Limo Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Jestem bardzo zdezorientowany... Nie wiem co gdzie i jak. Kolega Swiru jest offline a od innych dowiedziec sie nie moge. Czy mogl by mnie ktos doprowadzic do ogniska ? :buttrock:Waldi, jak wyjdziesz z dworca centralnego to kieruj sie wzdluz aleji jerozolimskich w strone palacu kultury. Musisz minac palac i dojsc do najblizeszgo skrzyzowania/ronda. Tam bedzie stacja metra centrum. Kupujesz bilet, wchodzisz do metra (beda dwa wejscia, musisz wejsc do tego po lewej) i jedziesz do konca trasy, na stacje kabaty. Jak wyjdziesz na powierzchnie to juz bedzie widac tesco. Bajdełej, milej zabawy wszystkim. Szkoda ze nie bede mogl byc z wami :eek: Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 No dobra... ja znalem miejscowke palenia ognisk gdzie trzeba bylodralowac przez las w strone Powsina.Ale skoro sa inne blizej to mnie wsio ryba... byle ognicho, kielbaska, buleczka i picie byly :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 thx za info. Dlaczego grupa sie rozpada ? Musze wiedziec kto bedzie poniewaz ja mam kawalek do Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja raczej bede i staram sie przekonac do przyjscia moja Mariolke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 thx za info. Dlaczego grupa sie rozpada ? Musze wiedziec kto bedzie poniewaz ja mam kawalek do Wawy. odezwij sie do mnie na telefon, myślę, że będę mogła Cie odebrać z dworca jakby co :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ja będę, myślę, że z żonką, wr0ną i krzynką piwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Cholera, będę właśnie w Innsbrucku... :( pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 pierwsze primo:grupa sie nie rozpada drugie primo:jak juz spijecie Marcina SF, przekonajcie go prosze aby przepisal bandziora na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ale ja jescze nie umieram :icon_mrgreen: zapiszę ci go najwyrzej w testamencie. Jutro będę w wawrze to sprawdzę ci tą sevenke nie marudź i zrób prawko :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja mam prawko a nie mam motocykla. Moze ktos z Was przepisze cos na mnie ? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja mam prawko a nie mam motocykla. Moze ktos z Was przepisze cos na mnie ? :)ja mogę przepisać mój kredyt, bo ktoś go musi spłacić :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja będę, myślę, że z żonką, wr0ną i krzynką piwa :icon_mrgreen: skrzynke czy krztynke? bo jak skrzynke to ja w takim razie nic nie przynoszei Twoje bede pic :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Belgu.ja porywam wieczorem zonke Marcina na jazdy, wiec uwolniony od nadzoru skrzynke oprozni sam... ale mozesz probowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tak reasumujac caly topic to ile osob bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ze dwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi