Skocz do zawartości

Karawana Suzuki

komalo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

chyba nie zauważasz tego, że dealer motocyklowy nie jest instytucją pożytku publicznego tylko istnieje po to żeby zarabiać. Przeznaczając motocykl na jazdy testowe chciałby mieć z tego jakąś sprzedaż, a nie bezinteresownie informować brać motocyklową o swoich produktach. Jakaś kaucja jest dobrym pomysłem, może nie 5000, ale 1000-2000 napewno leży w możliwościach kogoś, kto jest poważnie zaintersowany sprzętem za 30-40 tys. A jeśli nie pojeżdżą osoby podchodzące do zagadnienia czysto teoretycznie, to może i lepiej żeby sprzęt sobie postał spokojnie i był dostepny dla poważnie zainteresowanych

Czy chcesz powiedzieć, Ty i inni tu "doradcy", że Suzuki nie wie co robi, a ich marketingowcy to debile? Może im wysłać Wasze "genialne" porady jak mają prowadzić SWÓJ biznes?

Ludzie, zróbcie czasem coś takiego: :bigrazz: zanim zaczniecie innych pouczać jak mają się zajmować swoimi sprawami.

Mam zamiar znowu skorzystać z karawany Suzuki, ale tym razem, aby samemu jechać gdzie chce i w moim tempie. Poprzednio jazda polegała w zasadzie na pałowaniu... Tym razem chciałbym rzetelnie przetestować i porównać z tym co do tej pory jeździłem...

Mam nadzieję, że przystaną na moje warunki...

moje wrażenia z KS, mimo ze była dość dawno, własnie uległy zmianie...

kolosalnie in plus... były dni otwarte triumpha... 2 dni- trąbili solidnie - do 16tej w sob i niedziele... wpadam w niedziele po 13tej- głównie zeby sie z kumplami spotkac- patrze- 2 testowe stoją, nikt nie śmiga :D pytam, czy wolne- a człowiek :" jazdy zakończone, budżet zamknięty"... zapytałem zatem skąd informacja, ze do 16 tej... a bo miało byc do 16tej ale... ale parafraza dziwnych tłumaczeń: nam się nie chce :wink:

Suzuki ma na znacznie wyższym poziomie obsługę klienta... przynajmniej salon Brody :bigrazz:

• 3 tygodnie później...

jeśli zmienią metodę jazdy to chętnie przejadę się tym drz400 sm :)

a jak nie, i znów będzie tylko pałowanie po obwodnicy, to mam ich gdzieś :)

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

no wiesz Jeszua, ja tam z tego palowania sie cieszylem, oni pałowali tam i z powrotem, start prosta hamowanie nawrót i od poczatku, ja natomiast cwiczylem sobie stoppie, gumki i wchodzenie w zakret uślizgiem:)

aż sie boje ze na tym gsr bede probował coś wykonywać niedobrego:P ale prawda jest taka ze najbardziej rajcuje mnie DRZ i jakby byla mozliwosc to bym sie 3x pod rzad na niego zapisał:crossy:

Dziś miałem zamiar przetestować Intruder 1800, niestety nie było mi dane.

Dziś nie pierwszej jezdzie miał stłuczkę...i motocykl nie jest już w stanie kontuować jazdę... może już nikt więcej w tym roku....

W zamian udało się pojeździć GSR 600... dawno czymś takim lekkim małym silnikiem nie jeździłem.... te moto nadaje się tylko do miasta... i ma niezłego kopa pod warunkiem jak kręcisz wysoko... no i spod świateł na jedynce poszedłem na koło z lekka zaskoczony... hehe..

Fajnie wygląda... i kupiłbym coś w tym stylu, ale dla mnie musiałby być to 1000... ale niestety nie ma w takiej wersji....

ale Intruder padł.....szkoda, a tak chciałem porównać do Rocket III