Baron Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Moze i taka opona dobrze kopie, ale powatpiewam w jej umiejetnosci na zakretach :biggrin:. Dla amatora różnicy nie zrobi. Dodano. :clap: Myślałem, że o Mitasie mowa. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Podkleje się do tematu.Jaką oponę 19 na twarde nawierzchnie, kamienie, szutry, troche asfaltu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Podkleje się do tematu.Jaką oponę 19 na twarde nawierzchnie, kamienie, szutry, troche asfaltu?? Jeżeli chcesz jeździć po asfaltach itp. to nie kupuj drogiej opony. Kup sobie jakiegoś mitasa albo kende. A jeżeli chcesz coś lepszego to kup sobie pirelli MT32. Naprawde świetna opona. Jeździłem na muach na tej oponie i jest naprawde świetna do uniwersalnego uzywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Podkleje się do tematu.Jaką oponę 19 na twarde nawierzchnie, kamienie, szutry, troche asfaltu?? mitas c-02 :bigrazz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) mialem to w mtx-ie jadac prosto po piachu idize gorzej z blotem. Dupa rzucalo niemilosiernie zakret nawet bloto jadac prosto czulem jak mi dupa zpierdziela jedym to sie podoba ale akurat dla mnie to jest minus oczywiscie mowa o oponie firmy Metzeler Edytowane 15 Czerwca 2007 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbiak Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 WitamCo zalożyc na polne dróżki troche szutru i dojazdy asfatlem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 WitamCo zalożyc na polne dróżki troche szutru i dojazdy asfatlem?? W miare tanią i jak najtwardszą. Widze że jeźdzsz turystycznie, ponieważ szukasz opony do jazdy po asfalcie i szutrze profesjonalna opona ci nie jest potrzebna. Szukaj pośród mitasów i kendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja sie dołącze do tematu:) Mam takie banalne pytanie znaczy sie: na oponach crossowych jest zawsze po którejś stronie taki pasek do czego on jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) to jest rodzaj twardosci opony i widzisz w jakim stanie jest opona jesli sie myle to niech ktos mnie poprawi Edytowane 17 Czerwca 2007 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Z pierwsza czescia sie zgodze ale ten paseczek nie wskazuje na pewno zuzycia opony.... Zreszta widac kiedy kostka jest skatowana :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 jaką doradzicie oponkę do dr 350?bez żadnyh wodotrysków...nie śmigam wyczynowo...myślalem o Mitasie ale zagubiłem się w dostępnych opcjach :D śmigam65% typowe (nieutwardzone) drogi leśne (korzenie, piaseczek, błoto, trawa itp)25% szutry10% asfalt :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi