grayfox Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Nom, możliwe że da się zeiść, ale ja jeżdżę z kolegą na ogarze, także prędkości rzędu 40-45, i 3 bieg, gdybym jeździł około 60-70 na 5 biegu bez gazu myślę że też bym zszedł do tych 3 l :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 No no, fajna maszynka, tylko pozazdrościć, ale jak dla mnie dt bylaby lepsza :icon_mrgreen: PS:Fajny piesek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Gratulacje ;) Wiem ze silniki te same, ale ja bym jednak wolal DT ;)Tez kiedys mialem okazje kupic RD, tylko ze za 1200zl i uszkodzony kickstarter...Jednak czytalem opinie wielu ludzi i wiekszosc mowila ze RDki sie sypia, widac ze twoja jest w niezlym stanie jak na ten rocznik :flesje:Pozdrawiam :banghead: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Gdzie się sypią? skoro silnik ten sam to dt też się sypie chyba logiczne. Co jeszcze sie może wysypać? Łańcuch, zębatka, łożyska? No pewno jeśli sie kupuje tajwańską tandetę za 7 zł... to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ladnie wyglada jak na swoje lata,niech sie sprawuje :) Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Gdzie się sypią? skoro silnik ten sam to dt też się sypie chyba logiczne. Co jeszcze sie może wysypać? Łańcuch, zębatka, łożyska? No pewno jeśli sie kupuje tajwańską tandetę za 7 zł... to jak najbardziej.Nie chodzi mi o silnik...Tylko o rame.Silnik jest najlepszy jaki widziałem pod względem bezawaryjności.Ktoś mi pisał i chyba na tym forum że RDki się sypią, ale nie silniki tylko ramy... Ale jeśli kogoś się sypie to nie znaczy że inne są fuj i ble :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Rama sie sypie? tzn co? pęka? rdzewieje? Jak dbasz tak masz. I jak piałem wyżej jak sie kupuje najtańsze tajwańskie części to potem są skutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ktoś mi pisał i chyba na tym forum że RDki się sypią Kolega kolegi powiedział ....jedna, dwie trzy RD się posypały bo ktoś nie dbał, a 10 kolejnych trzyma się. Tak samo może być z DT. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Kolega kolegi powiedział .... Tak się właśnie rodzą plotki ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Brawo, brawo. Dbaj o moto, a odwdzięczy się ono bezawaryjną jazdą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 podobne do hondy mbx a sprzecik fajny.... :wink: jak ci sie nie roZleci po 5000km to bedzie :rolleyes: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 nom na liczniku 5005 jest xD i sie nie rozsypało jeszcze :rolleyes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek13 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 kacpextreme tobie to chyba twój rower w rękach płonie. Skoro yamaha rd ma się rozlecieć po 5000tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ładna, ale moim zdaniem po lakierowaniu dlatego tak się dobrze prezentuje. Ogólnie sprzęt nie jest zły. Gratuluję zakupu i życzę szerokiej drogi :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 No jak miło że forum działa :icon_mrgreen: Ale który to mówi że Yamaha się sypie ? Moja była po dzwonie i źle naprawiana a jeździłem nią do puki tajwański tłok nie zastrajkował i łańcuch od WSK-i nie pękł ( a i tak tylko 6 ucierpiała :icon_mrgreen: ) Moim zdaniem zacny sprzęt i przesiąde się na 125 jak bum cyk cyk. Kupiłbym nawet 250 ale nigdzie nie ma części :/ Fotki dam jak ściągne demko pewnej gry :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi