PiotrekRR Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A kto to ten Kubica? Nasz nowy Malysz :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 O a z okazji, ze zbiera sie tu grono "kubicow" F1 to mam takie malutkie pytanko, mianowicie czemu profil opon w bolidach jest taki duzy?? Czy opona ma pelnic czesciowo funkcje zawieszenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jestem pod ogromnym wrażeniem postawy Roberta podczas ostatniego GP, wierzę, że to jeszcze nie koniec miłych wekendów z F1, jeżeli BMW poprawi trochę szybkość to kto wie jak ten sezon będzie się rozwijał ja bardzo mocno trzymam kciuki za naszego kierowcę w F1. Nigdy nie zastanawiałem się nad profilem opon i szczerze przyznam, że nigdy nic na ten temat nie czytałem, chętnie poznam Wasze zdanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 No i mamy juz tylko 10 zespolow :( nie dobrze, stawka sie kurczy i kurczy a poza Prodrivem na nastepny sezon kandydatow nie widac. Moze by zainteresowac Amerykanow, tam paru sponsorow by sie pewnie znalazlo. A moze Chinczykow... Faktem jest, ze koszty sa tak niebotyczne, ze cos z tym trzeba zrobic - ograniczyc budzety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 :notworthy: Robert Kubica :icon_mrgreen: tylko dziekowac za 78 okrążeń pelnych wrazeń!i to nasz chłopak-taki talent :icon_mrgreen: i bedzie tylko lepiej! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 MASAKRA!!! Mazurek Dąbrowskiego w końcu odegrany w F1, na tą chwile warto było czekać.Wielki talent, gratulacje dla Roberta :buttrock: i oby tak dalej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazup Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wielkie gratulacje dla Roberta.Wyscig rewelacyjny, dobrze ze Hamilton walnal w Raikonena a nie Kubice :buttrock:A Mazurek... po prostu super. Poczekajmy do piatku kiedy to przyjedzie do Polski na Bemowo. Bedzie dluuuga feta radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jak grali Mazurka to az mnie dreszcze przeszly, taki talent, cieckawe kto mialby z nim szanse gdyby siedzial za kierownica Ferrari:) nie ma co czarowac, mial duzo szczescia ale tez pokazal co patrafi. ktory kierowca potrafi zwiekszac przewage srednio 2 sekundy na okrazenia?? jak myslicie ile ludzi bedzie na bemowie?? w tamtym roku bylo przeszło 100 000 to ciekawe co ebdzie teraz... oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blink Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Polak wygrał wyścig niemieckim bolidem a Niemcy wczoraj wygrali polskim napastnikiem... ironia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Robert wygrał umiejetnosciami! dziekowac za piekne chwile... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blink Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Umiejętności OK, ale farta też miał niesamowitego że to nie w niego uderzył Levi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi