majkelpl Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Własnie, to może by tak 15 czerwca? lepszy termin a nie do 22 czekac.... No wlasnie :buttrock: :clap: Po co czekac do 22 ??? :icon_biggrin: Chociaz wtedy i tak mozecie cos :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 No wlasnie :D :buttrock: Po co czekac do 22 ??? :biggrin: Chociaz wtedy i tak mozecie cos :icon_razz: no tak... człowiek się stara coś zorganizować, to zaraz ktoś zaczyna marudzić :buttrock: mi tam bez różnicy. a widzę, że większość jest za 15, to niech i tak będzie. w takim razie za tydzień ogniskujemy :buttrock: tylko teraz trzeba znowu wszystkich poinformować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 postaram się ściągnąć Marcina SF z żoną, bo to pod ich oknami ;)no i bez piwka będzie.. bo na 22 jazdy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A ja spokijnie pifkuje :icon_mrgreen: bo do domu mam dwie stacyje metrem a jakby cos za duzo % to nastepne lokum Przy Bazantarni :crossy: Takze sciagajcie ludzi i zamawiajcie pogode :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajer Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 kurde ja miezkam na kabatach ale penie i tak zapomne :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 O! Fajer się zalogował!! :icon_mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 WitamKombinujcie a ja interesuje się tematem.Pozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak już wrona napisał, jest duża szansa, że zawitam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 również postaram się przybyć :clap: bendzie okazja się poznać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Asia to jak z tym terminem 15- ty czy 22-gi. Dla mnie obydwa ok. A przy okazji jak 15-ty to:http://forum.motocyklistow.pl/16-CZERWCA-impreza-dla-dzieciakow-t72276.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) No tak, ale ognisko to wieczorem bo mamy sie spotkac o 19 pod Tesco.Ale niech Asia sie wypowie bo ja od jutra bez netu i chcem wiedziec na czym siedzimy i co :flesje: Jakies Piekne Motory :crossy: i Szybkie Panie :icon_razz: Edytowane 11 Czerwca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) no tak... człowiek się stara coś zorganizować, to zaraz ktoś zaczyna marudzić :flesje: mi tam bez różnicy. a widzę, że większość jest za 15, to niech i tak będzie. w takim razie za tydzień ogniskujemy :icon_razz: tylko teraz trzeba znowu wszystkich poinformować :crossy: z tego co zrozumialem to stanelo na 15go żebym mogl poznac kilka zakazanych twarzyczek... Edytowane 11 Czerwca 2007 przez wr0na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Czy jest mozliwosc, zeby mnie ktos odebral z PKP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Czy jest mozliwosc, zeby mnie ktos odebral z PKP ?Waldi, ja bym cie odebral ale nie bedzie mnie w wawie. W razie czego moge ci wytlumaczyc jak sie dostac na kabaty. Z dworca jest to banalnie proste. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 wkońcu pogubiłem się kiedy ten grill, w sobote 16stego jest impra dla dzieci niepełnosprawnych. zapewne bede jechał do radomia po motocykl na tą impreze jeśli uda mi się w miare wcześnie w piątek obrócic z wawy do radomia i spowrotem to przybęde. ps. jestem w stanie odebrać CIę walduś z dworca pkp/ nocleg tez sie znajdzie na służewcu dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi