billy Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 O to moja Teesia , Legendarna maszyna, wprost z dzikiego zachodu , najdziksza z dzikich, szalona i odważna, po wielu przygodach, wierna , nie z jednego pieca chleb już jadła... :D :lol: co o niej myślicie ?? :http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 No, no, jestem pod wrażeniem :D Już wcześniej się wymienialiśmy zdjęciami MZtek, ale to ukazuje Twoją TSię w pełnej krasie :D Naprawdę piękna maszyna :D Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 3 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 no dzięki , dzieki, staram się :D , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 Ja mam tą przewage nad większością forowiczów, że ostatniej niedzieli miałem okazje spotkać Wyattana ( mariana ) i przejechać się tą maszynką.Motorek piękny w super stanie, silniczek jak Szwajcarski zegarek!Nic tylko pogratulować!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 No ładne cacko.... Pozne rokoko:DA tak powaznie to twoja noga na zdiecie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 3 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 witam Procu - dzieki , dzieki , twoja WSK też nieźle pomiata na torze , gratulka także , bo wiem że ty sporo przy tym robiłeś..., a silnik w TS wiesz kto robił... Profaner : - ta, to moja noga :D , tak wyszło pozdrawiam i dzieki chłopoki... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 ładna, ładna ... nic dodać nic ująć ... i jeszcze ten zachód słońca ... ;-P ... no ale skoro sie "chwalimy" to tak wyglada moja ... zdjęcie troche stare ... bo teraz juz sa dwa kuferki ... ale najwazniejsze widac ... http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=564 pozdrowka[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 3 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 no ładna Muszkieter, widać że właściciel dba... :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 ładna, ładna ... nic dodać nic ująć ... i jeszcze ten zachód słońca ... ;-P ... Ts czy noga ladna? ts ladna ale nogi to ja mam lepsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Września 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 Ładny klasyk. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 Sorry ze tak post za postem mam nadzije ze nikt mnie nie posadzi o jakas manipulacje... tzn o to ze chce sobie postow nabic!!! ale musze powiedziec ze Muszkieter twoja maszyna jest poprostu zajebista... Tak samo jak Mariana w idealnym stanie (wizualnym boo innych to mozecie mnie tylko zapewniac:) zajebisty kolor naprawde fajnie odszykowana... i jeszce fajny kolorek no musze powiedziec ze na forum jest duzo ludzi ktorzy dbaja o mz-tki i to od razu widac!!! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 3 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 No a jakże Profaner , na tym forum tylko są porządni riderzy na swych błyszczących maszynach.Lepiej pokaż nam swoje cacko ( tak z bliska ) , a nie tu jakieś profanacje :D :lol: ... i manipulacje :D Czekamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 Wyobraźcie sobie, że to na dodatek jeździ tak jak wygląda !To jest coś a nie tam jakieś saluny japońskie ehh Pozdr.Rafał_B (CZ175Sport'73) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Hejka! To ja tez w koncu pokaze, czym jezdzeKLIKNIJPrzy okazji pytanko: dlaczego nie mozna wkleic fotki pod tekstem tylko musi byc link?Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 ale ja wyczysciles :D) przed wyjazdem do fotografa ;-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi