazz: dopadlo mnie to gdy go pierwszy raz zobaczylem w ŚM albo Motocyklu (juz nie pamietam) i jak tylko mnie bedzie stac to na pewno Z1000 stanie u mnie w garazu :biggrin: a sam filmik chyba juz kiedys byl na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ale koles na filmiku daje rade :biggrin: . A sam sprzecik tez mi sie podoba, ale nie kupiłbym go bo ... nie ma owiewek co na trasie przy jeździe z większymi predkosciami przeszkadza. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Fajnie cyrkle kręci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Choć widziałem te cyrkle kilka razy, nadal jestem pod wielkim wrażeniem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dobre, widzialem ale nie porbowalem :) az tak otro.Co do owiewek na trasie to ja juz sie przyzwyczailem(2 naked) i w sumie tylko zle jest jak descz pada. A tak nawiazujac do tematu to ciekaw jestem jak jest zmodowany ten moto na ktorym Feri robil takie ladne triki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Szkoda tylko ze odszedłnie zyje??????????? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 http://www.scigacz.pl/Feri,Potzner,%20trag...szcie,3225.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A sam sprzecik tez mi sie podoba, ale nie kupiłbym go bo ... nie ma owiewek co na trasie przy jeździe z większymi predkosciami przeszkadza. pozdroPrecel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Synku ty masz jakies problemy ze sobą ? Mamusia papu nie dała czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Oby dwoje dają rade :icon_eek: Z1000 świetna maszyna,pokazała co potrafi i z tego co widziałem to byla chyba w miare seryjna :) Stuntera szkoda no ale tak ktoś chciał na górze :banghead: Chciałbym posiadać 1/4 umiejętności co Fergi,trzeba by poćwiczyć :banghead: Pozdrawiam. PS Jest chyba specjalny dział do filmików :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi