michal1171 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Niedawno znalazłem modele już 2008. Naprawde coś pięknego i Honda widać że coś pozmieniała w motorzeale wr-ka yamahy w ogóle mi się nie podoba w modelu 2008 http://supermoto.nu/viewtopic.php?p=2881 http://www.motoverte.com/site/modeles-2008-bis--21540.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jeśli to nowy wygląd WR to poprostu masakra. Plastiki to jakaś maniana. No ale moto terenowy ma jeździć a nie wyglądać :icon_evil: Honda - miód :banghead: Kawasaki - ach te czarne felgi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) A co to jest to na fotce yamaha_yz450f_2_22008.jpg za mechanizm?? Do regulowania jakiegos czy jakis amor skretu :wink: ?? Co do reszty to nie podoba mi sie rowniez ta WR250 :/ Siedzenie jak w DRce a tyl jak w scigawie :biggrin: POZDRO Edytowane 29 Maja 2007 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Przecież ta WR250 to nie jest wersja terenowa tylko szosowa... jak zobaczycie wr W TEREN to zmienicie zdanie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Powyżej jest wersja SM, a poniżej wersja R - o ile się nie mylę w teren :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Wypas sprzęty :icon_mrgreen: Kupie sobie taką WRke za 5 albo 10 lat :buttrock: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Najbardziej podoba mnie się SUZUKI. Kawasaki ma śmieszne siedzenie.Kto wie co to za mechanizm nad przednim błotnikiem Yamaha ma? Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Kto wie co to za mechanizm nad przednim błotnikiem Yamaha ma? amortyzator skrętu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a to ciekawe ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Hehe to zgadlem :icon_razz: Co do WR to na szosowa juz lepiej wyglada :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Co do tej WR to wersja jakaś drogowa enduro jest bez zmian wyglad jak 07 a co do reszty tych crosówek to wszystko sa motory zawodników wiec niewiem czym tu sie podniecac bo nic z tego nie bedzie w seryjnym motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 no tu pacian sie mylisz. Zdjecia sa z japonskiego GP gdzie wiekszosc producentow prezentuje nowos i czesc zawodnikow startuje na maszynach juz na nastepny sezon. Oczywiscie watpie zeby w crossowce byl hromowany bak hehe ale czesc z nowinnek w tych motorkach bedzie i w cywlinych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Oczywiscie watpie zeby w crossowce byl hromowany bak hehe ale czesc z nowinnek w tych motorkach bedzie i w cywlinych wersjach.Wydaje mi sie że to są aluminiowe zbiorniki, chociaż mogę sie mylić. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a ja mam takie pytanie, po uja w wr podnóżki pasażera ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam No faktycznie ta WR 250 to jakas dziwna, i gdzie sie podziały boczki na numer?? Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi