przemek3578 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 :banghead: Stary wg twojego wzrostu na poczatek najlepsza bedzie VIRAGO 750 :buttrock: to jest motorek a wlasciwie MOTOCYKL... dla Ciebie!!! Trzeba tylko troszke rozumu i rozwagi... no i do ataku :banghead: Tylko nie mysl sobie ,ze to motocykl dla poczatkujacych... :buttrock: bo pozalujesz :banghead: Troszke rozwagi i bedziesz mial piekna bestie do okielznania :buttrock: a potem moze cos o czym ja maze - INTRUZ 1400 :evil: :evil: :evil: :evil: [ Dopisane: 27-12-2005, 22:40 ]POZDRAWIAM SERDECZNIE i zycze szczesliwego 2006 :lol: :buttrock: [ Dopisane: 27-12-2005, 22:43 ]a ta furka na foto to wlasnie Virago 750 - mam nadzieje ,ze Ci sie podoba pomimo wieku - jest to rocznik 1982 :!: :buttrock: STARA ale JARA!!! :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tomek KORBA ma rację te motorki odpuść sobie proponuję Virago750 suzuki intruder 750/800 mam intruza i 181cm jest lux :oops: reszta rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 POPIERAM i zycze wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Polecam małego intrudera, bo sam wożę na takim 183 cm i 84 kg żywca. Jeździłem też shadow 600 no i też nie było większych problemów z pozycją i wygodą. Większe różnice (niż między tymi modelami) wprowadzają dodatki o których wspomniał już Szafir: przedłużki dźwigni zmiany biegów i hamulca (w intruzie o 15-20 cm do przodu), gmole wygięte tak, żeby można było w trasie postawić na nich stopy, customowe siedzenia (niedługo takie sobie sprawię), szersze kierownice. Za 8 tysi powinieneś już znaleźć "dobrze dotartego" intruza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tomek jak zdecydujesz się na małego intruza to daj znać! na wiosnę szykuję zmianę-a moje maleństwo jest wypieszczone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek860 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Na skutek nieprzewidzianych okoliczności zakup musze przełóżyć do lata albo i jeszcze dalej:( niestety musze zmienić autko bo jednak to jest mój główny środek transportu do pracy i do szkoły. Ale zacząłem sie zastanawiać nad intruzem:) widziałem nawet oferty z niemieckich komisów(za 8 tysi był intruz 800 z 1993 roku w zajebi..ym czarnym kolorze). :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Drobi, jak sprzedasz moto Tomkowi, to wiesz, komu należy się procent... :P :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Szczesliwego Nowego ROKU!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 zamierzam kupić choppera coś około 500 cm a od kiedy to choppery sa produkowane seryjnie? no ludzie... to indiwidualny styl a nie salonowy produkowany przez dana firme :D Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 :D ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 zamierzam kupić choppera coś około 500 cm a od kiedy to choppery sa produkowane seryjnie? no ludzie... to indiwidualny styl a nie salonowy produkowany przez dana firme :Dwild - o co Ci chodzi??? Już z 5 minut się zastanawiam nad tym co napisałaś i jakoś do niczego mi to nie pasuje :roll: A od kiedy są produkowane seryjnie??? Od kiedy powstają w fabrykach a nie ręcznych manufakturach 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 wild- :D Przeciez nie kazdy musi skladac osobiscie motocykl... [ Dopisane: 13-01-2006, 12:06 ]bo pewnie o to Ci chodzilo z tym Chopperem? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuFFel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 zamierzam kupić choppera coś około 500 cm a od kiedy to choppery sa produkowane seryjnie? no ludzie... to indiwidualny styl a nie salonowy produkowany przez dana firme :D Zasadniczo to się z tym zgadzam, ale właściwie nie ma idealnego określenia na motocykle typu Virago czy Savage i właśnie dlatego, że były one stylizowane na "prawdziwe choppery" i bądź co bądź nawiązują do nich wyglądem przylgnęło do nich to określenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 przemek i krasnal- nie ma czegos takiego jak chopper produkowny seryjnie i masowo. macie jakies watpliwosci? przeczytajcie sobie historie o nich. a definicja choppera jest prosta i mysle ze znacie- obkrojony ze wszystkich zbednych rzeczy" a watpie, zeby taka honda shadow byla rzekomym chopperem (najgorsze stwierdzenie jakie kiedykolwiek slyszalam). owszem moga tylko przypominac choppa, co nie znaczy ze sa nimi i tak trzeba je nazywac.o pewnie o to Ci chodzilo z tym Chopperem?tak o to mi chodzilo. znajdzcie sobie- w cruiser/chopper temat amerykanski chlam.. i sami sobie odpowiecie na to pytanie Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 wild oczywiscie masz racje :D Zgadzam sie z Toba w 100%Chodzilo mi tylko o to,ze w Polsce potocznie tak sie mowi na kazdy motocykl ktory wyglada inaczej niz Cros czy scigacz.Dla mnie jasne jest to co piszesz - bo znam dobrze historie chopperow ;)Ja obecnie smigam Virago 750 rocznik 82 wersja USA i mam nadzieje,ze kiedys bede w stanie zlozyc sobie prawdziwego CHOPPERA :roll: SERDECZNIE POZDRAWIAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi