Aśka Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 witam Panie i Panowie. temat dosyć wcześnie, ale przynajmniej zdążycie zarezerwować czas ;) w piątek 13 kwietnia(może z tej okazji nie spalimy lasu)proponuję tradycyjne forumowe ognisko z grillowaniem, na kabatach oczywiście(zwłaszcza, że metro teraz jeździ do późna). spotkanie jak zwykle pod tesco, na ustalanie godziny chyba jeszcze za wcześnie. kto chętny? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ja! ja! ja! :biggrin: I mały ;) (w nawiązaniu do "ja! ja! ja!"): Konkurs miss świata. Jury obraduje. Panny poddenerwowane stoją i czekają na werdykt. W pewnym momencie wychodzi koleś, patrzy na kandydatki do korony i wskazując palcem na kolejne z nich mówi:- Ty... ty... ty... ty...- i ja, ja, ja!!! - krzyczy jakaś panna.- Dobra, i ty... wypie**alać! :PpozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Myślę, że nie ma przeciwwskazań :D Chętnie się w Wami spotkam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Myślę, że nie ma przeciwwskazań :wink: Chętnie się w Wami spotkam. :DNo Marcinku, jak ty w to wchodzisz to i ja tyż ;) :D :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 w piątek??? nie zjecie kiełbaski! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 w piątek??? nie zjecie kiełbaski! pzdrSprawdź mnie :D ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Myślę, że nie ma przeciwwskazań :buttrock: Chętnie się w Wami spotkam. :wink:To ja sprawdzę poprawność depilacji mrocznych miejsc :D ;) Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 To ja sprawdzę poprawność depilacji mrocznych miejsc :D ;) to widze ze "ognisko" sie nieźle zapowiada, tylko zeby nie było o tym w TVN uwaga ze pijani motocykliści urządzaili sobie orgie :buttrock: :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 wstępnie się pisze z Kasią Przy dobrych wiatrach przywiozę kiełbaski home-made :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 ;) :banghead: :banghead: Czy Wam naprawdę nie przejadła się jeszcze ta, co by nie mówić, niezbyt przytulna miejscówka, gdzie diabeł :) mówi dobranoc? Jeden jedyny argument za to możliwość dojazdu (i powrotu) metrem. A poza tym, to:- zawsze pałętały się w tamtej okolicy jakieś podejrzane typy;- ww. typy mają skłonności do zaczepiania przechodniów i przejeżdżających pojazdów (sprawdzone empirycznie);- dojazd własnym pojazdem na polankę nie łamiąc po drodze żadnych przepisów jest mocno utrudniony. Myślę, że znalazłoby się jeszcze parę argumentów przeciw. :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) - dojazd własnym pojazdem na polankę nie łamiąc po drodze żadnych przepisów jest mocno utrudniony. Olsen zgredziejesz a ten sam rocznik co ja ! Kurde chopera se kup :banghead: Pomyślałby kto że taki praworządny motocyklista się znalazł :banghead: Nawet Bern nie marudził (przynajmniej ja nie słyszałem, jak co niech mnie poprawi :biggrin: ) :) A tak w temacie, to postaram się być i zobaczyć po zimie co poniektóre zakazane gęby ;) Edytowane 27 Marca 2007 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ja wyjścia raczej nie mam :/ P.S. Chrustu zbierać mnie się nie chce, zawsze zapieprzałem z Aśką i kimś tam (3-4osoby) po lesie za drwem na opał a reszta miała to w dupie - PROTEST! Teraz WY zbieracie a ja piekę sobie kiełbasę :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 :banghead: :banghead: :banghead: Czy Wam naprawdę nie przejadła się jeszcze ta, co by nie mówić, niezbyt przytulna miejscówka, gdzie diabeł :icon_twisted: mówi dobranoc? Jeden jedyny argument za to możliwość dojazdu (i powrotu) metrem. A poza tym, to:- zawsze pałętały się w tamtej okolicy jakieś podejrzane typy;- ww. typy mają skłonności do zaczepiania przechodniów i przejeżdżających pojazdów (sprawdzone empirycznie);- dojazd własnym pojazdem na polankę nie łamiąc po drodze żadnych przepisów jest mocno utrudniony. Myślę, że znalazłoby się jeszcze parę argumentów przeciw. :icon_rolleyes: po pierwsze primo-nie przypominam sobie żadnych strasznych starć z okoliczną młodzieżąpo drugie primo-a co takiego strasznego Ci zrobili? powiedzieli, że masz fajny motór? ;)po trzecie primo-kwestia miejsca. i tu pytanie-czy ognisko robimy legalnie na polance ogniskowej czy tradycyjnie pod murem zajezdni metra? :cool: pod metrem św. Olsen będzie miał mniejszy nielegalny kawałek drogi do przejechania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 No, chetnie obacze starych :icon_question: i poznam nowych forumowiczow :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Wstępnie się piszemy na kiełbaskę :banghead:Olsen jeszcze nic tam nie połamałem a często pomykam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi