tita Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 a jednak mamy subforum, postanowilam ze z tej okazji jako pierwsza napisze banalnego, nic nie wnoszacego posta. Tak na dobry poczatek :) oj Proc bedzie mial duuuzo roboty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja tez cos dopisze nic nie wnoszacego SIEMANO na nowym naszym subforze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jak dzieci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No no, trzy dni mnie nie bylo i zaraz po zalogowaniu :) Teraz to bardzo ladnie wyglada :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Wydaje mi się, że stary temat ma już tak dużą objętość i ma aż tyle spamu, że nie trzeba było zakładać nowego tematu na spam zresztą nie ma moda na tym "subforum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Wydaje mi się, że stary temat ma już tak dużą objętość i ma aż tyle spamu, że nie trzeba było zakładać nowego tematu na spam marudzisz :) a nie ma moda to bedzie Edytowane 20 Maja 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Etita,fajny post zapoczątkowałaś.Skąd ten pomysł?Chcesz się narazić przyszłemu moderatorowi?A tak w ogóle to fajnie,że mamy swoje subforum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jeśli się postaracie z czasem przekształcimy Was w taką grupę jak Halo Szczecin czy MGH lub EKG. Do tego potrzebuję od kogoś stałej informacji, kto tam u Was lata regularanie, kto się udziela itd. Dodany zostanie też moderator tego działu - PROC. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 :) :smile: ;) a jednak Moda na Proca :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Nie wiecie czasem gdzie w Łodzi mają asortyment AIROHA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Zapytaj Proca. On pracuje w Liberty. Moze tam jakies maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 To teraz rozumiem dlaczego Procu nie masz czasu na moje moto :D moderatorzysz sobie :icon_mrgreen: i dobrze powodzenia. :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 To teraz rozumiem dlaczego Procu nie masz czasu na moje moto :biggrin: Jeśli będę potrzebny to uderzaj na gg, jestem ostatnio strasznie zabiegany ale może się jakoś wbiję do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ludzie, jak ja ładnie śpiewam. . . :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 jeździ ktos z was czasem do rossoszycy na dawne lotnisko wojskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi