motowojtas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ....odpala i jeździ.... hehe zauważyliście ten pasek klinowy przy pokrywie bocznej silnika?? alternator jakiś po tuningu czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) sam miałem cos takiego przy gs GS był to element kupnym, który pasował jeszcze do innych moto :buttrock: http://img169.imageshack.us/img169/1310/dsc05725ye8.jpg :D Eeee tam trochę serca pracy i można by zrobić naprawdę fajne motór :D Edytowane 30 Maja 2007 przez loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 przecież jest dobry motor, czego chcecie :PP odpala i jeździczego chcecie wiecej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Spójrzcie na te 2 lampy z przodu... Ja bym nazwał tego streeta Latarnikiem ;) Jak myślicie? Skusić się ? Joke Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja bym nazwał tego streeta Latarnikiem smile.gif-ROTFL, ale mi humor poprawileś z rana tym porównaniem...ale moze ten twórca wzorował sie na E klasie ? A tak serio to ten trup powinien isć obligatoryjnie, nie wiem z mocy prawa na złom, albo nie na 4 złomy, kazdy w innej czesci Polski zeby juz nigdy nikt tego nie poskładał, bo mocne toto i krzywde sobie mozna zrobić, a jeleni nie brakuje-co życie codziennie nam udowadnia. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Niesamowite co coponiektórzy potrafią zrobić jak znajdą jakąś rozjebundę kilka kawałków blachy nierdzewki i pilnik do metalu, wystarczy sie jeszcze kopnąć do sąsiada po siedzenie z MZety tu podkeić tu gwoździa i motur gotowy. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 hehe mega kupa zlomu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja tego nie rozumiem...Co chce osiągnąć ten koleś?Przecież to nie motorynka że ją można składać dowoli, to motocykl z niezłym silnikiem który osiąga naprawde niezłe prędkości ... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Co chce osiągnąć ten koleś? napewno chce opierdolić ten motocykl, tylko, że jak ktoś to kupi to może sobie zrobić niezłe ''kuku'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Siedlce - i wszystko jasne. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mi tam sie dolna półka podoba jedziesz sobie na pikniczek stawiasz moto blisko kocyka i masz półeczkę na ciasteczka i napoje by mrówki nie zjadły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 heheheh :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi