Whiplash666 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witaj w klubie :( ale mogło być zdecydowanie gorzej, nie wygląda źle. nie mow ze tez uszkodziles aprilke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) nie mow ze tez uszkodziles aprilke ?? A jak myslisz, dalczego przerobil swoja na Tuono :D to ja juz sobie pojde ;) Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez dyziowg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A jak myslisz, dalczego przerobil swoja na Tuono :D to ja juz sobie pojde ;) oj ze swojej to tuono nie zrobie, nie ma bata, az tak to jej nie skrzywdze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 'Whiplash666' No też muszę to napisać - witaj w klubie "tych co już leżeli". Ja na swojej czarnuli nie miałem jeszcze tej wątpliwej przyjemności, na poprzedniej VFR to i owszem 2x. Natomiast poprzedni właściciel mojej Falco podobnie jak ty, położył ją na lewą stronę. Uszkodzenia czachy były Identyczne jak u ciebie. Kurna - jakbyś zdjęcie mojej Falco z przed 2 lat zamieścił. :eek: Ja sam (chociaż w ogóle się na tym nie znam) sam szpachlowałem to na kilka etapów, a potem bardzo, bardzo bardzo długo szlifowałem. Wyszło bardzo średnio. Jak dasz to fachowcowi zapewniam cię, że zrobi to tak, że nie będzie śladu. Daj potem dobry lakier i będzie ok, ale trzeba całą czachę malować. Klamka cała? bo moja była złamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nie no, fajnie chlopie, ze caly jestes i szkody male (choc plastiki to chyba jeden z najdrozszych elementow). Co mnie dziwi, to ze nic innego nie jest uszkodzone np wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Nie no, fajnie chlopie, ze caly jestes i szkody male (choc plastiki to chyba jeden z najdrozszych elementow). Co mnie dziwi, to ze nic innego nie jest uszkodzone np wydech. Nic a nic, co do plastikow, mam druga czasze ktora dostalem do moto, szlifnieta z prawej strony :biggrin: najwyzej jak goscie powiedza ze nic nie zrobia to zrobie jedna z dwoch, co do kominow jak widac na fotce Moja strona zrobilem je zadarte do rejestracji wiec na dole musialem odejsc od wachacza sporo i to uratowalo set i komin bo caly szlif poszedl na kolektor z kwasowki i stelaze pod sakwy Moja strona :icon_mrgreen: lepsze niz crashpad :) a strat tez moze dlatego malo ze moto pojechalo prawie natychmiast na pobocze w trawe i krzaki :bigrazz: Mi troche kolano napier*** i jest wielkosci sporego pomarancza :banghead: protektor mi sie kufa z nogawka obrocil :/ ale nie daje za wygrana i dalej smigam, jak juz jade to nawet bolu nie czuje :icon_mrgreen: prawdziwy motosapiens :P Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Whiplash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Hej motosapiens! To kolano to lepiej trochę pooszczędzaj, pamiętaj, że kolana to jeden najsłabszych punktów naszej moto-anatomii i u motonitów najszybciej wysiadają. Młodyś to o tym nie myślisz ale np ja poniżej 15 stopni zakładam ocieplacze, szczególnie na dłuższą trasę. Jeśli wysięk w stawie ci się nie wchłonie w ciągu kilku dni, to trzeba będzie kolanko spunktować i wody się pozbyć. A z innej beczki nie macie namiarów gdzie do Falco można dostać fajne klamki np. czerwone, bo u mnie w okolicy i na alledrogo nie ma. Może macie coś na oku u siebie, pokrywam wszelkie koszty + stawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A jak myslisz, dalczego przerobil swoja na Tuono :D No, no, tylko nie Tuono! Z Tuono to jest tam tylko wahacz, wydech, zbiornik oleju, chłodnica oleju, przedni i tylny błotnik. A, i pług. No i amortyzator tylny, lusterka i pewnie 10 innych rzeczy. ;) Ale wygląda sto razy lepiej niż Tuono. Wybierałem tylko to co dobre z Tuono i zostawiałem to co dobre z Falco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) A z innej beczki nie macie namiarów gdzie do Falco można dostać fajne klamki np. czerwone, bo u mnie w okolicy i na alledrogo nie ma. Może macie coś na oku u siebie, pokrywam wszelkie koszty + stawiam :flesje: poszukaj na ebay.co.uk to bede ci w stanie spokojnie zalatwic :biggrin: oile sie nie myle to podchodza tez kalamki od ducatow, ja wlasnie sobie zapodalem zlote podnuzki, a jakbys chcial zminiec amor z tylu to trafilem przypadkiem na takie ogloszenie ten na sole jest od rsv alllegro Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Whiplash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 poszukaj na ebay.co.uk to bede ci w stanie spokojnie zalatwic :biggrin: oile sie nie myle to podchodza tez kalamki od ducatow, ja wlasnie sobie zapodalem zlote podnuzki, a jakbys chcial zminiec amor z tylu to trafilem przypadkiem na takie ogloszenie ten na sole jest od rsv alllegro Zamienić sachsa na sachsa ? Czym się odróżnia ten amor od fabrycznego? Co myslicie o takich klamkach bo coś podejrzanie tanie.... link a innych w GB nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Te Sachsy różnią się tym, że jeden jest dobry, a drugi do dupy. No i całą resztą też. A te klamki, generalnie te tanie klamki, są... tanie i jakości słabej. Zdarzały się problemy, ja takie kupiłem i odesłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A te klamki, generalnie te tanie klamki, są... tanie i jakości słabej. Zdarzały się problemy, ja takie kupiłem i odesłałem. Dzięki sebastian - oszczędziłeś mi rozczarowania. Znalazłem chyba to o co chodzi klik Whiplash pomożesz przy zakupie, jeśli to dla ciebie nie za wielki kłopot podaj mi na PW namiary na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Dzięki sebastian - oszczędziłeś mi rozczarowania. Znalazłem chyba to o co chodzi klik Whiplash pomożesz przy zakupie, jeśli to dla ciebie nie za wielki kłopot podaj mi na PW namiary na siebie. Pewnie ze moge pomoc :) ale dopiero za jakies 3 tygodnie moge zlozyc najwyzej zamowienie bo kumpel co mi to wszystko zalatwia wyjecjal na wakacje, a z tymi klamkami to zes przy**** o polowe podniosa wartosc motocykla :) te tez sa zaj*** a http://cgi.ebay.co.uk/Brembo-Ducati-Afterm...id=p3286.c0.m14 cena przez 3 :P i chyba sobie je zamowie Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Whiplash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 witam posiadam aprilie Sl-1000 i mam klopot ,w czasie jazdy po przejechaniu okolo100 metrow silnik przestaje pracowac i po wlaczeniu 3-4 razy kluczyka (zaplonu) startuje i nastepne 100metrow i znowu . czy jest ktos kto moze mi doradzic co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Witam, Krotko mowiac, nie mam pojecia. Posprawdzaj to co wloszki najbardziej boli - elektryke i wszystkie zlacza na moto. Ale... Prilka startuje z przycisku? Jak u Ciebie z ladowaniem akku? Wez miernik i sprawdz ile volt masz na akumulatorze przy zapalonym moto. Tak mi do glowy przyszlo, ostatnio odpalalismy r1 kolegi i mial podobne objawy, a padlo mu ladowanie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi