Stan Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) ... od prawdziwego motocyklisty dzieli Cię oooolbrzymia droga! ... pocieszam sie faktem ze jednak jestes ty, prawdziwa motocyklistka :eek: :icon_question: I ciekawi mnie, co robisz, jak nagle w trasie Ci się coś spieprzy, a nawet nie znasz architektury swojej maszyny... Dzwonisz pożalić się do mamusi, a potem do kumpla po lawetę? dzwonie do mamy, placze a na koncu puszczam rzadziutka kupke w majty :P ok kazdy ma swojego bzika, ale wszystkich laczy nas wspolna pasja wiec nie ma problemunie pisze tego zeby z wami prowadzic wojne poprostu zawsze pisze co mysle:)ale ok ciesze sie ze wam sie podoba i nie narzekacie zawsze macham ducatisimiostom na trasie :) :D Edytowane 9 Lipca 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 pocieszam sie faktem ze jednak jestes ty, prawdziwa motocyklistkaTaka ze mnie prawdziwa motocyklistka jak z koziej d.. trąbka :PAle nie powiem - pracuję nad tym :buttrock: ok kazdy ma swojego bzika, ale wszystkich laczy nas wspolna pasja wiec nie ma problemuale ok ciesze sie ze wam sie podoba i nie narzekacie zawsze macham ducatisimiostom na trasie No widzisz :icon_exclaim: Nie narzekamy - bo to lubimy, a ja do tego jestem typek "zrób to sam", no więc mam podwójną radochę kiedy mogę pomęczyć się przy swoim sprzęcie... A do tego maksymalną satysfakcję jeśli potem chodzi jak zegarek.. przynajmniej na chwilę :P A co do machania - też zawsze macham Ducacistom ;) A co tam... skuterzystom też ;) może kiedyś wyrosną na motóro-maniaków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Stan, przykro mi, zaczynam kasować Twoje posty, bo nic nie wnoszą do dyskusji poza sianiem niepotrzebnego fermentu. Jeśli nie masz nic do powiedzenia poza "Nie lubię tej marki" to skocz pogadać o tym z kolegami pod budką z piwkiem. Po prostu absolutnie w żaden sposób nie pomagasz człowiekowi, który chce kupić konkretny model motocykla. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) oczywiscie ze pomagam odradzajac, piszac o zawodnosci itd, o sztucznym micie i nijakiej jakosci, z kolegami to ty sobie pod blokiem posiedzmysle ze kazdy ma prawo wyrazic wlasna opinie, ja mowie ze dla mnie to sztuczny przereklamowany twor i podpisuje sie pod kolega angelem dwoma rekami i nogami ze wytworzona zostala jakas otoczka kultowosci by zamaskowac niedoskonalosci sprzetowe, tak samo jest z harleyem, kazdy sobie rozne rzeczy ceni w motocyklu, ja na przyklad to ze wsiadam i jade i nic innego mi po glowie wtedy nie chodzi.ale jedni lubia harleya, inni ducati a jeszcze inni :) Edytowane 10 Lipca 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Dominik daj Stan-owi spokój, on zapewne nie wie co to gadki garażowe, jak fajnie się spotkać z innymi pasjonatami i pogadać... o tym i owym. Niektórzy ludzie traktują motocykle jak np. lodówkę, czy telewizor... jest i tyle, lubią sobie włączyc i poogladać...A my i tak dalej będziemy się spotykać i utrzymywać nasze znajomości.Seb PS. Ostatnio jechałem i spotkałem kolegę na Ducu, jak tylko mnie dostrzegł zjechaliśmy na pobocze, mimo ze sie wcześniej nie znaliśmy... :) w całej mojej 4 czy 5 letniej karierze japońskiej nie miałem takiego przypadku żeby pogadać z kierowcą "sukuwaki" na poboczu :icon_biggrin: ot tak mijaliśmy sie i tyle... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) no to chyba malo pojezdziles w tej karierze bo mi sie to zdarza dosyc ciezko ale w sumie nie jest to docelowym punktem posiadania motocykla dla mniewidac ty masz inaczejco do uzywania moto jak lodowki to dziwi mnie ze tak niedoskonala w formie lodowka jest dla ciebie przedmiotem kultusam sobie dorabiasz otoczke widze, ze na japoni to sie nie zdarzalo hehehe, coz typowe ja sam pewnie tez bym tak reagowal rozumiem cie :icon_mrgreen: Edytowane 10 Lipca 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 .....kazdy sobie rozne rzeczy ceni w motocyklu, ja na przyklad to ze wsiadam i jade i nic innego mi po glowie wtedy nie chodzi.... Stąd się wzięła lodówka, czytaj ze zrozumieniem. Wydaje mi się, że dość jasno wyrażam swoje myśli i nie trzeba tutaj doszukiwać sie ideologii. W rodzinie ducatowej jest po prostu inaczej niż w innych. Notabene ciekawe dlaczego nie dopisujesz swoich postów w wątku Bandita, czy XJ-ty że sobie dorabiają otoczkę...hehehe... tylko sobie upatrzyłeś Duca i Haruśnie za obiekt porządania???Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 no widzę, że nadal sie przepychamy zupełnie obok tematu. A tak przy okazji - temat postu to "zamierzam kupić 748" - dla mie tez jest tematem, o którym bardziej intensywnie myślę od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 To plusy i minusy jeż znasz... teraz przygotuj sie na ostrą przepychankę z Jankiem...hihihi...Kris ty jeździłeś już tym 748???Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 To plusy i minusy jeż znasz... teraz przygotuj sie na ostrą przepychankę z Jankiem...hihihi...Kris ty jeździłeś już tym 748???Seb nie przejechałem się kawałek 749 i było całkiem fajowo. Janek twierdzi, że 748 jest jeszcze lepsze - oj kurczę trzeba chyba się mocniej zabrać do roboty i wystawić swojego Monsterka na sprzedażKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 oczywiscie ze pomagam odradzajac, piszac o zawodnosci itd, o sztucznym micie i nijakiej jakosci, z kolegami to ty sobie pod blokiem posiedzmysle ze kazdy ma prawo wyrazic wlasna opinie, ja mowie ze dla mnie to sztuczny przereklamowany twor i podpisuje sie pod kolega angelem dwoma rekami i nogami ze wytworzona zostala jakas otoczka kultowosci by zamaskowac niedoskonalosci sprzetowe, tak samo jest z harleyem, kazdy sobie rozne rzeczy ceni w motocyklu, ja na przyklad to ze wsiadam i jade i nic innego mi po glowie wtedy nie chodzi.ale jedni lubia harleya, inni ducati a jeszcze inni :buttrock: Chodzi o to, że pisząc wszystkie te bzdety nie podałeś ANI JEDNEGo konkretnego argumentu, same "to jest be, bo jest be, bo ja tak twierdzę".Mów o konkretach - w tym i tym modelu psuje się to i to, w tym i tym modelu nieudało im się zrobić tego i tego. Np. - w Monsterach psuły się wysprzęgliki. Albo - ZZR1100 potrafi zatrzeć się na trzeciej panewce podczas głębokiego złożenia, gdy poziom oleju jest za niski. Także reasumując - będę sobie kasował Twoje nic nie wnoszące do dyskusji malkontenctwa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 no to chyba malo pojezdziles w tej karierze bo mi sie to zdarza dosyc ciezko ale w sumie nie jest to docelowym punktem posiadania motocykla dla mniewidac ty masz inaczejco do uzywania moto jak lodowki to dziwi mnie ze tak niedoskonala w formie lodowka jest dla ciebie przedmiotem kultusam sobie dorabiasz otoczke widze, ze na japoni to sie nie zdarzalo hehehe, coz typowe ja sam pewnie tez bym tak reagowal rozumiem cie :) To ja dołożę parę obiegówek:Ford - gówno wortFiat - jego bratBMW - Będziesz Miał WydatkiWłoszczyzna dobra tylko w zupieHonda - do niej sie nie zagląda I ze specjalną dedykacją dla Stana:WV Golf - najlepszy i najmniej awaryjny samochód na świecie. Każdy mechanik Ci to powie.... :buttrock: :( :bigrazz: :lapad: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie znam żadnego uzytkownika Ducati, więc nie wypowiem się na temat trwałości, wiem jednak, że te motocykle są ładne, inne od wszystkich i piękny dźwięk wydają ich motory :buttrock: Stan ja też specjalnie dla Ciebie, będę tutaj częściej zaglądał :( Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To może Kris jak się może jeszcze kopniesz w Jedwabnem na sporcie to napisz jakie są ogólnie różnice w jeździe Monsterem i 748(9).Pozdrawiam Seb PS. Czy na forum mamy tylko jednego ujeżdżacza 748 - Janka???? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) PS. Czy na forum mamy tylko jednego ujeżdżacza 748 - Janka???? wygląda, że Janek jest rodzynkiem :flesje:ale znalazłem nowe ogłoszenie http://www.supermototeam.pl/images/galeria/motopanny/9.html - może trzeba by się zainteresować :cool: Edytowane 12 Lipca 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi