MariuszJ Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Virago jakie by nie było i 190 cm wzrostu to porażka i jeśli ktoś mówi ,że jest inaczej to chyba poza Virago nic innego nie uznaje za moto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbijar Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Virago jakie by nie było i 190 cm wzrostu to porażka i jeśli ktoś mówi ,że jest inaczej to chyba poza Virago nic innego nie uznaje za moto . Darku a co mi polecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Za 10 tysiaków to troszke przy krótko, ale ................ moze Draga 1100 ?Juz nie wpominam o wiekszych bo i kasa nie ta ......... :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Na Draga nie wiem czy najstarsego 10k wystarczy , jeśli szukasz w miare mocnego motocykla ,to za tą kasę chyba jedynie Magna , natomiast ze słabszych VT 600 ,i nawet niech Viragowcy nie próbuja powiedzieć ze 1100 jest większa , bo ich śmiechem zabije , jest mocniejsza nawet od Draga , ale napewno nie większa od VT 600 , ostatnio moja Danusia zmieniała VT 600 na Draga ( mierzyliśmy fizycznie w kletnie Virówka Justy , drag Zosi i jeszcze wtedy Danusina VT 600)i nawet Drag ma mniejszą o 8 cm odległość od kanapy do podnóżków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbijar Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Na Draga nie wiem czy najstarsego 10k wystarczy , jeśli szukasz w miare mocnego motocykla ,to za tą kasę chyba jedynie Magna , natomiast ze słabszych VT 600 ,i nawet niech Viragowcy nie próbuja powiedzieć ze 1100 jest większa , bo ich śmiechem zabije , jest mocniejsza nawet od Draga , ale napewno nie większa od VT 600 , ostatnio moja Danusia zmieniała VT 600 na Draga ( mierzyliśmy fizycznie w kletnie Virówka Justy , drag Zosi i jeszcze wtedy Danusina VT 600)i nawet Drag ma mniejszą o 8 cm odległość od kanapy do podnóżków. Darku dzięki za odpowiedź. A jeżeli troszkę kasy bym dołożył to co myslisz o YAMAHA XVS 650 DRAG STAR ? Czy taki by mi wystarczył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 jak masz 190 cm to virago 1100 lub 750 bedzie pasowacjak cie na nie nie stac to 535 z wysunietymi podnozkami tez bedzie okpozdr sorry ale 535 dla kogoś kto ma 190cm wzrostu to chyba jednak niebardzo... Ja mam 180cm i jak usiadłem na 535 czułem się jak na motorowerze, a warto zaznaczyć, że nie lubie wielkich motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak chcesz choppera do 10 tyś i do tego długi z ciebie facet. To rozejrzyj się za czymś robionym od podstaw.Np za jakimś chopperem/dragiem na silniku r4 albo od zapcia. majkelpl dragstara 1100 za 10 tyś nie kupi , chyba, że ''zmielonego'' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 dragusia za 10 tysi to chyba jakiegos z Iraku po wojnie ale Virek 1100 to całkiem dobra myśl pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu sprzęcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbijar Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 czy Virago 1000 jest mniejsze od 1100 czy tylko różni się pojemnością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 pogadaj z 4umowiczem o nicku PRZEMKOon 195 wzrostu i jezdzi na 535wiec to chyba rzecz gustu no i kasy oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Mariusz kasy kasy kasy;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Melduje sie :smile: To prawda,ze mam 195 i jezdze 535.Nie robie dlugich tras,a na krotszych radze sobie.Mialem podobny problem"co kupic".Ograniczeni finansowe mialy tu decydujace znaczenie,a nie chcialem pakowac sie w bardzo stary motor. Pewnie za chwile bede czytac jak to smiesznie musze wygladac,ale co tam.Przybedzie kasy to zmienie moto na wieksze.Rady kolegow czytaj uwaznie,ale przed zakupem motorka sam sie przymierz i podejmi decyzje. Zycze udanego wyboru.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 qudlaty masz racjeno i ja tez niski nie jestem a nie chcialem starocia kupicwiec mam 535, a to jak mnie widza to niewazne a robie dlugie trasy i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 czy Virago 1000 jest mniejsze od 1100 czy tylko różni się pojemnością ?1000 to po prostu starszy model. Nowsze roczniki są 1100 (następca 1000) i są poprawione wizualnie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi