patrykt7 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M456167 CO to jest? Dlaczego tak tanio? Gadałem z gościem przez gg i telefon i zapewnia, że ma wszystkie dokumenty i że można z nim jechać na geometrię ramy ściągać plastiki itd. Mówi, że jest idealny. Czy ktoś go oglądał albo mógłby to zrobić? Jeśli ktoś ma niedaleko to fajnie by było gdyby podjechał bo ja mam sporo km. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jeśli Ty masz tyle lat ile sobie wpisałeś pod nickiem i to ma być pierwsze powazne moto, to odradzam. Krzywde mozesz sobie zrobić albo innym. Bierz mechanika i jedz sam. Jeśli to nie wałek jakiś to ten ktoś oglądajacy moze sprzątnąc Tobie świetne moto z przed nosa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 nie ma zadnych zdjec...sprawdz numery ramy.jest wart dwa, trzy razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Bankowo coś jest nie tak : ) Nie możliwe jest to, żeby koleś sprzedawał taki sprzęcior, taki rocznik za 10 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M456167 CO to jest? Dlaczego tak tanio? Gadałem z gościem przez gg i telefon i zapewnia, że ma wszystkie dokumenty i że można z nim jechać na geometrię ramy ściągać plastiki itd. Mówi, że jest idealny. Czy ktoś go oglądał albo mógłby to zrobić? Jeśli ktoś ma niedaleko to fajnie by było gdyby podjechał bo ja mam sporo km. Pozdrawiam! Pewnie wlasciciel sie walnal i chcial wpisac 9500 w € :D Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Pewnie wlasciciel sie walnal i chcial wpisac 9500 w € :Dwłaśnie hahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jeśli Ty masz tyle lat ile sobie wpisałeś pod nickiem i to ma być pierwsze powazne moto, to odradzam. Krzywde mozesz sobie zrobić albo innym.Nie będzie to moje pierwsze moto. Jeździłem 4 lata skuterem i 2 lata na enduro 250. A i olej w głowie mam jeszcze. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie będzie to moje pierwsze moto. Jeździłem 4 lata skuterem i 2 lata na enduro 250. A i olej w głowie mam jeszcze. :DMoim zdaniem jest malutka różnica pomiędzy skuterem 50cm, a GSXR 600 ;) Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Moim zdaniem jest malutka różnica pomiędzy skuterem 50cm, a GSXR 600 smile.gifno ale przeciez jezdzilem enduro 250ccm 4T i brakowalo mi juz na nim mocy. A jezdzilem i w terenie i po szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Moze moto wziete w leasing. Spytaj sie kolesia o co chodzi bo za 10 kola to go na pewno nie kupisz. Tylko wydasz kase na podroz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a może jest tak tanio bo moto jest bez prawa do rejestracji? kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jak do niego dzwoniłem i gadałem przez gg to powiedział, że ma wszystkie dokumenty, książkę serwisową i jest sprowadzony. A może to ktoś komuś świnie podkłada podając motor który nie jest na sprzedaż za tak małą cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jak do niego dzwoniłem i gadałem przez gg to powiedział, że ma wszystkie dokumenty, książkę serwisową i jest sprowadzony... i nie dopytales sie o cene bo liczyles na to ze to nie wyjdzie w trakcie i kupisz tego gixa za 1/4 ceny? Ciekawa strategia :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) i nie dopytales sie o cene bo liczyles na to ze to nie wyjdzie w trakcie i kupisz tego gixa za 1/4 ceny? Ciekawa strategiaOczywiście ze pytałem. Powiedział, że jest to 9500zł bo wyjeżdża do pracy i musi sprzedać a gdy poprosiłem o zdjęcia jakieś to powiedział, że nie ma czym zrobić. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez patrykt7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 pewnie sprowadzony ze stanów + opłaty nie ma zdjecia, zapytaj dlaczego nie ma zdjeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi