Karoluch Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nasikamy, małe zwarcie zrobimy i sam pojedzie :biggrin: To mu pierścienie z tłoków pozabieram :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miklas ! Klaudiusz ! Nie róbcie tu MC !!! A w szczegolności Chapter Polfa Grodzisk !!! Udzielam Wam nagany wzrokowej z wpisem do akt ! * Właściwa odpowiedź winna brzmieć:[...]...ależ Protrze ...jak mniemam ...koleżance raczej chodziło o to ...czy ktoś nie byłby na tyle miły i uczynny ...aby zaoferować Jej miejsce pasażera na swoim moto ...wchodzisz w temat :bigrazz: ;) ...a co do uczestnictwa w tym zlocie ...to myślę, że każdy kto akceptuje ogólnie przyjęte NIEnormy (vide post Batyły) ...jest mile widziany ;) ;) :D :D :D pzodr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Otóż to Panie Wojtasik :notworthy:Dzięki za zwrócenie uwagi tym co nie doczytują :PEhhh ale coś Panowie mnie zawiedli :cool:Naprawdę nikt nie chce ogrzewania na nereczki ?? :icon_mrgreen: :icon_question: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Otóż to Panie Wojtasik ;)Dzięki za zwrócenie uwagi tym co nie doczytują :PEhhh ale coś Panowie mnie zawiedli :biggrin:Naprawdę nikt nie chce ogrzewania na nereczki ?? ;) :notworthy: :PFOTOOOOOOOOOO.................................... ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 FOTOOOOOOOOOO.................................... :banghead:Czy szanowna małżonka czyta to forum nie ??? - jesteś pewny ?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Obstawiam, że kolega będzie mlaskał z zachwytu tudzież rozkoszy :banghead:Po takim obstawieniu, to nawet na piechotę przyjdę :( Niemnie intryguje mnie to mlaskanie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Naprawdę nikt nie chce ogrzewania na nereczki ?? :icon_eek: :clap: :P No proszę jaka miła osóbka. Kobieta chce o Was zadbać, a tu nic. Nie wstyd panowie :clap: No chyba, że ten brat z ZX 10......ale tu nie Sycylia :clap: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Przeciez ja bylem pewnie ze klaudio napisze o fotce... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Moja skromna osoba tez przybedzie i pewnie kilka osób z mojego rejonu tez sie pojawią..... dozobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Klaudiusz i wszyscy inni zainteresowani !!Uderzajcie na gg to fotkę dostaniecie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Ojej…, to ja, po takiej reakcji, również nie mam śmiałości poprosić o miejsce na tylnej kanapie.A mogliście liczyć na takie milusińskie towarzystwo, ja również jestem bardzo słodziutką i grzeczną dziewczynką i zawsze marzyłam o chłopaku na ścigaczu. Mam kask brata i pożyczę nawet kurtkę od koleżanki, tylko mnie zabierzcie!!!!!!!!!!!!Widzisz Infanati jacy niedobrzy koledzy? Ale ja zdjęcia nie pokarzę, bo się wstydzę :clap: :lalag: *Pozdrawiam,Joaśka :clap: Edytowane 27 Czerwca 2007 przez JoasiaDH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) "mozie i mnie ktoś zabiezie ???" :icon_rolleyes: PS. czy infanati to to samo co infantylny? Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Oleśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A gdzie tak zwana "solidarnosć jajników" ? Kolejny mit upadł...pozdrawia młody duchem posiadacz prawie-ścigacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A gdzie tak zwana "solidarnosć jajników" ? Kolejny mit upadł...pozdrawia młody duchem posiadacz prawie-ścigaczaRzeczywiście te dzisiejsze kobiety takie zaborcze... żeby nie było, że wszystkie :biggrin: TO ja bym cię z chęcią wzięła na tylne siodełko w swojej Cebrze, jednak jest mi niestety nie po drodze :buttrock: :crossy: PS. No i chłopak mógłby być zazdrosny :biggrin: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Rzeczywiście te dzisiejsze kobiety takie zaborcze... żeby nie było, że wszystkie :biggrin: TO ja bym cię z chęcią wzięła na tylne siodełko w swojej Cebrze, jednak jest mi niestety nie po drodze :buttrock: :crossy: PS. No i chłopak mógłby być zazdrosny :crossy: pzdr @starte Eee tam, wszystko zostaje w rodzinie :biggrin: Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Miklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi