komalo Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Chciałbym dokupić do mojej Yamaszki wskaźnik biegu. Z tego co wiem niektóre motocykle mają to w standardzie ale można też dodatkowo zamontować takie cudo. Ma ktoś coś takiego i może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Był na tym forum już kiedyś o tym rozmowa. Jakieś Suzuki (chyba GN) miało coś takiego. Wiem, że jeszcze te starsze. Można to kupić na Allegro. Poszukaj, bo na pewno było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Był na tym forum już kiedyś o tym rozmowa. Jakieś Suzuki (chyba GN) miało coś takiego. Wiem, że jeszcze te starsze. Można to kupić na Allegro. Poszukaj, bo na pewno było. No właśnie tak próbowałem już szukać na forum i na allegro po hasłach "licznik biegów", "biegi", "licznik" i albo jest masa odpowiedzi albo żadnej. Może więc ktoś a coś takiego i może doradzić jak to się sprawdza oraz gdzie i za ile można to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 http://www.dynotech.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 mam takie cós w swoim stromku i goraco polecam.bardzo pomaga, zwłaszcza nie wprawionym motocyklistom. jak juz zaczujesz motonga to pewnie nie będzie ci potrzebne - ale nigdy nie zaszkodzi mieć.w razie jakichkolwiek wątpliwości można luknąć i wiesz co jest. motór miał to już zamontowane przez poprzedniego własciciela, nie znalazłem rachunku, jedynie korespondencję z prawdopodobnym dostawcą. tyle że pod adresem: www.g-fischer.de juz nic nie ma. www.acumen-electronics.co.ukmają takie cóś w ofercie, ale polecam byc ostrożnym przy zakupie - chciałem kupić u nich smarowanie łancucha które reklamują na stronie i dupa. gadżet wisi z podpisem "coming soon" od 10 miesięcy. z 5 razy obiecywali że już za tydzień będzie i nic. mało poważni. gdzies miałem jeszcze innego linka z ofertą dla poszczególnych moto, spróbuję odnaleźć i wrzucę na forum. pozdr. Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Komalo, zmien avatar! :biggrin: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Honda VF750 Sabre ma taki wskaźnik. Edytowane 23 Maja 2007 przez zazzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Chciałbym dokupić do mojej Yamaszki wskaźnik biegu. Z tego co wiem niektóre motocykle mają to w standardzie ale można też dodatkowo zamontować takie cudo. Ma ktoś coś takiego i może polecić? Suzuki GN 250 ma :biggrin: Ps. a co szukasz 7 biegu w yamaszce? (mi sie to czasami zdarza jeszcze) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 heh z tym najwiekszy problem..ja bym chial zeby mi sie druga kontrolka swiecila (pierwsza od luzu) ze mam ostatni bieg juz zapiety.... ile razy to juz mi brakowalo biegow na autostradzie ... suzuki gsx400f ma tez wskaznik biegow... ostatnio widzialem sv1000 z zamontowanym takim wskaznikiem - bardzo dyskretny maly "klocek" 1x2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi