wojtas27 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Hmm... Czytając ten wątek dochodzę do wniosku, że dla niektórych z kupnem motocykla jest jak samo jak z nauką jazdy :bigrazz: tzn. zgodnie z zasadą:"jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz". Widać niektórzy muszą koniecznie kupić sobie "mine", aby kolejny motocykl kupowac z przysłowiową głową. Oj wiem jak to boli :biggrin: Wiem :cool: No cóż. Ale któż z nas mając 17 lat nie popełniał głupstw? :biggrin: Szanowna młodzieży głowy pod kran z zimną wodą, albo słuchać starszych. Nikt, nic za darmo nie rozdaje, a już na pewno nie motocykle. :biggrin: A prawdziwe okazje zdarzają się, ale niezbyt często, a jak już na nie traficie to sprawdzcie je baaaaaardzo wnikliwie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 kup bandita 600, bo sv ponizej 10tysi bedzie dupne raczej. bandita powinienes wyrwac w przedziale 6-8tysi jakis rocznik 95-98 bo duzo tego jest. no i bedziesz mial taka przewage ze jezdzisz popularnym sprzetem, ktory jest prosty w obsludze i, tak czy inaczej, zapie**ala :) a waga sie nie sugeruj - moto wazy jak stoi. jak ruszysz to nie bedzie wiekszej roznicy. pozniej wrzucisz jakies twardsze sprezyny i na tor nawet mozesz pojechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 ABG - pytałem o opinie konkretnie na temat tamtego motocykla. Poza tym w Niemczech jest pare CBR 400 (wejdź choćby na autoscout24.de) i to z roczników młodszych niż '96.Tak więc jedynym problemem była by dostępność części. Ale napisałem że mi się spodobaly, nie że CHCE TAKI I NIC POZA TYM :bigrazz: wojtas27 - bez obrazy, ale czy Ty odrazu wiedziałeś jaki konkretnie chcesz motocykl?? Nie uwierze Ci, bo każdy się zastanawia jaki wybrać, a co zobaczy nowy egzemplarz to mu się ten który uznawał za najlepszy przestaje podobać (prawie jak z kobietami :banghead: ). To że za darmo nikt nie rozdaje to ja wiem, nie musisz mnie o tym przekonywać. A nie powiedzialem że ten GSXR jest okazją. pozdro600 - no właściwie teraz najlepszą opcją będzie Bandyta. Ale chyba się jeszcze roczek przebujam obecnym sprzętem i zobacze, bo możliwe że będzie więcej pieniążków to wtedy Fazer albo SV :crossy: (albo nowszy Bandit). Musze się rozejrzeć czy nikt nie ma w okolicy Bandita 600, pogadać z gościem i zobaczyć jak to jeździ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 fazer 600 lub hornet 600 ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Czy możecie odpowiedzieć na moje pytanie? Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Czy możecie odpowiedzieć na moje pytanie? Proszę... jechać i oglądnąć można. ale zastanów się poważnie, czy aby na pewno thundercat i z górką 100KM to odpowiedni motocykl dla ciebie (o ile wiek z profilu jest prawdziwy)jsz edit: w czerwonym poza przerysowaniem dekla z prawej (z lewej nie jestem pewien, zdjęcia są małe) brakuje obciążników na kierownicy po _obu_ stronach. czyli nie tylko "lekko przerysował prawą stroną"... Edytowane 6 Czerwca 2007 przez jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Jeździłem 4 lata na skuterze, 2 lata na enduro 250 i jazde opanowalem dobrze, wiadomo, że nie będę stawał na gumę czy jeździł ekstremalnie. Z ujarzmieniem go na pewno nie będzie problemu i mam trochę oleju w głowie :icon_mrgreen: A zdjęcia przecież możesz powiększyć i widać jak na dłoni :) Edytowane 6 Czerwca 2007 przez patrykt7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 RudyXJ - Hornet, Hornet, wszystko zależy od funduszy :) patrykt7 - ale jak są zdjęcia słabej jakości to dużo nie powiększysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Snorl, wejdź i zobacz tego czerwonego. Naciśnij na zdjęcie i zobacz czy nie da się powiększyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Co do czerwonego: "jedynym mankamentem jest wyskakujący drugi bieg." Czy coś takiego nie dzieje się przypadkiem jak lata się na gumie i wbija drugi bieg "na hama" ?? (czyli bez sprzęgła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi