Paolo350 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 dniepra V12 Hmmmm - Dniepr V12?? :cool: Rakieta - nie motór :icon_rolleyes: A tak poważnie - to mój znajomy ma altek do Dniepra - chcial za niego jakies 140pln (mało uzywany). Jak chcesz to dam ci jego gg;W razie czego pisz na PW; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam. Grzecznościowe ogłoszenie parafialne: do sprzedania części do ruskich sprzętów m.in: silnik do dniepra poskładany na nowych częściach, nie jeżdżony, sprawny plus rama (chyba od k750) z dokumentami na urala oraz troszke innych części tj. napęd, skrzynie biegów do dniepra i wiele innych. Posiadam zdjęcia wszystkiego co jest do sprzedania, prosze pisać na PW. Zaznaczam, że wszelkie informacje na temat części zostaną udzielone pod nr kom: 691 375 412. Ja nie mam bladego pojęcia o tym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Może ktoś wie gdzie kupię nowe obręcze chromowane do urala.Tylko nie lipne z tajwanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=348189118 Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam ostatni wpadły mi części do DNIEPRA, raczej uratowałem przed złomem nie wiem czy był sens, ale proszę zobaczyć może komuś będzie pasowało oddam z tyle co dałem 25zł i tłumaczki są ale ich nie sprzedam hmm ;) http://img100.imageshack.us/img100/2433/img2310hk4.jpghttp://img174.imageshack.us/img174/8866/img2307lt5.jpghttp://img174.imageshack.us/img174/3915/img2308ep6.jpghttp://img216.imageshack.us/img216/8545/img2309ei0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 hej moskit- ile bys chcial za te tlumiki? ..ja poszukuje dobrej sprezyny do amortyzatora kasiowskiego! ma ktos moze? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 http://allegro.pl/item390636372_blok_k_750...ielkowany_.html Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 sprzedam-zamienie moją eme info i foto na gg albo na e-mail w kwesti zamiany w grę wchodzi yamaha super tenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 sprzedam-zamienie moją emew kwesti zamiany w grę wchodzi yamaha super tenera ronon a co sie stalo, ze zamieniasz siekierke na kijek?twoje maply i twoj cyrk, ale daje sobie reke obciac, ze za 2-3 lata odezwie sie sentyment i zaplujesz w brode, mowiac "co ty stary ch. zrobiles? :icon_mrgreen: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ronon a co sie stalo, ze zamieniasz siekierke na kijek?twoje maply i twoj cyrk, ale daje sobie reke obciac, ze za 2-3 lata odezwie sie sentyment i zaplujesz w brode, mowiac "co ty stary ch. zrobiles? :buttrock: GoskaRęce przydadzą ci się. Łatwej się prowadzi motocykl jak się ma obydwie. Tez bym zamienił ale na afrikę. Albo jakaś obleśną beemke np r 90. Tu akurat porównanie nietrafne bo siekierką podziała więcej niż kijkiem a kijkiem więcej niż emką xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Pompę oleju nową do urala M63 kupię pilnie Tylko nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 dekiel koła wózka do m 72 na zbyciu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orita Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 A ja szukam przełącznika świateł do nowego typu Urala tj.imz 123 , 108 czy jakoś tak - tego w obudowie z szajs metalu (przepraszam , z radzieckiego lekkiego stopu) skręcanej z dwu części . W górnej jest wyłącznik zapłonu a w dolnej ten jakże mi potrzebny przełącznik trójpołożeniowy . Jeśli ktoś ma na zbyciu to mogę kupić całość z rolgazem i przewodami. Może jakiś namiar? Ludze pomóżcie ! Był na aledrogo jakiś miesiąc temu ale się zgapiłem , myślałem że co jak co ale części do nowego typu Urala to będzie no i mam ... miesiąc bez motoru . Oj głupi człowiek , głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witka. jak w tytule - gdzie szukać i znaleźć siedzonko tzw. sercowe do ruska? ja nie bardzo się znam na ruskach ale takie siedzonko jest uniwersalne do rusków no i tu moja prośba do Was - miłośników rucholi. Znajomy biker potrzebuje takowe siedzonko więc wrzucam temat, może ktoś z Was miałby takie coś? Żeby było sprawiedliwie ja nie zciągnę z tego ani grosza, jakby ktoś miał ten element to dam namiary na gościa i się dogadacie co i jak. Podobno ma to pasować do Dniepra albo Urala. Tematu nie dałem do działu giełdy bo tam nikt nie zagląda a poza tym pytanko jest niekoniecznie biznesowe. :biggrin: Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Na allegro bez problemu kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi