Skocz do zawartości

13.04.2007-ognisko forumowe-najwyższa pora! :D

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam Panie i Panowie.

temat dosyć wcześnie, ale przynajmniej zdążycie zarezerwować czas ;)

w piątek 13 kwietnia(może z tej okazji nie spalimy lasu)proponuję tradycyjne forumowe ognisko z grillowaniem, na kabatach oczywiście(zwłaszcza, że metro teraz jeździ do późna). spotkanie jak zwykle pod tesco, na ustalanie godziny chyba jeszcze za wcześnie.

kto chętny? :biggrin:

Ja! ja! ja! :biggrin:

I mały ;) (w nawiązaniu do "ja! ja! ja!"):

Konkurs miss świata. Jury obraduje. Panny poddenerwowane stoją i czekają na werdykt. W pewnym momencie wychodzi koleś, patrzy na kandydatki do korony i wskazując palcem na kolejne z nich mówi:

- Ty... ty... ty... ty...

- i ja, ja, ja!!! - krzyczy jakaś panna.

- Dobra, i ty... wypie**alać!

:P

pozdr

LYsY

;) :banghead: :banghead:

Czy Wam naprawdę nie przejadła się jeszcze ta, co by nie mówić, niezbyt przytulna miejscówka, gdzie diabeł :) mówi dobranoc? Jeden jedyny argument za to możliwość dojazdu (i powrotu) metrem. A poza tym, to:

- zawsze pałętały się w tamtej okolicy jakieś podejrzane typy;

- ww. typy mają skłonności do zaczepiania przechodniów i przejeżdżających pojazdów (sprawdzone empirycznie);

- dojazd własnym pojazdem na polankę nie łamiąc po drodze żadnych przepisów jest mocno utrudniony.

Myślę, że znalazłoby się jeszcze parę argumentów przeciw. :biggrin:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

- dojazd własnym pojazdem na polankę nie łamiąc po drodze żadnych przepisów jest mocno utrudniony.

Olsen zgredziejesz a ten sam rocznik co ja ! Kurde chopera se kup :banghead: Pomyślałby kto że taki praworządny motocyklista się znalazł :banghead: Nawet Bern nie marudził (przynajmniej ja nie słyszałem, jak co niech mnie poprawi :biggrin: ) :)

A tak w temacie, to postaram się być i zobaczyć po zimie co poniektóre zakazane gęby ;)

Edytowane przez Engels

Ja wyjścia raczej nie mam :/

P.S. Chrustu zbierać mnie się nie chce, zawsze zapieprzałem z Aśką i kimś tam (3-4osoby) po lesie za drwem na opał a reszta miała to w dupie - PROTEST! Teraz WY zbieracie a ja piekę sobie kiełbasę :D

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)

:banghead: :banghead: :banghead:

Czy Wam naprawdę nie przejadła się jeszcze ta, co by nie mówić, niezbyt przytulna miejscówka, gdzie diabeł :icon_twisted: mówi dobranoc? Jeden jedyny argument za to możliwość dojazdu (i powrotu) metrem. A poza tym, to:

- zawsze pałętały się w tamtej okolicy jakieś podejrzane typy;

- ww. typy mają skłonności do zaczepiania przechodniów i przejeżdżających pojazdów (sprawdzone empirycznie);

Myślę, że znalazłoby się jeszcze parę argumentów przeciw. :icon_rolleyes:

po pierwsze primo-nie przypominam sobie żadnych strasznych starć z okoliczną młodzieżą

po drugie primo-a co takiego strasznego Ci zrobili? powiedzieli, że masz fajny motór? ;)

po trzecie primo-kwestia miejsca. i tu pytanie-czy ognisko robimy legalnie na polance ogniskowej czy tradycyjnie pod murem zajezdni metra? :cool: pod metrem św. Olsen będzie miał mniejszy nielegalny kawałek drogi do przejechania ;)