Nitomen Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ja mam c-02 daje rade , w blocie niebardzo bo sie zalepia , ale do twardego jak najbardziej , trwalos srednia Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 A co myślicie o C 02 mitasa. Mial ktoś?? Piszą że do twardego podloża. warto warto :flesje: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 zobaczcie czym lata Budyn a pozniej mu polecajcie opony..... Mitas-Trelleborg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 MITAS Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Co myślicie o tych gumach? http://moto.allegro.pl/item284262220_opona...ross_mitas.html http://moto.allegro.pl/item283966983_opona...e_rozmiary.html Z drugiego linku interesują mnie ta Yokohama i 100/100/18 BRIDGESTONE, czy 100 to nie za wąska jak na DR 350? Pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 o matko , ta na przód kompletnie zjechana Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 o matko , ta na przód kompletnie zjechanaTam nie ma żadnej opony na przód :wink: , po czym poznać, że oponę jest zajechana? Chodzi o to, że ma zaokrąglone kostki? Pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opona z zaokrąglonymi kosatkami jest nic nie warta. Kostki mają być ostre i wcinać się w podłożę, inaczej opona nie będzie trzymać. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tam nie ma żadnej opony na przód :biggrin: , po czym poznać, że oponę jest zajechana? Chodzi o to, że ma zaokrąglone kostki? Pozdro. o f... szerokość i wygląd mnie zmylił :crossy: do latania ani jedna ani druga się nie nadaje, chyba że do zakolcowania Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Ja teraz mam nówki MICHELIN AC 10 przód i tył, jestem w szoku że tył nie ździera się jednym zahamowaniem na asfalcie:D jestem w szoku moge jeździć tą oponką wszędzie i nic mnie nie zaskoczy a guma się trzyma :eek: jedynie na przodzie zachciało mi się postawać na przednim kole i troche się zdarła :crossy: polecam michelinki nie drogo dałem bo za przód 190 a tył 220 a są super :biggrin: Miałem ochotę kupić komplet Mitasa, ale potem znalazłem Michelina AC 10 w necie. Czy ktoś jeszcze może się wypowiedzieć na temat tych opon, jak się sprawują, szczególnie przód - czy dobrze trzyma na błotnistej nawierzchni? Poczytałem, poszukałem i wychodzi mi ten komplet niewiele drożej od Mitasa a jednak to Michelin... Tak czy inaczej opony muszę zmienić szybko bo stan obecnych (szczególnie przodu) pozostawia wiele do życzenia... Pozdrawiam Edytowane 19 Grudnia 2007 przez marcinos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwiQ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 siema, ja mam takiego michelina z przodu, a z tylu mam oponke firmy BULL, taka kombinacje oferowal kiedys w niezlej cenie BE-FAST, ogolnie jestem z gum zadowolony, jezdze juz chwile na nich i widac znikome slady zuzycia, bloto przecinaja pieknie, lekkie problemy z przodem na suchym piasku ale idzie sie przyzwyczaic :eek: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Też brałem oponkę z BeFast. A konkretniej to na tył Bull i jestem bardzo zadowolony bo w porównaniu do mitasów to opona się ściera a nie wyrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUŻY Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 W przyszłym sezonie będę poruszał się głównie po asfaltach, ale chciałbym mieć możliwość polatania w terenie od czasu do czasu :icon_mrgreen:. Chce kupić w miarę tanie opony, żeby niepotrzebnie nie podwajać wartości motocykla :icon_mrgreen: W związku z czym mam pytania:1)Czy ktoś jeździł na mitasach E-07 (przód + tył)2)Ile km mniej więcej wytrzymują na asfalcie3)Czy założenie na przód tego mitasa to nie jest samobójstwo (chodzi mi głównie o przyczepność na asfalcie domyślam się, że w terenie to się raczej nie "trzyma" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy95 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 mitas to szmelc jaka cena taka wytrzymalosc,teraz jezdze na mich ac10 wytrzymuje 2razy dluzej to jest ok30h a mitasa wywalalem juz po 10-15h takze mozna to sobie skalkulowac ,kostki sie wyrywaja a przod tak trzyma jak na lodzie jezdze duzo w enduro i crosscountry teraz bede testowal pirelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A jeżeli MITAS to który na twardy teren i asfalt? C02 C10 czy C16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi