KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jakby co to Klaudiusz zabral bym sie razem z toba z wawy, nie wiem tylko czy jeszcze jakies lokum dla mnie sie znajdzie, napisalem maila celem rezerwacji ale obawiam sie, ze moze byc problem z wolnymi domkami. Wiec gdyby ktos mial wolne miejsce i chcialby przygarnac bezdomnego to ja sie pisze... :buttrock:No problemo, a pomieścić sie pomieścimy :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No problemo, a pomieścić sie pomieścimy biggrin.gif To Lisene tez adoptujcie......dziecko samo tak zostanie na pożarcie tych degeneratów;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 To Lisene tez adoptujcie......dziecko samo tak zostanie na pożarcie tych degeneratów;) ;) :banghead:Mówiłem o wszystkich, nikt nie zostanie wystawiony na pożarcie .............................. jakich ku*wa degeneratów?!?!!?!? ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Planuję przeprowadzkę w okolicę Płocka. Jest tam jakaś fajna grupa zapaleńców? Jeśli tak to podajcie namiary ;)kazdy czwartek spotkania kolo 20:00 nad wisla albo pub paradoks na jachowicza co do wieku to co ja bede wam pisal, jak ja juz jezdzilem na moto to niektorzy na stojaco pod stol wchodzili i na g... mowili papu ;) Edytowane 11 Maja 2007 przez -Jurgen- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dawaj numer kom na PW, siem ustawimy ale .................. czy ............ nadąrzysz? ;) Klaudio, zanim podniesiesz moto na winklu to Wojtasik Cię dogoni i tak na każdym ostrym winklu :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Klaudio, zanim podniesiesz moto na winklu to Wojtasik Cię dogoni i tak na każdym ostrym winklu :cool: :icon_biggrin:Nie no Miklas, wtedy to była skucha przez problemy z podjazdem Dziadzia Prota i jego Traktora :biggrin: a pozatym mi jeden cylinder wtedy nie działał :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Dobra, ja chciałam zapytać tylko, czy są jeszcze miejsca :biggrin: :P[...]...pewnie, że są ...a co ma nie być? :flesje: ...i taka ogólna wskazówka ...kierownikiem zamieszania jest Gerard von Grodzisk ...i jeżeli wątek się tutaj pokazał ...ni mniej, ni więcej oznacza to ...iż świeża krew jest jak najbardziej pożądana ... pozdr, w ps. Dawaj numer kom na PW, siem ustawimy ale .................. czy ............ nadąrzysz? :icon_biggrin: [...] ...znaczy się ...czy nadążę zdublować Cię siedem czy dziewięć razy? :cool: Edytowane 11 Maja 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 kazdy czwartek spotkania kolo 20:00 nad wisla albo pub paradoks na jachowicza co do wieku to co ja bede wam pisal, jak ja juz jezdzilem na moto to niektorzy na stojaco pod stol wchodzili i na g... mowili papu :) nad wisła lanserka a w paradoksie nekrologi :P, reszta, czyli fajna ekipa się nie spotyka bo jeżdzi lol Jureczku ja Cie też "kofam", swoja droga Ty juzstara dupa jestes :D Jureczku jedziemy na ten zlocik? muszę małżowinkę przekonać, tyle, że ona wszystkich nas przepije ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 tak... to koniec... Klaudiusz... Wojtasik... wyscigi... duble... yezzu... to sie bedzie dzialo... czekam w ozarowie od 12.03... w sobote... w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 tak... to koniec... Klaudiusz... Wojtasik... wyscigi... duble...yezzu... to sie bedzie dzialo... czekam w ozarowie od 12.03... w sobote... w takim razie...Ooooo coraz nas więcej :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Ooooo coraz nas więcej :cool: ...hehe to może zamiast jeździć gdzieś daleko :) ...zostaniemy w tym Ożarowie :banghead: ...jest tam jakaś taka buda ...chyba Mazurkas się nazywa ...co prawda ma tylko 4 gwiazdki ...ale myślę, że sie jakoś przemęczymy tę jedną noc :buttrock: Edytowane 11 Maja 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 ...hehe to może zamiast jeździć gdzieś daleko :buttrock: ...zostaniemy w tym Ożarowie :banghead: ...jest tam jakaś taka buda ...chyba Mazurkas się nazywa ...co prawda ma tylko 4 gwiazdki ...ale myślę, że sie jakoś przemęczymy tę jedną noc :biggrin:I co? W Niedziele na śniadanko do Koszelówki? :buttrock: Ale kurde w Ożarowie nie ma Jeziora :) ...................... ale jest Fabryka Kabli :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) [...]...................... ale jest Fabryka Kabli :banghead:...była Klaudio, była ...ale chyba powinna jeszcze być huta szkła :cool: ...czyli dla wszystkich 'dzieci z próbówki' to prawie jak dom :) Edytowane 11 Maja 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 ...była Klaudio, była ...ale chyba powinna jeszcze być huta szkła :biggrin: ...czyli dla wszystkich 'dzieci z próbówki' to prawie jak dom :biggrin:Jest, jest ............................ Fabryka Kabli :notworthy: p.s. To po Hucie nas oprowadzisz, co? :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jest, jest ............................ Fabryka Kabli :notworthy: ...wg mnie nie ma ...i nie kłóć sie ...a także nie zapominaj z kim rozmawiasz :biggrin: ...ale EOT p.s. To po Hucie nas oprowadzisz, co? :buttrock: ...no właśnie liczyłem na Ciebie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi