buba6 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 mozesz zatem polecic tego goscia od ruskow? bo sie przypalilem i cos chce kupic na 100% Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 mozesz zatem polecic tego goscia od ruskow? bo sie przypalilem i cos chce kupic na 100%Podejrzewam, że Gośce chodziło o gościa, który sprzedaje ten motocykl;http://www.allegro.pl/item198597977_k_750.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199264699 co o tym myslicie, brac? Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 A ma "to to" jakies kwity?Bo o tym akurat chyba gość nic nie pisze - a za taką cenę spodziewałbym się motocykla do remontu (bo na zdjęciu to na nówkę nie wygląda) - ale z polskimi papierami; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Kwit jeśli jest to na pewno ruski, czyli trzeba wszystko poopłacać. A kacha mimo, że do remontu wygląda fajnie - tzn. stara kacha - mało takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 "model MW bez napedu" taki tekst rygor podnosi :) -naprawde ladna sztuka, ale nie nastawialabym sie na to, ze w ogole ma jakeis kwity. z reszta do starej kaski jej brakuje- zamiennik w postaci krotiego blotnika dnieprowskiego oraz tlumiki, dluga rama.. przedni blotnik rowniez do kompletu skladaka. oczywiscie lampki tez podpier... ;) zolwiki w cenie. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam153 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 hmm wedlug mnie tak jest ogolnie z kazdymi klasykami, na allegro wski chodza po 1500 zl, i to nieraz w stanie hmm..nieciekawym, ja kupilem swoja coprawda bez papierow ale po kapitalce, i w 90% oryginalna za 280 zl i gratis czesci dostalem, poprostu igielka.... dziwia miec wiec takie duze ceny ktore sa wystawiane na allegro, pozdro :) hmm wogole jesli ktos sie zna na polskich motorach a w szczoegolnosci na wsk-ach to bylbym wdzieczny gdyby ktos sie odezwal na gg , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Co myślicie na temat tego motorku??http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M435894Warto czy może nie?? Ponoć są kompletne. Czodzi mi o 1 sztuke. Ostatnio przeglądałem allegero i ema startuje minimum od 4500 zł. Edytowane 25 Maja 2007 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 gosc przesadza z ta cena. przeciez to wszystko sie sypie.. co innego gdyby blacharka byla w miare. 0 tematu o dokumentach. za ta cene znajdziesz rowniez kompletna o wiele lepszym stanie. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) A jakby poszła za 3500zł?? Dalej nie warto?? Blachy można sobie wybrać lepsze. Edytowane 25 Maja 2007 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Osobiście odradzam kupownaie motocykla w częściach jeśli konkretnego modelu nie masz rozkminionego od podszewki. Ja tak zrobiłem i już dwa latka bujam sie z kompletowaniem bo koła pułbębny ale pokrywy na falbane, suwak od irbita, tu brakuje śrubki emkowej tam jakiej innej dupereli, coś byś dokupił ale nawet nie wiesz jak to wygląda. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 A jakby poszła za 3500zł?? Dalej nie warto?? Blachy można sobie wybrać lepsze.Chyba ze z papierami... Za podobny komplet z lepsza blacharka, polerowanym kompletnym silnikiem dalem 2 tys. rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam153 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 hmm, w sumie ise zgadzam, chociaz nigdy nie kupowalem nic w czesciach, ja uwazam ze albo kupic jakis egzemplarz ktroy jest kompletny ale do remontu lub juz gotowy do jazdy i sprawdzic podstawowoe czesci silnika, czyli np glowice itd, tkaie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ostatnim czasem, znalezienie motocykla który jest w 100 % Orginalny ( Chodzi mi tylko o części, malowanie możemy sobie odpuscić ) juz coraz trudniej znaleść, sam mam dniepra, z początku go nie uważałem za weterana, i popatrzcie co się stało, stał sie weteranem, ale ostatnim czasem to mamy do czynienia z jakimś BUMEM na zabytkowe pojazdy, już nawet WSK idzie cenowo w góre i to szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Chyba ze z papierami... Za podobny komplet z lepsza blacharka, polerowanym kompletnym silnikiem dalem 2 tys. rok temu.Papier ruski jak to zwykle bywa. Dałeś 2 tys. zł ale rok temu. Z roku na rok, raczej z miesiąca na miesiąc cena rośnie. A co do kompletnosci to gość zdekarował sie że jak czegoś brakuje to dorzuca wcześciej czy później. Dodam ze pierwszego Junaka również po czesciach złożyłem. Pamały, pomały i obecnie śmiga.Nie znaczy że jak nie miałem ruska to nie wiem jak podstawowe emkowskie rzeczy, częsci wygladają a co za tym idzie odróżnić je od innych rusków. W tej sprawie dość dobrze orientuje się. Więc niema takiej opcji ze rama bedzie od Irbita a silnik od Kaski. Edytowane 26 Maja 2007 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi