wieczny student Opublikowano 25 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 25 Marca 2007 ...no w艂a艣nie. Single by艂y, rz臋d贸wki, fa艂ki... a boksery? Z tego co wiem Subaru pracuje nad swoim dieselem w tradycyjnym dla nich uk艂adzie cylindr贸w. Co si臋 spytam znajomych czy by艂 kiedy艣 diesel, to ka偶dy robi oczy ;) . To jak to jest? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
MOC Opublikowano 25 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 25 Marca 2007 Byl, nawet sporo ich bylo, na PW kiedys nawet jeden byl, ale to zamierzchle czasy... ;) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
jarek s Opublikowano 25 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) By艂 taki-Commer z lat 50/60 :bigrazz: Nap臋dza艂 furgonetk臋. Bokser, tyle ze z dwoma wa艂ami korbowymi jak w starych lotniczych dieslowskich silnikach Heinkel (t艂oki lataj膮 ku sobie, dwa t艂oki w jednym cylindrze), do tego spr臋zarka Roots`a :icon_mrgreen:. Niez艂y wynalazek. Edytowane 25 Marca 2007 przez jarek s Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
wieczny student Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udost臋pnij Opublikowano 25 Marca 2007 By艂 taki-Commer z lat 50/60 biggrin.gifNap臋dza艂 furgonetk臋. Bokser, tyle ze z dwoma wa艂ami korbowymi jak w starych lotniczych dieslowskich silnikach Heinkel (t艂oki lataj膮 ku sobie, dwa t艂oki w jednym cylindrze), do tego spr臋zarka Roots`a icon_mrgreen.gif. Niez艂y wynalazek.Takie co艣? http://www.sa.hillman.org.au/TS3.htmA czterowsuw?Byl, nawet sporo ich bylo, na PW kiedys nawet jeden byl, ale to zamierzchle czasy...Dawno temu m贸wisz? A Ty ju偶 sko艅czy艂e艣 PW w og贸le, czy nie? :icon_mrgreen: Ten wydzia艂, co go czasem mijam bokiem, straszy... :bigrazz: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Q贸ba Opublikowano 25 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 25 Marca 2007 艁eee, my艣la艂em, 偶e chocia偶 Subaru nie wprowadzi Diesla ... :icon_rolleyes: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
jarek s Opublikowano 25 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) No faktycznie Commer to czystej krwi 2T...Poszperam co艣 w pami臋ci, mo偶e wyszperam jakiego艣 boxer diesla 4T. Edytowane 25 Marca 2007 przez jarek s Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
wieczny student Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udost臋pnij Opublikowano 25 Marca 2007 No w ko艅cu boksery to jedne z lepiej wywa偶onych uk艂ad贸w silnik贸w, a ZS generuj膮 spore wibracje (mo偶e niekoniecznie te najnowsze :icon_biggrin: )... Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
MOC Opublikowano 25 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 25 Marca 2007 Takie co艣? http://www.sa.hillman.org.au/TS3.htmA czterowsuw?聽Dawno temu m贸wisz? A Ty ju偶 sko艅czy艂e艣 PW w og贸le, czy nie? :crossy: Ten wydzia艂, co go czasem mijam bokiem, straszy... :crossy:聽聽taa ja juz z nimi skonczylem... :banghead: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Wiertara Opublikowano 26 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 26 Marca 2007 W艣r贸d nowoczesnych diesli b膮d藕 turbodiesli Subaru jest pionierem. W ko艅cu to moja ulubiona marka :) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
wieczny student Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udost臋pnij Opublikowano 26 Marca 2007 W艣r贸d nowoczesnych diesli b膮d藕 turbodiesli Subaru jest pionierem. W ko艅cu to moja ulubiona marka D.gifRozwi艅 t臋 jak偶e g艂臋bok膮 my艣l. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Arni Opublikowano 26 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 26 Marca 2007 Subaru nie moze by膰 pionierem, skoro jeszcze nigdzie nie zastosowali tego silnika :biggrin: nie mow hop....A Subaru to takze moja ulubiona marka.....co ja bym da艂 zeby miec Impreze....moze byc nawet ta bez turbo 2.0 gx byle subaru :biggrin: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
M a D a F a K a Opublikowano 26 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 26 Marca 2007 moze byc nawet ta bez turbo 2.0 gx byle subaru Oby艣 si臋 nie rozczarowa艂. Subaru to nap臋d nic wi臋cej, to za ma艂o aby by膰 kultem jak DELTA Integrale!2.0 i 2.2 bez turbiny to mu艂, kt贸ry du偶o pije :notworthy: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
enduromaster Opublikowano 26 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) mnie si臋 marzy ale Ford Sierra F 450 z najmocniejszym dieslem (co艣 pod 400KM fabrycznie , przekroczenie 700 nie jest problemem :) ) ) ale subaru bym nie pogardzi艂, japoniec to japoniec :icon_mrgreen: Edytowane 26 Marca 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4ossta艂a trasa 艁贸d藕-Pary偶-艁贸d藕PW, GG lub 663 231 860 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
wieczny student Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udost臋pnij Opublikowano 27 Marca 2007 taa ja juz z nimi skonczylem......czyli Mo偶esz G贸wno Robi膰, I Nie藕le 呕y膰, tak...? :D BTW: po艂ow臋 post贸w z tego tematu mo偶na by spokojnie wyba膰 do kosza... Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
MOC Opublikowano 27 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 27 Marca 2007 taaa.... cos ala to... :D 聽P.S.ja to bym w....l caly topic :D Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.