LORD VADER Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Miałem kiedyś takie dwa , ale mi je zaj**ali razem z ruskiem ;( Rzecz popularna i bardzo wygodna :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Poszukuje człowieka co handluje czesciami do rusków z Kielc, jakis namiar?Pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 kupie lage prawa(ta z gwinetem do oski) do k-750 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leber Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witejcie. Taki bazarek Ma ktoś do sprzedania , sprężynki przyspieszacza zapłonu w URALU? Ewentualnie jakieś namiary gdzie można takie kupić. Dzięki ,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 sprzedam nowe lagi do k 750 oraz dniepr lewa strona 50zł szt. oraz nowe czesci do iża 49 tuleje suwaków tryby zdawcze , koła żebate biegu 1 , koło koronowe kosza sprzęgłowego i troche innych zainteresowanych pisac. co to ja jeszcze chciałem dodac . aha dawno mnie tu już nie było... ale to tak nawiasem . co do czesci jakby kto potzrbował replike dp na wózek to równierz służe pomocą mam 3 sztuki zrobione. wiec komu trzeba temu do mnie . cena 750zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 sprzedam nowy dyfer 9 do ruska cena 150zł poprawka 135zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 kupie po rozsądnje cenie rame kosza do mw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Mam pytanko kolega potrzebuje kupić tylne koło do urala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) No to masz pecha,ciezko bedzie, na bazarze mieli same przednie i te do wózka :biggrin: :biggrin: Kolego mauser, a jakiego MW? M-72, MW-750 MW na dnieprze? Z napedem?Bez napedu? Musisz sprecyzowac, najlepiej poczytac na ten temat zebys wiedział co w ogóle chcesz kupic:] Edytowane 28 Września 2010 przez granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 No to masz pecha,ciezko bedzie, na bazarze mieli same przednie i te do wózka :biggrin: :biggrin: Kolego mauser, a jakiego MW? M-72, MW-750 MW na dnieprze? Z napedem?Bez napedu? Musisz sprecyzowac, najlepiej poczytac na ten temat zebys wiedział co w ogóle chcesz kupic:] Siemasz Granat Stary Druchu !!!! :crossy: Aleś se postów nalepał :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) no fajnie a placka do dyfra to nikt nie ma? :clap: Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Dawid1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemPL Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Mam parę taili do k750: pradnica i regler 6v, ruskie gazniki k63, skorupę lampy, szkło, odbłyśnik, ramkę, ramę kosza wypiaskowana zrobiona w proszku czarnym z wahaczem, dekiel koła przyczepy, podporę wału i więcej grzechów nie pamiętam a pewnie jeszcze jakieś są. zainteresowanych proszę na priv Cytuj MOTÓR nie umiera NIGDY MOTÓR jest WIECZNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Poszukuję kosza do mojej Kaśki K-750. Jeżeli ktoś ma, śmiało pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 błotniki do kaśki poszukiwane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Hello! Sto lat, zaczynasz znowu ruskie?Błotników nie mam ale jakies graciarstwo znajde wal na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi