Czarek-fighter Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mieć trochę czasy usiąść nad moją FJ i zrobić pięgnego draga. Zrób :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Docelowy moze nie, ale długoterminowy może tak - co sądzicie o VTX 1300 CUSTOME? Mi się widzi :eek: chudy przód, gruby tył :D ładny błotnik z tyłu (zgapiony z H-D :D ), osiągi pewnie niczego sobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Docelowy moze nie, ale długoterminowy może tak - co sądzicie o VTX 1300 CUSTOME? Mi się widzi :icon_biggrin: chudy przód, gruby tył ;) ładny błotnik z tyłu (zgapiony z H-D :flesje: ), osiągi pewnie niczego sobie :icon_twisted: Zmiana z XV 1600 na VTX 1300 to krok w tył (moim zdaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz535 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Od dziecka chorowałem na HD i myślę, że spełnię kiedyś swoje dziecięce pragnienia. Dla mnie wzorem klasyki jest HD Road King czarny pobłyskujący chromami. Nie wiem tylko, czy nie będzi mu brakowało mocy po moim obecnym vf1100c :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 a moim terazniejszym marzeniem jest najlepszy motocykl czyli suzuki intruder 1400 piec jest niezawodny bardzo silny i szybki malo pali i jest bezawaryjny mam nadzieje ze kiedys bede go mial w wersji sklepowej nie sa ladne ale mozna zrobic z niego takiego draga ze ....klekajcie narody zyczcie mi tego :) pozdowka Chamsin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 mi sie widzi honda rune, z innego kalibru honda pan european ta nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zmiana z XV 1600 na VTX 1300 to krok w tył (moim zdaniem). Pojemność niby mniejsza ale mocy kilka koni więcej. Zresztą nie róbmy takiego cyrku z tym "krokiem w tył". W końcu nie pojemność jest miarą przyjemności z jazdy. Jak ktos zechcę się przesiąśc na jakiegoś sporta o poj. 1000 to niby krok w tył, ale z pieca o mocy np. 70KM robi się 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Plany motocyklowe:- customizacja Shadowki C3 (jak już ją spłacę)- powrót do Rocket'a III (jak się tego zasmakowało to nie warto sprzedawać)- HD - custom- Norton Commando Chyba styknie na razie Pozdro,Cender Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Cender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ja mysle ze przynajmniej 3:HD Road King Custom - na dluzsze trasyHD 1200 Nighster - na miejskie korkiHD Night Rod Special - jako PowerCruiserlub ich kwintesencja czyli FatBoy :buttrock: chyba ze Honda wreszcie cos zrobi nowego w temacie Cruiser, bo narazie spi naprawde gleboko :icon_rolleyes: a tak pozatym to moznaby sprobowac tez czegos innego np. MT-01 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 marzenie? BMW r75 sahara :icon_mrgreen: a jak mial bym bardzo duzo kasy to pojechal bym do salony h-d i bym sobie wybieral: taka rama takie kola piec i reszte gratow potem zamknal bym sie w garazu i za pomoca szlifiery spawary itp itd uszyl bym gada wybitnie pod siebie :flesje: tak zeby wszystko bylo po mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja bym chciał taki motór na którym mógłbym przejechać wygodnie i bezawaryjnie Stany Zjednoczone od wschodniego do zachodniego wybrzeża :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja bym chciał taki motór na którym mógłbym przejechać wygodnie i bezawaryjnie Stany Zjednoczone od wschodniego do zachodniego wybrzeża :icon_mrgreen:Takie rzeczy, to tylko japońskie, panie :wink: ale marzenie piękne - nie jesteś w tym sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Po tym, co zobaczyłem na zlocie w Karpaczu, to nic, tylko VALKYRIETosz normalnie chyba zabujałem się w tym moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Po tym, co zobaczyłem na zlocie w Karpaczu, to nic, tylko VALKYRIETosz normalnie chyba zabujałem się w tym moto :icon_mrgreen:Jak sobie tylko dasz radę, to sprzęt super - bokser, 6 garów, możliwości cała masa i wymiata, że bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jak sobie tylko dasz radę, to sprzęt super - bokser, 6 garów, możliwości cała masa i wymiata, że bajka.Wymiata jak cholera!Widziałem taką masę odmian valkyrii, że głowa boli! Z trajkami włącznie. A silniki... normalnie na sam widok kolana się gięły, że już o dźwiękach nie wspomnę. Łożeszku, piękne to było :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi