jacmiz Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Mam pytanie bo z tego co slyszalem Kawasaki sa produkowane w Japonii a niektore japonce np. w Italy.W Kawaski przeglady serwisowe sa co 6000km a jak jest u innych producentow np.Yamaha czy Suzuki. Oczywiscie moje pytanie zwiazane jest z pierwszym moim tematem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Yamahy sa produkowane nawet w Brazylii. Co nie zmienia faktu, ze to Yamaha :D Moja suza (gs 500) ma przeglad co 6 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 suzuki gsxf750 przegląd co 6000tys, dużo firm produkuje swoje produkty w innych krajach nic dziwnego-niższe koszty produkcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ogolnie japonce maja interwale przegladowe co 6 000 km. Wyjatkiem sa chyba tylko Yamaha'y. Te nowsze modele maja service#y po 10 000 km. Warto jednak sprawdzic dokladnie w instrukcji obslugi. :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A ja mam w Hondzie co 12kkm :biggrin:. Z tego co mi sie wydaje złożona była we Włoszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hornety robione sa we Wloszech....Czy to nadal sa japonce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hornety robione sa we Wloszech....Czy to nadal sa japonce????Ja bym poszedł o krok dalej i postawił pytanie, czy toyoty, do których niektóre podzespoły produkowane są m.in. w Polsce, nadal mają prawo mienić się samochodami japońskimi. :icon_rolleyes: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A ople są składane w gliwicach....to co Polska fura? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A ople są składane w gliwicach....to co Polska fura? ;]Polska :icon_biggrin: tylko marka niemiecka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 3/4 skuterów, i innych małych motocykli sa produkowane w chinach, a mają polskie ( i nie tylko ) marki... Boże co byśmy zrobili gdyby nie chiny... Eletronika, Motoryzacja, odzież... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No bysmy sami se zrobili, ot co :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Mam pytanie bo z tego co slyszalem Kawasaki sa produkowane w Japonii a niektore japonce np. w Italy.W Kawaski przeglady serwisowe sa co 6000km a jak jest u innych producentow np.Yamaha czy Suzuki. Oczywiscie moje pytanie zwiazane jest z pierwszym moim tematem :P GS W wenezueli ale na rynek A. POl.To alezy od modelu a nie mark inp. Honda CBR ma przeglady co 6000, a juz CB500 co 12000, a naprzyklad XL600 co 3000km.Wiele modeli Japonskich jest dostepnych tylko w europie i so tez tu produkowane np.KLE, CBS, jak rowniez w ameryce poludniowej, Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi