Skiba_gpz Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 witam kolega zakupil w/w motorek,niestety jakichkolwiek informacji na ten temat zero, forum przeszukalem i tylko nic nieznacace zmianki, czy jest na forum ktos kto ujezdza trumpha w tym klimacie? moje zasadnicze pyanie, w moto jest zalany castrol 10w40 full synteza, i jakos mi nie pasuje pelen syntetyk do takiego moto? co myslicie?chcemy na dniach wymieniac tylko co zalac, pozdr michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam Skiboszczaku!Poszukaj na bikez.com , może tam będzie jaki olej lać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 gowno tam jest i dobrze o tym wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 http://www.mobiloil.com/USA-English/MotorO...Bonneville.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No i jak widac do Bonneville polecaja pelny syntetyk 15W50 / 20W50.Olej specjalnie "skonstruowany" do tego motocykla. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 hmm ciekawa sprawa, ale nie powiem maszyna jest cudowna, jeden z bardziej zachwycających mnie sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi